Top 5 podcast-afleveringen over borstvoedingDeze blog staat vol met onze top Yoga | Geboorte | Podcast-afleveringen en bronnen voor borstvoeding voor baby’s, want augustus is de nationale borstvoedingsmaand! Deze maand staat in het teken van belangenbehartiging, bescherming en voorlichting over borstvoeding. Deze maand wordt afgetrapt met Wereld Borstvoeding Week (8/1-8/7). Wereld Borstvoeding Week (WBW) heeft als doel informatie te geven, te verankeren, te betrekken en actie te ondernemen op het gebied van borstvoeding en aanverwante zaken.

Het thema voor Wereld Borstvoeding Week 2022 is “Step Up For Breastfeeding: Educate and Support.” Velen weten niet waar ze zich moeten wenden als ze problemen hebben met borstvoeding of met onze rechten over dit onderwerp. Ter ondersteuning van het WBW-thema van dit jaar en van borstvoedsters over de hele wereld, hebben we deze speciale blogpost gemaakt met onze top 5 podcastafleveringen over borstvoeding en favoriete bronnen voor borstvoeding.

Meer bronnen voor lactatie:

  • Postnatale yogalessen
    • Alle PYC Postnatale Yoga-lessen bevatten houdingen om pijn bij borstvoeding, diastase en andere veel voorkomende postpartum-onevenwichtigheden te helpen

Recent Posts