Uw wekelijkse astrologische voorspelling, 16-22 april: heroverweging en herschikking“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Het is een grote week in de kosmos met onze eerste zonsverduistering van het astrologische jaar die uitnodigt tot verandering, doel, helderheid en passie en onze tweede Mercurius retrograde die ons vraagt ​​om na te denken, te heroverwegen en opnieuw af te stemmen voordat we verder gaan. Terwijl de zon in Stier verandert, wordt ons gevraagd om te vertragen, plezier in onze dagen te brengen en terug te keren naar de magie die ons fysieke bestaan ​​is.

Ram Nieuwe Maan Zonsverduistering

De nieuwe maanzonsverduistering van deze week in Ram op 20 april 2023 is niet alleen een astrologisch hoogtepunt van de week, maar ook een belangrijk thema van april en een belangrijke astrologische gebeurtenis van het jaar, zoals verduisteringen altijd zijn.

Ongeveer elke zes maanden treft ons een zonsverduistering wanneer de maan het begin van een nieuwe cyclus bereikt – een nieuwe maan – terwijl hij precies tussen de zon en de aarde staat. Dit blokkeert het licht van de zon en werpt een schaduw op de aarde.

Het is de energie van een nieuwe maan, plus zoveel meer. Er is ook communicatie tussen de zon en de maan en de maanknopen, die in de astrologie het lot, het doel en de afstemming van de ziel vertegenwoordigen.

In de astrologie betekenen eclipsen openingen en sluitingen. Ze fungeren als een moment in de tijd waarin we worden uitgenodigd om nieuwe patronen en manieren van zijn in te stellen en ook los te komen van verlopen patronen. Eclipsen nodigen uit tot een gevoel van ontwaken, afstemming en door de ziel geïnformeerde beweging. Ze ondersteunen ons bij het bereiken van meer duidelijkheid over waar we heen moeten en meer weten over waar we onderweg afstand van moeten doen.

Verduisteringen zijn de hele cyclus van geboorte, dood en wedergeboorte in geconcentreerde vorm, waarbij elk geluid wordt doorboord om ervoor te zorgen dat hun invloed wordt gehoord. Terugkijkend op de hoofdstukken van ons leven, zien we vaak belangrijke stappen die zijn gezet tijdens eclipsseizoenen, stappen die nog jaren voortduren.

In echte Ram-stijl is er een overvloed aan “nieuwe” energie onder deze lunatie. Zozeer zelfs dat het vuur van passie, potentieel, moed en doel dat deze dierenriem vertegenwoordigt en dat in ons leeft, niet kan worden gedimd. Het is een gedurfde uitnodiging om in de transformatie te springen die onze naam roept, de verlangens die ons vooruit trekken en de dromen die van binnenuit kloppen.

Het Stierseizoen begint

Stier, geregeerd door Venus in de astrologie, nodigt ons uit tot plezier. Het herinnert ons aan de schoonheid om ons heen op grote en kleine manieren en vraagt ​​ons ervan te genieten. Stier roept ons op om ons lichaam met meer aanwezigheid en bewustzijn te bewonen, ons uit onze geest te halen en ons in onze fysieke vorm te aarden. Het brengt ons terug bij onze zintuigen en herinnert ons aan het wonder dat daardoor kan worden ervaren. Stier brengt ons thuis in onze menselijkheid.

Het Stierseizoen, dat begint op 20 april en doorgaat tot 21 mei, nodigt ons uit om echt bezig te zijn met ons leven. Het nodigt ons uit om aanwezig te zijn bij wat echt en zinvol is en wat er echt toe doet als we de ruis wegnemen. En het nodigt ons uit om de vele ideeën, passies en verlangens van het Ram-seizoen te nemen en ze werkelijkheid te laten worden.

Terwijl de zon van Ram naar Stier verschuift, vertraagt ​​het collectieve tempo. Hier gaat het om bewegen, leven en creëren op een duurzame manier in plaats van bestaan ​​in de snelle en hartstochtelijke uitbarstingen van vuur die Ram vertegenwoordigt.

Mercurius Retrograde in Stier

Mercurius retrograde is, zoals alle astrologische gebeurtenissen, gevuld met uitnodigingen en kansen, wijsheid en inzichten, als we er maar voor kiezen om ze te zien.

Retrogrades in de astrologie vertegenwoordigen “her-” woorden, zoals herzien, heroverwegen, opnieuw afstemmen, heroverwegen, opnieuw beoordelen, opnieuw vastleggen, enzovoort. Ze zijn de enige stap terug die ons in de vele stappen vooruit kan stuwen, een moment in de tijd om te pauzeren en onze ondernomen acties te integreren, en nodigt uit tot meer inzichten, perspectieven en zelfbewustzijn die deze pauze in beweging en doen mogelijk maakt. Alleen dan, met alle wijsheid die we uit deze pauze hebben opgedaan, kunnen we verder gaan vanuit een plaats van diepere zelfkennis, intentie en doel.

Mercurius is de planeet van onze geest. Het is onze mentale wereld die gedachten, communicatie, verwerking, communicatie en leren vertegenwoordigt. Stier is ons teken van plezier, bouwen, doorzettingsvermogen en eigenwaarde. Terwijl Mercurius van 21 april tot 15 mei retrograde loopt in Stier, worden we uitgenodigd om de waarde te zien van langzame en gestage creatie, waarbij de stem van aanhoudende actie centraal staat.

Het herinnert ons eraan dat we vooruitgang, groei of creatie niet kunnen afdwingen. Integendeel, we moeten eerst naar onze fundamenten neigen om een ​​zekere stevigheid, stabiliteit, zekerheid en veiligheid te brengen voor ons leven, ons zelf en onze creaties om te gedijen en te groeien.

Er is een focus op eigenwaarde terwijl we in het land van Stier zijn. Terwijl de zon deze dierenriem binnengaat en Mercurius retrograde begint, is er een uitnodiging om voor jezelf te zorgen op een manier die je concept van eigenwaarde voedt.

Neemt u beslissingen die zijn geworteld in de waarheid van uw waarde? Is je leven een mooie weerspiegeling van je ware waarde? Wat zou er in jouw realiteit anders uitzien en aanvoelen als je echt je waarde zou belichamen?

Jouw uitnodiging

Mercurius retrograde stelt ons in staat om het grotere geheel te zien, de puzzelstukjes die voorbij zijn gesprongen, de achtergebleven wijsheid, het bewustzijn dat alleen door reflectie wordt gevonden. Het schenkt ons juist het perspectief dat nodig is voor je pad dat voor je ligt, een perspectief dat niet bereikt kan worden zonder dit moment om even stil te staan ​​en terug te blikken.

Hoewel veel astrologen het initiëren van nieuwe stappen en veranderingen tijdens deze transit niet aanmoedigen, nodig jezelf uit om het geschenk te zien dat hier wordt gepresenteerd. Aan het begin van deze week is het een mooi hoofdstuk om te lezen. Neem de vuren en de verlangens die door deze zonsverduistering en een nieuw begin zijn geboren en ga er allemaal bij zitten. Breng het in je lichaam en bekijk het. Laat meer van het verhaal zich ontvouwen voordat je handelt. Wees getuige van hoe je je voelt, niet alleen in je hoofd maar met al je zintuigen. Zorg voor de basis die nodig is om te gedijen. En zorg ervoor dat het geworteld is in uw niet te onderscheiden waarde gezien de mens die u bent.

De zonsverduistering vertegenwoordigt het begin van een verhaal dat zich de komende 18 maanden zal blijven ontvouwen. Het Stierseizoen en Mercurius retrograde vragen je om echt na te denken voordat je deze nieuwe cyclus creëert, om ervoor te zorgen dat het een pad is dat je kunt volhouden, een pad waar je echt naar verlangt, en een pad dat voortkomt uit jouw waarde en niets minder.

Leer meer over de invloed van astrologie in je leven, inclusief astrologische gebeurtenissen, de maancycli, je zon en maan en stijgende tekens, hoe een dagboek je kan helpen contact te maken met de huidige invloeden, en meer met Jordane Maree bij Girl and her Moon.

Over onze bijdrager

Jordane Maree is de oprichter van Girl and Her Moon, een platform en gemeenschap die Soul verkent door de lens van astrologie, tarot en energiegenezing. Ze is een schrijver, intuïtieve astroloog, energie- en zielsgids en gastheer van Girl and Her Moon, The Podcast. Ze wordt elke dag geïnspireerd om de spiegel voor jou te zijn om alles te zien wat je werkelijk bent, jij in al je oneindige vermogens, in totale expansie, in oneindige kansen en in liefde.Recent Posts