Wat de nieuwe maan in Boogschutter voor u betekent“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

De nieuwe Maan in Boogschutter op 23 november 2022 vestigt onze aandacht op onze avontuurlijke geest en hoe we omgaan met nieuwe perspectieven.

Elke nieuwe maan is uniek en biedt zijn eigen magie die wordt beheerst door de astrologische energie waarin hij elke maand valt.

De maan reist, net als de zon, cyclisch door alle twaalf sterrenbeelden. De maan passeert elke tweeënhalve dag een sterrenbeeld en doet er iets meer dan negenentwintig dagen over om een ​​volledige ronde te voltooien. Van de ene maand op de andere landt de nieuwe maan in het volgende sterrenbeeld, volgens de seizoenen van de zon.

Wanneer de nieuwe maan zich in een bepaalde astrologische energie bevindt, neemt hij die trilling aan en beïnvloedt hij onze emoties met die frequentie. Deze energie geeft ons elke maand een plek om ons op te concentreren en onze aandacht op dat aspect van onszelf te richten.

Boogschutter is het thema van deze nieuwe maan voor ons allemaal. Ongeacht ons zonneteken, ieder van ons zal de nieuwe maan op verschillende manieren ervaren. Voor ieder van ons is het een tijd om opnieuw te beginnen, een begin te maken en een pad te kiezen.

Wat de nieuwe Maan in Boogschutter voor jou betekent

Dit is een krachtige nieuwe maan om je potentieel te voelen en intenties te zetten die dit ondersteunen. Zo vaak stoppen we met wat we kunnen bereiken. We saboteren onszelf direct aan de finish zonder ooit te weten wat er zou gebeuren als we het daadwerkelijk zouden halen. Een deel van dit gedrag komt voort uit angst voor het onbekende, een ander deel uit angst voor succes en een ander deel uit angst om te falen. Het komt echter allemaal voort uit angst. En het verschijnt als wat-als dat onze positieve visies onderdrukt en ons in een neerwaartse spiraal van angstige of opdringerige gedachten stuurt.

Deze nieuwe maan in Boogschutter is een kans om afstand te nemen van je angst en jezelf af te vragen, wat als het beste geval gebeurt? Wat als het allemaal lukt? Wie zou ik dan zijn?

Boogschutter vertegenwoordigt de waarheid. Zijn energie is altijd op zoek naar waarheid en herinnert ons eraan dat onze innerlijke waarheden soms moeten worden herschreven. We hebben allemaal verhalen en verhalen die we onszelf vertellen over ons leven. We hebben perspectieven die zich vormen
onze aannames en verwachtingen van onszelf en de wereld om ons heen.

Sommige van deze waarheden dienen ons en helpen ons onze identiteit te vormen. Sommigen van hen beperken ons echter en houden ons beperkt tot bepaalde overtuigingen die veilig voelen, maar die ons in werkelijkheid blokkeren voor ons potentieel. Deze nieuwe maan is het moment om naar de waarheden te kijken die je leven beheersen en jezelf af te vragen of er iets moet worden verschoven, bewerkt of uitgebreid.

Waarheden vormen ook onze comfortzones. Ze geven ons gedragingen, gedachten en overtuigingen waarop we kunnen vertrouwen. Ze voelen zich veilig en we raken vaak gehecht aan onze waarheden. We kunnen er zo aan gehecht raken dat we er alles aan doen om ze te verdedigen en er zelfs met anderen over te discussiëren. Hoewel bepaalde waarheden ons dienen, helpen ze ons niet allemaal om onze visies te manifesteren.

Om een ​​leven te creëren dat je uit oude patronen en gedragingen haalt, moet je enkele waarheden herschrijven. Je moet uit comfortzones stappen die je expansie beperken. Je moet jezelf laten verdwalen in het onbekende en onzekerheid toestaan ​​om de deur naar een verruimd leven te openen.

Hoe te navigeren op de nieuwe maan in Boogschutter

Identificeer op deze nieuwe maan alle waarheden waaraan je je vasthoudt uit angst of troost. Deze waarheden kunnen verschijnen als overtuigingen in wat je kunt bereiken. Ze kunnen verschijnen als twijfels in uw potentieel. Ze kunnen ook verschijnen als mantra’s rond wie je bent of niet.

Terwijl je deze nieuwe maan intenties opschrijft, merk je op of oude waarheden binnenkomen om te proberen je dromen te saboteren. Is er een stem in je die je vertelt wat wel of niet mogelijk is? Houd je jezelf tegen van een leven dat je wilt leven omdat je voelt dat het niet van jou is? Blijf deze waarheden tijdens de maancyclus in twijfel trekken. Elke keer dat je weerstand of aarzeling voelt in je energie voor je dromen, vraag jezelf dan af of een oude waarheid zich aan het openbaren is.

Bij Boogschutter draait alles om de directe ervaring met het leven. Terwijl je je waarheden en verhalen verkent, is het belangrijk om jezelf af te vragen of ze iets zijn dat je direct hebt meegemaakt of dat ze je zijn geleerd. Veel van wat ons interne verhaal vormt, komt uit onze kindertijd en omvat dingen die aan ons zijn doorgegeven. Als je vasthoudt aan waarheden die je zelf niet hebt ervaren, wil je ze misschien uitdagen. Vaak gaan we ervan uit dat wat ons is geleerd geldig is, maar dit is niet altijd het geval. Verhalen kunnen van generatie op generatie worden doorgegeven. Ze zullen doorgaan in je hele lijn totdat iemand naar voren komt en ze uitdaagt.

De nieuwe maan Boogschutter is het moment om voor jezelf te beslissen welke energie je leven zal dicteren. Het is gewoon niet genoeg om de verhalen en waarheden van degenen voor je te accepteren. Om je bewustzijn echt te verruimen en los te komen van beperkende patronen, moet je interne verhalen vormen die je directe ervaring met het leven weerspiegelen.

Andere astrologische invloeden op de nieuwe maan

Op deze nieuwe maan hebben we het zeer toevallige aspect van Jupiter die direct stationeert, aangezien het een driehoek vormt met de maan en de zon. Jupiter is de heersende planeet van Boogschutter. Het wordt vaak gezien als de planeet van geluk, maar het gaat meer om geloof. Jupiter helpt ons ons potentieel te voelen en sprongen in het diepe te wagen om het te bereiken. Het is ook een zeer positieve energie die ons helpt vertrouwen te hebben in het beste scenario.

Jupiter breidt ons uit. Als de grootste planeet in het zonnestelsel was het bijna een tweede zon. Het is de astrologische manifestatie van een energie die net stopte met zijn potentieel. Op deze nieuwe maan wordt Jupiter enorm geactiveerd omdat hij direct stationeert. Deze energie helpt ons te voelen waar we stoppen om een ​​grote kracht in ons leven en het leven van anderen te worden.

Jouw uitnodiging

De nieuwe Maan in Boogschutter biedt een krachtig moment voor een energetische reset. Terwijl de maan de zon aan de hemel ontmoet, beginnen we aan een nieuwe maancyclus. De vonk die door hun ontmoeting is gecreëerd, geeft ons nieuwe vibraties die wachten om te worden aangewend en gericht. Elke maancyclus brengt ons nieuwe kansen, nieuwe waarheden en nieuwe perspectieven. Het is een constante herinnering dat we kunnen verschuiven, veranderen en wilde mogelijkheden creëren. Terwijl je deze nieuwe maan je intenties opschrijft, daag jezelf uit om groter te dromen. Breek met wat je in het verleden hebt geschreven.

Het kan verleidelijk zijn om je te concentreren op de details en stappen van je reis. Deze nieuwe maan gaat echter over iets belangrijkers. Doe een stap terug en zie het grotere plaatje van je leven. Merk op waar je jezelf beperkt en vraag waarom. Verbreed je perceptie en kijk hoeveel kansen er voor je zijn als je verder kijkt dan je beperkende overtuigingen. Kijk wat er voor je beschikbaar is als je je concentreert op de mogelijkheden in je leven in plaats van op je angsten. Vind je hogere betekenis en doel.

Lees meer over de nieuwe maan, inclusief aanvullende astrologische inzichten en dagboekprompts, in het Boogschutterseizoen + Nieuwe Maan-werkboek, waaruit het bovenstaande is overgenomen.

Over onze bijdrager

Jill Wintersteen is de oprichter van Spirit Daughter, een lifestyle-merk dat zich toelegt op het helpen van u om uw beste leven te leiden door de energie van het universum te begrijpen. Ze schrijft ook werkboeken over elke volle maan en andere astrologische gebeurtenissen. Volg haar op Instagram @spiritdaughter.

Recent Posts