Wat de nieuwe maan in Ram voor u betekent“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Dit Ram-seizoen brengt ons het zeldzame optreden van twee nieuwe manen. De eerste nieuwe maan in Ram, op 21 maart, dient als een astrologisch nieuwjaar. Het is een tijd om elke intentie die je sinds het begin van dit jaar hebt gesteld te resetten en opnieuw te bekijken. Het herinnert ons eraan dat wanneer we een reis van persoonlijke groei omarmen, we steeds opnieuw moeten beginnen.

Wat de nieuwe maan in Ram voor u betekent

De moed om elk obstakel te overwinnen. De pure wilskracht om door te zetten. De motivatie om door te gaan. Dit zijn de energieën van Ram. We stemmen erop af wanneer we een uitbarsting van inspiratie nodig hebben om tegen alle verwachtingen in te beginnen, door te gaan en vast te houden.

Ram is rauw en oer. Het vertegenwoordigt de vibratie van het leven zelf. Het is de roep van een baby om gevoed te worden, een zaadje dat door de grond barst om het licht te vinden en een gazelle die sprint om te overleven. Ram leert ons dat we bestaansrecht hebben in deze wereld en helpt ons voor dat bestaan ​​te vechten wanneer dat nodig is. Deze vibratie is explosief en drijft ons naar het volgende niveau van onze evolutie als we deze in de juiste richting inzetten.

Geregeerd door vuur en de planeet Mars, overspoelt het Ram-seizoen ons met frequenties van motivatie, moed en opwinding. Dit seizoen luidt een nieuw astrologisch jaar in en helpt ons een nieuw begin te vormen. Dit is de tijd van een nieuwe start, wanneer de natuur zichzelf vernieuwt en een nieuwe levenscyclus begint.

De nieuwe maan in Ram is vol vurige energie en kan elektrisch aanvoelen op je zenuwstelsel. Deze intensiteit kan je passies aanwakkeren of ervoor zorgen dat je je frustraties voelt. Het voegt brandstof toe aan elk intern vuur, of het nu gaat om je irritatie of je vastberadenheid.

Als je woede, ongeduld of rusteloosheid hebt rond deze nieuwe maan, weet dan dat het alleen Ram is die je bewust maakt van wat aandacht nodig heeft in je leven. Als je niet bent afgestemd op je doel of je levensmissie, ervaar je vaak een knagend gevoel. Het kan beginnen als een lichte ergernis bij jezelf en anderen, en dan uitgroeien tot constante irritatie totdat je de bron ontdekt.

Als je een opbouwende rusteloosheid hebt ervaren, verwelkom dan de volledige uitbarsting van je energie. Laat al je angsten, ergernissen en frustraties aan de oppervlakte komen. Pas als alles openbaar is, kun je de oorzaak van deze gevoelens achterhalen. Dan kun je een oplossing vinden om niet alleen je emoties los te laten, maar ze om te zetten in iets productiefs en afgestemd op je ziel.

Elke emotie is gewoon energie met een kerntrilling. Wanneer we hoger vibreren, verschuiven we alleen maar de energetische vibratie van de ene emotie, zoals woede, naar een andere frequentie. In plaats van te proberen jezelf te ontdoen van gevoelens van ergernis met je huidige leven deze nieuwe maan, voel je hoe je ze kunt omzetten in een energie van motivatie om een ​​nieuw pad te vinden dat is afgestemd op de reis van je ziel. Gebruik de magie van de nieuwe maan om je te helpen de frequentie in te stellen die je wilt uitzenden en in je veld wilt dragen, en stem je vervolgens af op Ram om vastbesloten te blijven om die frequentie hoog te houden.

Er is een direct verband in ons bewustzijn tussen boosheid en “benaderings”-motivatie. Dit soort motivatie is wat nodig is om ons in nieuwe situaties te duwen en de eerste stappen te zetten op een pad dat ons misschien bang maakt. Misschien heb je op een gegeven moment het verband tussen deze twee emoties ervaren. Als je boos bent, wordt het gemakkelijker om de moed te verzamelen om iets te doen waar je je normaal gesproken niet prettig bij voelt. Dit effect betekent niet dat je boos moet worden om opnieuw te beginnen; het betekent alleen dat als de nieuwe maan in Ram frustratie bij je oproept, je deze energieën goed kunt gebruiken.

Deze nieuwe maan herinnert ons eraan dat we nooit klaar zijn met groeien en evolueren. Transformatie vindt plaats in kleine stapjes van de ene versie van onszelf naar de andere. Wanneer we onszelf de ruimte geven om opnieuw te beginnen, creëren we een magneet voor nieuwe vibraties om ons veld binnen te komen en ons te helpen het volgende niveau van groei te bereiken. De nieuwe Maan in Ram is het perfecte portaal voor ons om doorheen te stappen en de volgende versie van onszelf te ontmoeten terwijl we opnieuw beginnen aan het begin van dit astrologische jaar.

GERELATEERD: Hoe yoga tot transformatie leidt

Andere astrologische aspecten

Deze nieuwe maan is geaspecteerd met Pluto en Mars, wat bijdraagt ​​aan de energie. Het sexteert Pluto, die op het punt staat Steenbok te verlaten en Waterman binnen te gaan. Sextiel-aspecten zijn harmonieus en combineren de energie van de twee astrologische lichamen die ze vormen. In zijn laatste dagen van Steenbok is Pluto zeer actief in de kosmos op deze nieuwe maan.

Pluto herinnert ons eraan om de cycli van ons leven te eren. Deze planeet leert ons dat de tijdlijn van onze energie veel breder is dan dit bewuste leven. Gebeurtenissen die in dit leven plaatsvinden, kunnen verband houden met vorige levens en we begrijpen misschien nooit de ware betekenis ervan.

Aangezien de nieuwe maan in Ram vierkant Mars is, kan dit wrijving veroorzaken rond uw doel, passies en levenspad. Misschien weet je niet wat je met dit leven wilt doen. Hoe voel je je daarbij? Wanneer Mars is geactiveerd, hebben we de neiging om gefrustreerd of ongeduldig te zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat het jaren en veel experimenteren kan kosten om het doel van je leven te vinden. Je pad kan veel bochten en bochten nemen. Het kan omleiding en zelfs spiraalvormige evolutie nodig hebben.

Dat is allemaal oké. Je kunt je lot niet missen. U kunt ongeduldig worden terwijl u wacht om het te vinden, maar u kunt het niet missen. Maar je zou het moeilijker kunnen maken om te vinden als je gehecht blijft aan lagere vibraties, zoals twijfel en angst. Je kunt het echter niet missen.

Verwacht op deze eerste nieuwe maan van het astrologische jaar dat de energie hoog zal zijn. Zoek eerst aarding in jezelf. Deze energie is dynamisch en kan chaotisch aanvoelen voor je systeem als je niet de tijd neemt om verbinding te maken met je centrum.

Zorg ervoor dat je tijd vrijmaakt om te ademen, te mediteren en je energie te laten stromen. Als het intens aanvoelt of als je je rusteloos voelt, beweeg dan je lichaam. Doe aan yoga, ga hardlopen, dans erop los, vind een manier om te zweten. Als je beweegt, moedigt het energie aan om gelijkmatig door je fysieke en energetische lichaam te stromen.

Als je het gevoel hebt vast te zitten, stagneert, verward, overweldigd bent, of alsof je hoofd in meerdere richtingen tolt, maak dan verbinding met je lichaam en vind houvast. Door in jezelf gecentreerd te blijven, kun je contact maken met de energie van Ram en deze benutten, wat je zal helpen de veranderingen te creëren die je in je leven wenst in plaats van je gefrustreerd of overladen te voelen met energie.

Als je je eenmaal thuis voelt in je geest, lichaam en geest, voel dan wat je ziel je wil vertellen. Ram moedigt ons aan om angst onder ogen te zien, het te voelen en ondanks het door te gaan. Het herinnert ons eraan dat angst ons niet beheerst. We hoeven het echter niet vrij te geven. Met angst als passagier kunnen we onze weg vervolgen. Angst kan in sommige omstandigheden nuttig zijn, maar het verdient niet de bestuurdersstoel.

Meditatie geeft ons focus wanneer we afgeleid raken en stelt ons in staat om onze intuïtie duidelijker te horen. Meditatie geeft ons de ruimte en de stilte om contact te maken met de ziel en te weten wat het betekent om in haar waarheid te leven. Het stelt ons in staat trouw te blijven aan onszelf, zelfs wanneer andere stemmen proberen tussenbeide te komen. Het brengt ons thuis bij onszelf en onze reis.

Vertrouw op het proces van je leven en vertrouw erop dat je op de goede weg bent, ook al voelt het soms als een cirkel. Op een dag zullen alle stukjes op één lijn liggen en zul je beseffen waarom ze allemaal zo zijn gebeurd. Wees dankbaar voor je reis, heb plezier in de chaos en laat de kleine ergernissen aan je voorbij gaan. Concentreer u op datgene waar u het meest gepassioneerd over bent en wat uw aandacht opslokt. Daar wil je ziel heen. Volg het.

Lees meer over de nieuwe maan, inclusief aanvullende astrologische inzichten en dagboekaanwijzingen, in de Ram seizoen, nieuwe maan + zonsverduistering werkboekwaaruit het bovenstaande is overgenomen.

Over onze bijdrager

Jill Wintersteen is de oprichter van Spirit Daughter, een lifestyle-merk dat zich toelegt op het helpen van u om uw beste leven te leiden door de energie van het universum te begrijpen. Ze schrijft ook werkboeken over elke volle maan en andere astrologische gebeurtenissen. Volg haar op Instagram @spiritdaughter.Recent Posts