PILATES workshop bijscholing voor yogadocenten

Pilates en Yoga hebben een aantal raakvlakken en een aantal verschillen. Ze vullen elkaar wel heel mooi aan als je ze beide gebruikt in een les. Wil jij weten hoe je Pilates kunt integreren in je yoga lessen? Volg dan een Pilates bijscholingsdag voor yogadocenten in Roermond bij PURA YOGA!

Geïnteresseerd in de 200 uurs YOGA FLOW opleiding? Klik hier voor meer informatie.

Wat gaan we doen?

We behandelen theorie: wat is Pilates, hoe pas je het toe, welke oefeningen zijn er en hoe voer je die correct uit? Wat is het verschil met yoga en hoe kun je de twee toch combineren?
Tevens volg je een praktijkles waarin de theorie wordt toegepast. Er wordt hier ook gekeken naar je eigen vaardigheid. Je gaat naar huis met een stencil met informatie en genoeg inspiratie om thuis nog verder aan de slag te gaan.
Je kunt de dag ook volgen als je geen intentie hebt om les te geven.

Je kunt kiezen uit een van de volgende opleidingsdagen:

Data:
vrijdag 24 januari 2020           10:15 – 16:30
donderdag 29 oktober 2020  12:30 – 18:30 


Kosten:

€69,-

Vereisten: 
Je hebt minimaal 10 Pilates lessen gevolgd.

Docent:
Wieneke van der Aa volgde Pilates opleidingen bij Debbie Jenner, Pilates Company in Amsterdam: matworks 1, 2, yoga in Pilates, Pilates voor ouderen en Advanced matworks bijscholingsdagen. Daarnaast volgde zij diverse yoga-opleidingen. Ze ontwikkelde rond 2012 een yogalates teacher training die zij vijf keer met succes aan een enthousiaste groep deelnemers heeft gegeven. Daarna koos ze ervoor in 2017 om een volledige 200 uurs docenten opleiding Yoga Flow te gaan geven en de Pilates los als bijscholing aan te bieden.

Locatie: 
De studio van PURA YOGA is gevestigd in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Klik hier voor de routebeschrijving.

Aanmelden:
Je kunt je direct online aanmelden via ons online reserveringssysteem. Klik door naar de datum van je keuze nadat je ingelogd bent in je account. Lees hier meer over aanmelden. 

Of klik op de datum boven in de tekst.