Wat de nieuwe maan in kanker voor u betekent“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli 2023 brengt een emotionele achtbaan voor onze geest, lichaam en ziel. Kanker herinnert ons eraan om te voelen. Het kankerseizoen luidt een tijd in om te vertragen, geduldig te zijn en te voelen. Bij Kankerseizoen draait alles om lang genoeg vertragen om de emoties te voelen die we tot nu toe gemakkelijk hebben vermeden. Het is een tijd om geduldig met onszelf te zijn, om zielsvoeding te ontvangen en om ons veilig te voelen tegenover onze eigen emoties.

Wat de nieuwe maan in kanker voor u betekent

Kreeft is het eerste waterteken van de dierenriem. Het genereert waterenergie. Kanker herinnert ons eraan dat we de kracht hebben om golven van emoties op te wekken die ons leven en het leven om ons heen kunnen veranderen. De kern van kanker is de basis voor genezing. Kanker leert ons om onszelf te genezen, te herstellen en aan te vullen. Om deze gaven te krijgen, moeten we bereid zijn te voelen. Gevoel is de basis voor al het andere dat de energie van Kreeft ons geeft. We moeten voelen om onze intuïtie te horen. We moeten voelen om anderen te helpen. We moeten voelen om te groeien naar de volgende versie van onszelf. Gevoel is het uitgangspunt voor veel van wat we willen manifesteren.

Deze nieuwe Maan in Kreeft helpt ons onze emoties rond onze intenties te begrijpen en hoe deze hun manifestatie beïnvloeden. Als we niet het gevoel hebben dat onze visioenen al plaatsvinden of werkelijkheid kunnen worden, dan zullen we een moeilijke tijd hebben om ze tot manifestatie te brengen. Het is een tijd om je energie uit te breiden naar je visioenen om ze te belichamen, eventuele blokkades te voelen en ze te materialiseren.

Het gaat ook over het ontvangen van informatie van jezelf, je intuïtie en het Universum. Je Hogere Zelf is verbonden met wijsheid die verder reikt dan het huidige moment. Je bent verbonden met de oneindige kennis van het Universum, inclusief alles wat er in het verleden en de toekomst is gebeurd. Er is geen limiet aan hoeveel je intuïtie al weet. Alle vragen die je deze maan hebt over je pad voorwaarts, worden al beantwoord in je intuïtie. Jouw taak is om die antwoorden te vinden, te luisteren en ze te vertrouwen.

Terwijl je met deze nieuwe maan werkt, zet je alle impulsen om te handelen of te doen opzij. Dit is een ontvangende maan. Ontvang wat je al weet en laat het je leiden naar je intenties.

Andere astrologische aspecten die de nieuwe maan in Kreeft beïnvloeden

Dit is een nieuwe maan met een hoog aspect, wat betekent dat veel lichtvibraties op deze dag worden benadrukt. Als je interne of externe chaos voelt, keer dan terug naar je adem en lichaam om je energie tot rust te laten komen.

De nieuwe Maan in Kreeft staat in oppositie met Pluto in Steenbok. Pluto leert ons over onze pijn en trauma’s uit het verleden. Het onthult stukjes van onze ziel die niet geheeld zijn en aandacht nodig hebben. Het laat ook zien waar we onze kracht zijn kwijtgeraakt of hebben weggegeven. Terwijl je bij de trillingen van deze nieuwe maan zit, vraag jezelf af of je je kracht op de een of andere manier bent kwijtgeraakt. Heeft een gebeurtenis uit het verleden het van je afgenomen? Besteedt u te veel energie aan het nadenken over het verleden of probeert u het te onderdrukken?

Waar onze aandacht naartoe gaat, gaat ook onze energie. Als we opgesloten zitten in het verleden en zijn gebeurtenissen, wordt onze energie erdoor leeggezogen. We sturen onze kracht naar de situatie of cyclus die ons een trauma heeft bezorgd en gebruiken die kracht niet om onze intenties te manifesteren.

Merk op waar je gedachten naartoe gaan als je ze laat afdwalen. Merk op welke emoties naar boven komen als je met oude pijn zit. Heb je nog steeds last? Je kunt pijn voelen, maar niet lijden onder die pijn. Je zult misschien nooit in staat zijn om de gebeurtenissen uit het verleden te veranderen, maar je kunt hun macht om jou in bedwang te houden wel wegnemen. Voel je vermogen om je kracht terug te winnen. Vraag jezelf af of je genezingswerk nodig hebt om het verleden af ​​te sluiten.

Deze nieuwe Maan in Kreeft werkt ook samen met Neptunus in Vissen. Neptunus helpt ons toegang te krijgen tot onze diepere dromen – de dromen die we misschien zelfs niet durven na te jagen. Soms is een droom spannender als het gewoon een fantasie is. Wanneer we het in vorm beginnen te brengen, neemt het een andere vorm aan – een die misschien niet het resultaat is waar we in eerste instantie naar op zoek waren. Sommige dromen maken gewoon deel uit van het proces om ons te helpen begrijpen wat we echt willen.

Terwijl de Maan een driehoek vormt met Neptunus, voel je in welke dromen je details wilt brengen en welke net ruimte bieden voor nieuwe dromen. Welke visioenen zijn gewoon fantasieën die je helpen je goed te voelen of je hoop geven, en aan welke wil je werken om ze te manifesteren?

Terwijl de nieuwe Maan een sextiel vormt met Uranus in Stier, lossen stukjes van oude patronen op. Uranus breekt energie af en verplaatst stagnerende trillingen om plaats te maken voor iets nieuws. Deze nieuwe maan in Kreeft draagt ​​helende energie, en een deel van genezing is het breken met oude overtuigingen, gewoonten en zelfs comfortzones. Onze pijn kan een vertrouwde plek worden en we weten misschien niet wie we zouden zijn zonder pijn. Deze angst voor het onbekende kan ervoor zorgen dat we te lang vasthouden aan onze pijn en het onze toekomst laten bepalen.

Deze interactie met Uranus kan ons ook helpen plaatsen te herkennen waar we patronen hebben die onze energie afvoeren. Misschien geven we te veel van onze energie aan anderen, of zoeken we goedkeuring van buitenaf om te valideren wat we al weten. Merk op deze nieuwe maan op of je energie verliest door patronen waardoor je buiten jezelf kijkt. Geef je je energie op de een of andere manier weg aan anderen? Zou een verandering van perspectief je kracht terugwinnen of is het omdat je jezelf niet vertrouwt? Ga op zoek naar antwoorden en verander de manier waarop je energie uitwisselt met de mensen om je heen.

Eindelijk, op de nieuwe maan veranderen de maanknopen op deze dag van teken voor de komende achttien maanden. De Noordelijke Maansknoop gaat vanuit Stier naar Ram en de Zuidelijke Maansknoop gaat vanuit Schorpioen naar Weegschaal. De knooppunten zijn deze dag zeer actief en beïnvloeden de energie van de nieuwe maan. Met de Noordelijke Maansknoop in Ram is onze aandacht gericht op het zelf. Deze trilling helpt ons prioriteit te geven aan het doel en de missie van de ziel. Met de Zuidknoop in Weegschaal ligt de focus op het loslaten van partnerschappen die ons afleiden van ons doel en opmerken hoe we energie uitwisselen met anderen.

De verschuivende tekens van de knooppunten brengen nog meer energie naar het thema van deze nieuwe maan, namelijk om jezelf in staat te stellen te genezen, afstand te nemen van beperkende patronen en relaties te veranderen die te veel van je energie kosten. Deze relaties omvatten ook je relatie met je pijn. Terwijl de knooppunten van teken veranderen, voel je hoe ze energie in je benadrukken die je innerlijke kompas aanzet. Je intuïtie kent het pad van je ziel. Het is tijd om het te lopen.

Jouw uitnodiging

De afgelopen drie maanden waren een wervelwind van energie. Ze brachten je een nieuw begin en veranderingen in perspectieven, en ze leerden je dingen over jezelf die je was vergeten. Het seizoen van Kreeft is een tijd om in onszelf te nestelen en het lichaam te laten ontrafelen.

We houden vaak onderdrukte emoties vast in onze spieren en bindweefsel, wat bijdraagt ​​aan gevoelens van emotionele gehechtheid. Om emoties vrij te laten stromen, moeten we het lichaam en de energie die het vasthoudt, loslaten. Yin Yoga gebruikt langere houdingen dan een typische yogabeoefening. Bij het vasthouden van houdingen ben je in staat om te ontspannen in de houding en je lichaam volledig te laten ontspannen. Concentreer u op uw ademhaling en gebruik deze om uw geest gecentreerd te houden terwijl uw lichaam de spanning loslaat. Gebruik ook rekwisieten tijdens deze reeks. Als we fysieke of mentale ondersteuning hebben, is de kans groter dat we spanning loslaten en loslaten.

Voel op deze nieuwe maan alle pijn of energie uit het verleden die ervoor zorgen dat je het pad van je ziel niet voelt. Ga in plaats daarvan bij je emoties zitten, laat ze je door je intuïtie leiden en breng veranderingen aan die nodig zijn om je energie, je kracht en het leven terug te winnen waarvan je weet dat je hier bent om te leven.

Lees meer over de nieuwe maan in Tweelingen, inclusief aanvullende astrologische inzichten en dagboekprompts, in het Cancer Season + New Moon Workbook, waaruit het bovenstaande is overgenomen. U kunt ook meer te weten komen over uw persoonlijke geboortehoroscoop.

Over onze bijdrager

Jill Wintersteen is de oprichter van Spirit Daughter, een lifestyle-merk dat zich toelegt op het helpen van u om uw beste leven te leiden door de energie van het universum te begrijpen. Ze schrijft ook werkboeken over elke volle maan en andere astrologische gebeurtenissen. Volg haar op Instagram @spiritdaughter.Recent Posts