Supplementen die in dit type fles zitten, hebben een groot voordeel
Ten eerste moet u weten dat supplementen in feite verlopen. De manier waarop u uw vitamines en mineralen bewaart, kan echter een verschil maken in hoe lang ze in uw schap blijven, hoewel u er toch naar moet streven om ze dagelijks in te nemen. eigenlijk de vruchten plukken. Met dit in gedachten kunnen amberkleurige glazen flessen helpen de stabiliteit en levensduur van uw supplementen te ondersteunen, waardoor ze voor een langere periode effectiever zijn.

“Amberkleurig glas heeft lichtfilterende eigenschappen en beschermt tegen UV-licht”, vertelde voedingswetenschapper en mbg vice-president van wetenschappelijke zaken Ashley Jordan Ferira, Ph.D., RDN, eerder aan mbg. “Veel voedingsstoffen en fytonutriënten zijn gevoelig voor oxidatie door licht, dus de getinte barnsteen is een beschermende barrière tegen dat potentiële proces”, legt Ferira uit.

Als je gaat investeren in supplementen van hoge kwaliteit, is het belangrijk dat je ze echt opslaat zoals aangegeven, en hoewel de amberkleurige glazen verpakking kan helpen beschermen tegen UV-licht, wil je toch je vitamines uit zonlicht en warmte. “Door ze uit de buurt van licht, vochtigheid en hitte te houden (laat ze niet in een hete auto achter) verlengt ze hun houdbaarheid en zorgt ervoor dat ze niet sneller degraderen dan de verpakkingsetikettering,” holistische apotheker Joanna Lewis, PharmD, eerder dat is genoteerd.

Amberglas is een hoogwaardig, milieuvriendelijk verpakkingssysteem dat is ontworpen om de potentie en zuiverheid van uw supplementen te beschermen, dus als u ervoor zorgt dat u ze op de juiste manier bewaart, krijgt u het meeste waar voor uw geld en krijgt uw lichaam de voedingsstoffen het heeft nodig. Om nog maar te zwijgen over het feit dat “u zich geen zorgen hoeft te maken over het uitlogen van plastic zoals bij plastic flessen”, voegt Ferira toe.

Recent Posts