Uw wekelijkse astrologische voorspelling, 26 februari – 4 maart: uw innerlijke mysticus voelen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Deze week voegt Mercurius zich bij onze zon in het teken Vissen, het laatste teken van de dierenriem, waar onze gedachten en communicatie zich verdiepen in de getijden van mededogen, vergeving, eenheid en genezing.

Mercurius komt Vissen binnen

De afgelopen twee weken waren een mooie uitnodiging om in alles te stappen wat Vissen te bieden heeft. Twee dagen nadat de zon op 18 februari het waterteken binnenging, ontmoetten we een nieuwe maan van Vissen. Aan het begin van deze nieuwe week gaat Mercurius ook naar Vissen, waar de uitnodigingen van het teken meer aanwezig worden in ons, vooral in onze geest.

Vissen is de mysticus van de dierenriem. Het is mededogen en het is helend. Het is eenheid en het is overgave. Het is het teken dat ons diep in het etherische brengt, uitnodigt tot dromen en intuïtie, ons hart opent en vergeving opwekt. Het vertegenwoordigt het ongeziene, van binnen en van buiten.

Een abstract teken, Vissen is niet lineair, noch is het zwart of wit. Het is elk moment en elke kleur tegelijk. Het is de onverklaarbare genezing die plaatsvindt door aanwezigheid, liefde, poëzie en geluid. Het is de goddelijkheid in het gebed en de empathie die ons met elkaar verbindt.

Mercurius vertegenwoordigt onze geest. Het is ons logisch denken en plannen, ons linkse perspectief op het leven, de manier waarop we onze woorden organiseren en uitdrukken. Terwijl deze intellectuele en rationele planeet het niet-lineaire rijk van Vissen betreedt, wordt ze aangemoedigd om haar grenzen te versoepelen en haar waakzaamheid een beetje te laten verslappen.

Vissen nodigt Mercurius uit om mededogen in onze geest te brengen. Het nodigt uit tot vergeving in ons perspectief, zowel voor het zelf als voor de ander. En het nodigt uit tot de kunst van overgave en toegeven, waarbij we niet elke gedachte meer hoeven te laten betekenen dan een vluchtig moment of te analyseren en logisch te begrijpen of onze identiteit eraan te verbinden. Het biedt een oplossing van mentaal gebabbel en de kalmte, wetende dat onze gedachten niet van ons zijn om mee te identificeren. Integendeel, ze kunnen zweven, naar binnen en naar buiten, en we kunnen mededogen vinden voor de bron ervan, ze liefde bieden en ze weer vrijlaten in de ethers.

Vissen is het teken dat het verst verwijderd is van het menselijke zelf, de realiteit van de fysieke wereld en de identiteitsvorming binnen de structuren om ons heen. Mercurius in Vissen is niet noodzakelijkerwijs geworteld in de dagelijkse beslommeringen waarin we leven – zoals tijd, schema’s, planning, transport en meer – en kan een sfeer van fantasie en dromerigheid met zich meebrengen die ver weg kan voelen van de kleinere bewegingen en benodigdheden van onze dagen. Dit biedt een minder gefocust filter voor de geest en potentieel voor verhoogde verbeeldingskracht en intuïtie. Terug naar de aarde komen en structuren zoals to-do-lijsten en kalenderherinneringen toestaan, zullen ons enorm ondersteunen waar nodig.

Jouw uitnodiging

Je geest wordt opgetild naar het rijk van creativiteit, liefde en verbeeldingskracht. De combinatie van Mercurius en Vissen vraagt ​​om meditatie en gebed, creatief schrijven en al het dromen en visualiseren dat je in je dagen kunt passen.

Er is potentieel voor grote genezing binnen Mercurius in Vissen, genezing die alleen kan worden gevonden als je je overgeeft aan de constante fluctuaties en in-en-uitstroom die je geest is. Maak je metaforische handen los en laat het gaan.

Deze transit biedt een zeer intuïtieve perceptie en weten. Het is een mooie tijd om echt te leunen op intuïtie, innerlijk weten en vertrouwen op je waarneming die verder gaat dan logica. Op elk moment is er begeleiding beschikbaar. Deze week biedt het ogen om het te zien en oren om het te horen.

Je uitnodiging is om jezelf compassie aan te bieden. Voor elke gedachte die je opmerkt en elk moment dat je wilt beheersen, is je uitnodiging om te verzachten, je te verwonderen over de schoonheid die je omringt in deze wereld, en jezelf en anderen zo goed mogelijk te vergeven.

Je uitnodiging is om te dromen over de verlangens die in je hart wachten en om liefde te bieden aan elke mentale constructie waarvan je denkt dat ze onrealistisch, onbereikbaar of te goed voor je zijn.

Je uitnodiging is om verbinding te maken met iets dat verder gaat dan logica en rationeel begrip, of dat nu het bestaan ​​van liefde is, het gefluister dat alleen in stilte te vinden is, of de lichtheid die door je heen zweeft terwijl je je overgeeft aan meditatie, je yogabeoefening of muziek.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en liefde.Recent Posts