Teacher Training

fuerteSinds 2013 gaf Wieneke 2x per jaar een 50 uurs yogalates training aan beginnende docenten. Vanaf het najaar van 2018 wordt dit alleen een Pilates bijscholing voor yogadocenten. Meer info spoedig online!

Geïnteresseerd in de 200 uurs YOGA FLOW opleiding? Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

Get ready for your full potential! Join us on Fuerteventura to indulge yourself in nature, beach, surf, good laughs and a lot of yoga!

YOGALATES teacher training = 50 uur + examen
Teacher Training YOGALATES
19 t/m 26 februari 2017
op FUERTEVENTURA! 
protes-surf-fuerteventura-4

YOGALATES is een ultieme mix van Yoga houdingen en Pilates oefeningen in een flow van bewegingen. Je kunt deze les zo intensief of zo zacht maken als je zelf wilt. Wieneke van der Aa bedacht een sequence die voor veel doelgroepen geschikt is en die je kunt aanpassen naar eigen wens en achtergrond.
Vanaf 2013 geeft Wieneke deze Teacher Training met succes aan een diverse groep van deelnemers, waarvan meer dan de helft momenteel voor zichzelf, in een studio of sportschool les geeft.

Voor wie is deze training geschikt?

 • Mensen die aan yoga of Pilates doen en verdieping zoeken
 • Mensen met de ambitie om yogalates les te geven 
 • Yogadocenten die Pilates willen integreren in hun lessen
 • Pilatesdocenten die yoga willen integreren in hun lessen
 • Sportinstructeurs/fysiotherapeuten die Yogalates willen aanbieden
 • Je kunt deelnemen vanaf 18 jaar tot 60 jaar, zonder blessures en met ervaring van minimaal 5 yoga en minimaal 5 Pilateslessen recent voor aanvang van de training. Meer info na aanmelding.

Programma 5e editie YOGALATES teacher Training winter 2017:

14666136_1330116933687421_7702849427390681104_nVoor aanvang: kennismaking met Wieneke in de studio (niet verplicht) & ontvangst reader opleiding, deelname aan lessen & huiswerkopdrachten (ongeveer 10 uur)

Week op Fuerteventura:

 • zondag 19 februari:  aankomst & kennismaking
 • maandag t/m zaterdag: ochtendyoga, ontbijt, theorie & praktijk tot 12:30 uur
 • maandag, woensdag & vrijdag: theorie & praktijk les van 15:00 tot 18:00 uur & sunsetyoga
 • dinsdag, donderdag & zaterdag: optioneel middagprogramma: surfles, mountainbiken, Stand UP Paddle
 • zondag 26 februari: afsluiting & vertrek

Erna: huiswerkopdrachten & examen: zondag 2 april 2017: examendag in de studio in Roermond (11:15 – 17:00 uur) (Kun je deze datum niet of woon je niet in Nederland of België, dan maken we een andere afspraak met elkaar voor je beoordeling).

Dit is het volledige programma van 19 t/m 26 februari. Volg je de surflessen niet, dan heb je tijdens die middagen uiteraard vrij 😉  Klik voor een vergroting!

programma-19-26-februari


Kosten

Prijs:
yogalates-tt
7 nachten verblijf op een 2- of 3 persoonskamer, ontbijt & 6x ochtendyoga, 3 x sunsetyoga & teacher training yogalates: vanaf €799,-

 • Inschrijving & betaling in 1 keer vóór 15 november 2016 = earlybird prijs € 799,- (betaling in 1x)
 • Inschrijving & betaling in 1 keer ná 15 november = €879,- (aanbetaling* bij boeking van €100  en rest van het bedrag in 1x vóór 1 februari)
 • Inschrijving & betaling in 3 termijnen = 3 x € 299,- (betalingen: 15 december, 15 januari, 15 februari)

Dit is dus inclusief 7 overnachtingen, 7x ontbijt, 6 ochtendlessen, 3 sunsetlessen, teacher training! Exclusief vervoer, lunch & diner & opties.
1 persoonskamer toeslag = €20 per nacht
1 nacht extra (18 op 19 februari of 26 op 27 februari) = €20 per nacht, indien beschikbaar
* geen restitutie mogelijk

Annuleer je je inschrijving en heb je al betaald? Dan kun je meedoen met de volgende training in het najaar van 2017.

Opties bij te boeken:

 • logo-protest-surfcenter1SURF les op dinsdag, donderdag en/of zaterdag middag (beginners en gevorderden)
  1x deelname: €50
  2x deelname: €90
  3x deelname: €120
  De surflessen worden gegeven door de superchille gasten van het Protest Surfcenter!
 • ETEN: samen lunchen en/of dineren: per dag te beslissen, ligt ook aan de wensen van de groep. Op dinsdag, donderdag en zaterdag is er in ieder geval na de surfles mogelijkheid om samen te dineren in een gezellig restaurantje met goedkope-gemiddelde prijzen. Op het strand, vlak bij het huisje in Los Molinos zit een restaurant met dagverse producten (wel typisch Spaans, dus verwacht hier geen biologisch, hippe, vegan menu’s 😉
 • MOUNTAINBIKE  huur: info & reserveren bij aankomst
 • sunset sundaySUPboard gebruik: gratis voor teacher training, te reserveren bij aankomst. Eventueel gaan we als groep nog een keer samen SUPpen, kosten & info worden duidelijk bij aankomst.
 • TAXI van en naar Corralejo: op dinsdag, donderdag en zaterdag kun je ’s middags gratis meerijden naar Corralejo en ’s avonds weer mee terug. Andere dagen op eigen kosten.
 • MASSAGE of reiki-behandeling: meer info bij aankomst

 

FUERTEVENTURA en verblijf

playa_puertito_de_los_molinosNadat Wieneke 1 kerstvakantie op dit Canarische eiland is geweest in 2015/2016, was ze meteen verkocht. Het eiland heeft precies de juiste vibe, een mix van Aloha en Spaans, die zij zocht voor een zonnige winterbestemming. De afstanden op het eiland zijn met een auto goed te doen, de mensen zijn gemoedelijk, de dorpjes zijn klein en pittoresk, in de grotere plaatsen vind je meer winkels en mensen indien gewenst. Er zijn diverse stranden te vinden op het eiland, maar haar spraken de stranden in het noorden van het eiland het meest aan. De sterrenhemel ’s nachts is fantastisch en de surfmogelijkheden zijn eindeloos. Tevens is het eiland zeer geschikt om te ontdekken te voet, per fiets of stukjes kust met een SUP-board. Vanuit Fuerteventura kun je vliegend of met de boot ook heel makkelijk naar een van de andere eilanden, Lanzarote ligt het dichtste bij.

1935799_10208436426727372_5085259834839849532_nVoor deze week heeft Wieneke een basic huisje uitgezocht, weg van de drukte, maar direct aan het strand. Het ligt in El Puertito Los Molinos, daar staan een paar typische Canarische huisje en er ligt een restaurant. Het strand heeft een paar verborgen grotten en je kunt er prachtige zonsondergangen zien. Het ligt op ongeveer 30-40 minuten autorij afstand van het vliegveld en van Corralejo.

Je zult hier stilte vinden, rust in je zelf en weer in contact komen met de natuur. Water, wind, zon, strand, de vulkanische aarde… alle elementen zullen je ziel voeden, de yogalessen zullen je lichaam verwennen en je laad jezelf weer even helemaal op.

 

VERVOER & REISINFO

Je ticket naar Fuerteventura boek je zelf. Hoe eerder je je ticket boekt (vliegen kan bijvoorbeeld vanaf Düsseldorf, Keulen, Brussel en Amsterdam) hoe goedkoper het is. Ticket sites: skyscanner.nl / cheaptickets.nl / budgetair.nl. Kies als bestemmingsvliegveld FUERTEVENTURA (FUE), dit ligt vlakbij Puerto de Rosario.
Heb je hulp nodig of vragen bij het boeken, stel ze aan Wieneke via mail: info@purayoga.nl
Je kunt een dag eerder aankomen of een dag later vertrekken (€20 per nacht extra).

Vervoer van/naar vliegveld: afhankelijk van welke vlucht je boekt kan er een taxi gedeeld worden naar Los Molinos of is het mogelijk dat Wieneke je ophaalt van of brengt naar het vliegveld. Laat daarom op tijd weten welke vlucht je hebt, dan regelen we dat indien gewenst. Regel je liever zelf vervoer (taxi of auto-huur), dan is dat uiteraard helemaal prima. Op het vliegveld vind je diverse auto-verhuurbedrijven en staan de taxi’s klaar buiten de aankomsthal.

Je dient eveneens zelf een reisverzekering af te sluiten.

Heb je verder nog vragen? Stel ze via mail: wieneke@purayoga.nl

 

AANMELDEN:

Heb je interesse? Download dan hier een pdf-bestand met meer info (editie 2015, nieuwe pdf volgt via mail na inschrijving). Je kunt een keer langs komen in de studio voor een kennismaking of je belt/mailt docente Wieneke van der Aa: wieneke@purayoga.nl

Weet je nu al dat je zeker weten mee wilt doen?! Meld je dan hieronder aan en verzeker je van je plek!

Nieuwe data yogalates teacher training:  najaar 2017