Wat de Nieuwe Maan in Maagd voor jou betekentHet kan een uitdaging zijn om je geschenk te accepteren, zelfs nadat je het werk hebt gedaan om het te vinden. Je denkt misschien niet dat het goed genoeg is of dat je goed genoeg bent. Je kunt ook verdwalen in een zee van perfectionisme die je voor de gek houdt door te denken dat je harder aan je gaven moet werken voordat anderen ze kunnen zien. Dit is waar de volgende stap van Maagd van pas komt om je te helpen erkennen dat je altijd goed genoeg bent geweest, dat je je geschenk waard bent en dat het klaar is voor anderen om te zien.

Maagd is een van de grote genezers van de dierenriem. Ze herinnert ons eraan dat onze wonden ons kunnen saboteren op manieren die we het minst verwachten. Als we echt een sterke basis willen, moeten we de scheuren in de ziel helen. Wanneer we onverwerkte rouw of trauma uit het verleden hebben, creëert dit energetische ruis in onze systemen. Het leidt ons af, haalt ons uit de koers en haalt ons uit het huidige moment. Onze wonden kunnen situaties oproepen die het verleden herhalen en chaos in ons leven veroorzaken.

Maagd is ook het teken van organisatie. Ze herinnert ons eraan dat om onze hoogste visies te bereiken, we onze geest en ons hart moeten opruimen. Terwijl je je intenties zet voor deze Nieuwe Maan in Maagd, voel je je kracht om niet alleen je leven te creëren, maar het ook in stand te houden. Hoe kun je elke dag voor jezelf en voor anderen opkomen?

Terwijl je je intenties vormt voor deze nieuwe maan, voel je of energieën je terugtrekken. Is er iets dat je aan het twijfelen brengt, je vertelt dat je het niet waard bent, of dat je ervan weerhoudt te geloven dat je in staat bent om je visioenen te manifesteren? Deze gevoelens kunnen subtiel zijn, maar merk op als ze naar boven komen. Merk op wanneer je vastloopt op je pad uit angst of gevoelens van onwaardigheid. Merk op wanneer perfectionisme opkomt en je groei blokkeert. Word je bewust van de schaduwen in je onderbewustzijn die je verhalen vertellen over waarom je onmogelijk goed genoeg zou kunnen zijn om in je kracht te staan.

Als je deze dingen erkent, zul je beginnen te helen wat je ervan weerhoudt om als jezelf te verschijnen en de geschenken te eren die alleen jij hoeft te geven. Pak hun grondoorzaken aan. Hoewel je ze misschien niet in één nacht kunt genezen, moet je een ritueel bedenken om ze na verloop van tijd te genezen.

Genezingsrituelen zien eruit als dagelijkse dagboeken. Het kunnen mantra’s zijn die je zegt als je aan jezelf twijfelt. Ze kunnen zelfs een plan zijn wanneer een bepaalde gedachte of gevoel opkomt. Dit plan kan een ademhalingsoefening bevatten, een reeks vragen om jezelf te stellen, of een telefoontje naar een geliefde die je een ander perspectief kan geven.

Terwijl je verschillende rituelen voor jezelf creëert, neem er dan ook rituelen bij die je intenties opbouwen en degenen die het deel van jou genezen dat onbewust je intenties afbreekt. Veel van het werk van manifestatie is het verschuiven van wat je blokkeert om te ontvangen wat al van jou is.

Vergeet niet dat Maagd de godin van de dierenriem is. Ze is aan niemand verantwoording schuldig en ontwerpt haar leven voor zichzelf. Daarbij raakt ze haar kernessentie en vindt ze wat haar de meeste vreugde en vervulling geeft. Dit wordt natuurlijk het geschenk dat ze anderen geeft.

Anderen van dienst zijn, gaat niet over het leven van je leven voor andere mensen of het behagen van mensen. Het gaat erom te definiëren wie je bent en waar je van houdt, en deze liefde voor het leven op natuurlijke wijze naar de wereld te laten stromen. Door uw waarde te begrijpen en wat u op de tafel van het leven brengt, kunt u uw aanbod aan anderen ontwikkelen met aanwezigheid, overtuiging en kracht. Je kunt geworteld blijven in je individualiteit en authenticiteit terwijl je opkomt voor anderen en helpt hun bewustzijn te verhogen.

Recent Posts