Wat de nieuwe maan en zonsverduistering voor u betekenen?



“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Op de nieuwe maan van Schorpioen worden we begroet met een gedeeltelijke zonsverduistering. De zonsverduistering van Schorpioen begint op 25 oktober om 01:58 uur Pacific Time en zal zijn maximale piek bereiken om 04:00 uur Pacific Time, net voor de Nieuwe Maan precies om 03:48 uur

Deze zonsverduistering is de krachtigste nieuwe maan van 2022. Hoewel een groot deel van de wereld deze prachtige gebeurtenis niet zal kunnen zien, zullen we allemaal de trillingen van deze zonsverduistering voelen en ze kunnen gebruiken om een ​​krachtige verandering in ons leven te creëren.

Wat de nieuwe maan-zonsverduistering betekent

Een zonsverduistering is een supergeladen nieuwe maan. Het draagt ​​alle energie en het potentieel van een nieuwe maan, terwijl het ons in staat stelt om afstand te nemen van frequenties die de manifestatie van onze hoogste intenties belemmeren.

In veel opzichten krijgt een zonsverduistering de energie van een volle maan. Het stelt ons in staat om gewoonten, gedragingen en emoties los te laten die ons ervan weerhouden onze intenties te manifesteren. Het geschenk van een zonsverduistering is dat het deze release mogelijk maakt en tegelijkertijd de energie oproept die we nodig hebben om te vervangen wat we verschuiven.

Bij een zonsverduistering is de sluier tussen het bewuste en het onderbewustzijn erg dun. Dit is een kans om je schaduwen, je angsten en je diepste verlangens te verkennen. We weten vaak niet wat we echt willen van het leven. We hebben misschien een idee, maar dan stuurt ons onderbewustzijn ons om via directe of indirecte maatregelen. Onze schaduwen kunnen ook opkomen en ons saboteren wanneer we ze het minst verwachten, en stoppen al het werk dat we hebben gedaan om onze visies te manifesteren.

Hoe Schorpioen de nieuwe maansverduistering beïnvloedt

Nieuwe manen hebben alles te maken met een nieuw begin. Zonsverduisteringen bieden ons een nog grotere kans op een nieuwe start. Dit klinkt allemaal inspirerend, en dat is het ook, maar er is een wending.

Schorpioen is een intens teken. Het brengt emotionele omwentelingen en schokkende onthullingen. Het verbrandt oude patronen tot op de grond en maakt de weg vrij voor nieuwe energieën door zijn vernietiging. Schorpioen brengt geen verandering door zachte maatregelen. Het brengt echter verandering die nodig is voor onze uiteindelijke groei en spirituele evolutie. Het proces is misschien niet gemakkelijk, maar het is noodzakelijk.

Deze zonsverduistering heeft het potentieel om onze hele wereld te veranderen en de basis te leggen voor alles wat we hebben gebouwd. Het is belangrijk om te onthouden dat alles wat er gebeurt voor je hoogste goed is, zelfs als het op dat moment ongemakkelijk of ronduit ondraaglijk voelt. De effecten zullen tot zes maanden na het optreden ervan worden gevoeld. De dingen die je over jezelf en de mensen om je heen leert, zullen zich in de loop van de tijd ontvouwen, en het kan tot de volle maan van Schorpioen in mei 2023 duren om te verwerken wat je vandaag leert.

De onthullingen en kennis die deze zonsverduistering met zich meebrengt, kunnen overweldigend zijn. Weersta de drang om aan ongemakkelijke gevoelens te ontsnappen en confronteer ze in plaats daarvan. Onthoud dat Schorpioen ons leert moed te hebben wanneer we onze emoties onder ogen zien. Alleen door eerlijke confrontatie kunnen we energie die ons tegenhoudt, verschuiven naar iets dat ons vooruit helpt.

De nieuwe maan-zonsverduistering van Schorpioen is een tijd om naar binnen te gaan en deze energieën onder ogen te zien. Terwijl je met deze intense energie zit, stel je het leven voor dat je wilt leven, en merk dan op welke gevoelens er opkomen. Ben je opgewonden? Twijfel je aan jezelf? Geloof je niet dat het mogelijk is om je visioenen te manifesteren, of wil je iets anders – iets wat je nog niet wilt toegeven?

Dit is een Maan om te werken met je angsten rond je visioenen. We zijn vaak bang voor mislukking, maar vaak zijn we ook bang voor succes. We kunnen bang zijn voor de weg om onze visioenen te bereiken, denkend dat we niet sterk genoeg zijn om die te bewandelen. Schorpioen leert ons om onze angsten onder ogen te zien en altijd te onthouden dat we sterker zijn dan zij. Onze angsten kunnen gedragspatronen worden die ons ervan weerhouden stappen te ondernemen of te doen wat we moeten doen om ons leven te veranderen.

Veel van wat we vrezen is het onbekende. We weten niet hoe het zal voelen om het leven van onze dromen te leven. We weten niet wie we zullen zijn als we onze dromen waarmaken. We weten niet welke obstakels we zullen tegenkomen, en we weten niet wie er onderweg zal verliezen of winnen. We kunnen de toekomst niet voorspellen, en de waarheid is dat we nooit de uitkomst van onze plannen zullen weten. We kunnen ons echter overgeven aan onszelf en ons pad. We kunnen ons overgeven aan de hoogste plannen die het universum voor ons heeft en weten dat we de kracht hebben om te gedijen in de sterkste stormen.

Als je je angsten onder ogen ziet, kun je zelfs je diepste verlangens ontdekken. Ze zijn vaak met elkaar verbonden in het onderbewuste. We zijn bang voor wat we het meest willen. We zijn bang om het niet te krijgen en, verrassend genoeg, kunnen we ook bang zijn om het te krijgen. Stem af op de onthullende aard van Schorpioen en vraag jezelf af wat je echt wilt. Sta open voor het antwoord. Als het nodig is, graaf dan diep om het te vinden. Ga voorbij je angsten, je twijfels aan jezelf en zelfs je schaamte. Vaak voelen we ons niet goed genoeg of hebben we het gevoel dat we slecht worden bekeken als we echt vragen en krijgen wat we willen. Wees je scherp bewust van alle emoties die opkomen tijdens deze zonsverduistering rond je verlangens en bezit ze. Waar ben je bang voor als je het leven manifesteert dat je echt wilt?

Luister tijdens al je zelfonderzoeken deze Nieuwe Maan naar je intuïtie. Het zal dat stemmetje zijn dat razendsnelle antwoorden heeft. Sommige van deze antwoorden zullen verschijnen als fysieke sensaties of zelfs lichtflitsen. Schorpioen verhoogt onze intuïtie, bijna tot het punt dat het veeleisend wordt. Geef je eraan over en vertrouw erop. Je intuïtie is verbonden met de kennis van het Universum. Het weet meer dan je bewuste geest en brengt je geweldige inzichten over deze nieuwe maan.

Andere astrologische invloeden

We hebben een paar aspecten van deze zonsverduistering die de energie van de dag beïnvloeden. De zonsverduistering is conjunct, of naast, Venus in Schorpioen. Venus is de planeet van liefde en schoonheid. In Schorpioen neemt ze een verhoogde vrouwelijke energie aan en helpt ze ons om onze goddelijke vrouwelijke kracht te bezitten. Ze helpt ons ook te focussen op hoe we liefhebben en hoe we meer van wat we liefhebben in ons leven kunnen opnemen. Verwacht dat er in deze tijd een aantal problemen rond vrouwelijkheid ontstaan. Hoe ben jij eigenaar van je vrouwelijke kracht? Bovendien, hoe kun je met je intenties en visies helpen patronen te doorbreken die de vrouwelijke kracht onderdrukken?

We leven helaas in een samenleving die het goddelijke vrouwelijke niet volledig eert. In plaats daarvan probeert het het te beheersen en creëert het zelfs zorgmodellen die het onderdrukken. Bij Schorpioen draait alles om vernietiging om beter te kunnen herbouwen. Deze zonsverduistering biedt de mogelijkheid om oude, verouderde patronen te doorbreken die het goddelijke vrouwelijke onderdrukken. Jij kunt bijdragen aan deze paradigmaverschuiving door na te denken over wat vrouwelijke energie voor jou betekent. Ongeacht je geslacht, je hebt nog steeds vrouwelijke energie en het is krachtig. Hoe gebruik je het? Hoe laat je het onderdrukt worden door een samenleving die er bang voor is? Hoe kun je helpen het verhaal rond vrouwelijkheid te herschrijven en je eigen kracht te bezitten? Leun op je intuïtie om je te helpen deze vragen te beantwoorden.

Sta jezelf toe je vrouwelijkheid te voelen tijdens deze zonsverduistering en eer je kracht om de vibratie te ontvangen die je nodig hebt. Eer ook je kracht om het collectief te helpen verschuiven naar een nieuwe vibratie die meer helend, ontvankelijker en collaboratief is. Al deze energieën zijn gerelateerd aan het vrouwelijke, en ze worden allemaal versterkt tijdens deze zonsverduistering. Voel hoe het Universum ons een kans biedt om een ​​nieuw paradigma te laten ontstaan ​​- een die de toekomst van de samenleving zal hervormen.

Naast intense Venus-energie staat deze zonsverduistering, Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier. Vierkanten kunnen conflicten en energetische doorbraken veroorzaken. Wanneer deze twee planeten vierkant uit elkaar staan, zien we veel systemen instorten en zelfs volledig tot stilstand komen. Dit vierkant is gespannen en draagt ​​bij aan de toch al opwindende energie van de zonsverduistering. Het biedt wel de mogelijkheid voor een systeemrevisie. Deze energie kan op alles van toepassing zijn, van overheidssystemen tot natuurrampen en zelfs sociale onrust. Het heeft het vermogen om ons wakker te maken met schokkende realiteiten.

Het is belangrijk om te onthouden dat we op dit moment nog steeds een extreme ontwaking ondergaan in de samenleving. We zijn getuige van dingen die ons van streek maken, en dat is het punt. Het is een uitdagende tijd voor de wereld, maar het is belangrijk om erop te vertrouwen dat het allemaal voor een betere toekomst is.

Jouw uitnodiging

Het is altijd nuttig om intenties op een nieuwe maan te schrijven. Het is zelfs nog krachtiger om ze te creëren tijdens een zonsverduistering. De eclips geeft ons een vier uur durende venster wanneer de energie van de nieuwe maansverduistering het krachtigst zal zijn. Schrijf, indien mogelijk, je intenties op tijdens de periode van vier uur of vierentwintig uur na de maximale piek.

Terwijl velen van ons door dit eclipsportaal zullen slapen, moet je deze nacht goed op je dromen letten. Houd een dagboek bij je bed. Schrijf, zodra je wakker wordt, je dromen op en zoek naar berichten erin. Als je toevallig wakker bent tijdens de maximale zonsverduistering, schrijf dan je intenties op dit moment op, of breng op zijn minst een paar momenten door in meditatie. U zult misschien verbaasd zijn over de informatie die u dan ter beschikking staat. Gebruik die energie later op de dag bij het uitvoeren van je nieuwe maanrituelen.

Sta open voor informatie die vanuit het Universum naar je toe komt. Besteed aandacht aan tekenen en signalen die optreden, vooral binnen het zonsverduisteringsportaal. Besteed aandacht aan inzichten en inspirerende hits, wetende dat je intuïtie op dit moment met het grootste vertrouwen tot je spreekt.

Het is belangrijk dat je je helder en gefocust voelt wanneer je om energieën uit het Universum vraagt. Als je je kalm en helder voelt in jezelf, schrijf dan je intenties op. Zie de mogelijkheid van je leven en zie de cycli die je misschien moet doorlopen om het te bereiken. Vertrouw op je intuïtie om je te leiden, en als er angsten opkomen, transformeer ze dan in iets anders. Je angsten zijn geen partij voor jou. En als je eenmaal stopt met proberen ze te beheersen, kun je erop rijden om de volgende geweldige versies van jezelf te ontmoeten.

Daarnaast is het belangrijk dat je zowel bewust als onbewust weet wat je wilt. Als je je verstrooid, overweldigd of emotioneel ongegrond voelt deze zonsverduistering, stel dan het schrijven van intenties uit totdat je je helder voelt in je visioenen. Concentreer je in plaats daarvan op het begrijpen van wat je werkelijk verlangt en eventuele onbewuste patronen die je ervan weerhouden je dromen in werkelijkheid te manifesteren.

Terwijl je met je intenties werkt deze Nieuwe Maan, neem de tijd om je angsten erover te voelen. Schorpioen is het teken van transformatie. Het kan je helpen om energie om te zetten in iets anders. Als je meer te weten komt over je angsten, transformeer ze dan in overgave en vertrouwen. Vertrouw op je levenspad, vertrouw op jezelf en vertrouw op je intuïtie. Weet dat je angsten geen partij zijn voor je energie

Vanwege de intense aard van deze zonsverduistering, schenk aandacht aan de energie die voor je beschikbaar is. Vraag het wat het je wil vertellen en volg zijn voorbeeld. Blijf geaard in je lichaam door ademwerk en beweging, zodat je dieper in contact kunt komen met deze energie zonder je verloren of verward te voelen. Weet dat een zonsverduistering een krachtige dag is en vaak overweldigend kan zijn voor onze zintuigen. Wees voorbereid met oefeningen die je verbinden met je energie en je in staat stellen om je volledige aandacht te schenken aan het huidige moment.

Voel je kracht deze nieuwe maan. Zelfs als het voelt alsof je hele wereld instort, vertrouw erop dat je een pad voorwaarts zult vinden. Je zult overleven en je zult gedijen. Terwijl je op de golven van deze zonsverduistering rijdt, zie je leven als een voortdurende cyclus van geboorte, vernietiging en wedergeboorte. Weet dat niet alles voor altijd duurt en dat alles met de tijd voorbijgaat. Dat is de schoonheid en pijn van het leven. Het is jouw taak om van elk moment te genieten en te begrijpen dat wanneer je volledig aanwezig bent, niets anders ertoe doet. Er zullen echter cycli zijn en je kunt ze allemaal met kracht, overtuiging en vertrouwen doorlopen. Dingen zullen opnieuw beginnen, ze zullen eindigen, en je zult elke dag sterker zijn als je ze hebt geleefd.

Vertrouw op het proces om jezelf te worden, zelfs als dat betekent dat je de persoon moet worden die je ooit was.

Leer meer over de volle maan in Ram, inclusief aanvullende astrologische inzichten en dagboekaanwijzingen, in het Schorpioen Seizoen + Zonsverduistering Werkboek, waaruit het bovenstaande is overgenomen.

Over onze bijdrager

Jill Wintersteen is de oprichter van Spirit Daughter, een lifestyle-merk dat zich inzet om je te helpen je beste leven te leiden door de energie van het universum te begrijpen. Ze schrijft ook werkboeken over elke volle maan en andere astrologische gebeurtenissen. Volg haar op Instagram @spiritdaughter.

Recent Posts