Waarom Michael B. Jordan zich tot meditatie wendt – en wil dat anderen hetzelfde doen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Michael B. Jordan, ster van films, waaronder Geloofsovertuiging En Zwarte Panter, is een acteur, regisseur en producer, maar het is zijn trainingsroutine die alle aandacht lijkt te krijgen. Nu iedereen zich afvraagt ​​hoe hij aan die biceps komt, hoor je zelden over zijn meditatiebeoefening.

“Voor mij is meditatie groot geweest. Meditatie is iets dat me echt evenwichtig houdt, ‘vertelde hij The Hollywood Reporter in een recent interview. Gezien de eisen en stressoren van zijn branche, zegt hij: “Het is belangrijk om je hoofd leeg te maken en stil te zitten. Meditatie zorgt voor die reset, zodat je jezelf niet gestrest raakt.

“Als je drie minuten kunt doen, geweldig.”

Jordan crediteert zijn ouders voor het introduceren van hem in de praktijk. “Ik mediteer al heel lang. Zelfs toen ik opgroeide, waren mijn vader en moeder erg fan van meditatie, dus ik heb het geluk dat ik een redelijk goede band met meditatie heb die al een tijdje teruggaat, ‘zei hij.

Jordan begrijpt dat de kracht van de oefening niet zit in hoe lang je zit. “Als je 10 minuten doet, kan ik je garanderen dat het je dagelijkse leven enorm zal veranderen”, zegt hij. Maar zelfs een paar ademhalingen kunnen een verschil maken, zegt hij. “Als je de tijd neemt om je ogen te sluiten en diep adem te halen, kun je je hele humeur en energie op een heel, heel grote manier resetten.

“Wat voor goeds doen ze?”

Nu ondersteunt Jordan andere mensen om gezondheid en balans te vinden via een samenwerking met het elektrolytwatermerk Propel. Het Propel Your City Project erkent organisaties die fitness- en wellnessprogramma’s aanbieden, waaronder yoga. “Jordan’s partnerschap zal zich uitstrekken over Propel-merkplatforms… waardoor de inspanningen van het merk om toegang en gelijkheid in fitness te stimuleren worden bevorderd”, aldus een verklaring van PepsiCo.

Het in Californië gevestigde WalkGood LA is een van de begunstigden van het partnerschap. De organisatie begon als een bijeenkomst in een park in Los Angeles om de geestelijke gezondheid van mensen te ondersteunen tijdens het hoogtepunt van de pandemie en politieke protesten. Nu organiseert de groep regelmatig yogalessen, meditaties, ademoefeningen, evenals wandel-, wandel- en hardloopactiviteiten in groep – allemaal gratis. De Propel-sponsoring helpt de kosten te compenseren en een studioruimte veilig te stellen om hun lessen voort te zetten.

Propel Your City zal ook Trap Studio in Detroit ondersteunen. Inwoners van Motor City komen massaal naar hun Ashtanga Remix, Trap Yin-yasa en andere energieke yogalessen met muziek en dans. In dit geval verwijst trap niet alleen naar de muziek. Eigenaar en yoga-instructeur Jamel Randall zegt dat TRAP staat voor vertrouwen, onthullen, accepteren, oefenen.

Het project zal BLK Beetles, een hardloopgroep in Houston, helpen bij het lanceren van maandelijkse Movement & Mindfulness-evenementen. Het ondersteunt ook de wekelijkse atletiekbijeenkomsten van The Atlanta Run Club.

“Voor mij, omdat ik erg selectief ben over de merken waarmee ik samenwerk, is het grotere plaatje altijd het belangrijkste,” zei Jordan. “Wat doen ze goed? …Wat doe je echt voor de gemeenschap en voor de mensen die je product daadwerkelijk gebruiken?”Recent Posts