Start2yoga

4 weekse beginners reeks START MET YOGA!

Je wilt al een tijdje beginnen met yoga, maar de drempel is misschien nog wat hoog. Nu kun je bij PURA heel rustig en met gelijkgestemden beginnen met yoga door middel van deze 4 weekse cursus. Ontdek of yoga bij jou past, zonder verdere verplichtingen.

Het is niet verplicht om deel te nemen aan deze cursus, je kunt ook instromen in het reguliere lesrooster als je dat liever doet. Meld je dan aan als nieuw lid en neem 3 proeflessen voor €15 , klik voor meer informatie.

Inhoud
Wat gaan we doen? In een kleine groep (4 tot 10 personen) geven we een basiskennis aan houdingen die veel voorkomen in de standaard yogalessen. In je eigen tempo en met hulp van de docent, leer je een basis leggen voor je verdere yogapractice. Iedere les lichten we een aantal basis yoga-houdingen uit die in verschillende yogavormen en lessoorten terug komen. Daarnaast leren we je een ademhalingstechniek, ontspanningsoefeningen en leggen we je de voordelen van yoga uit.

Data & tijden:
Er zijn 4 lessen op zaterdag van 12:45 – 14:00 uur.

de volgende reeks staat gepland op:

  • 26 oktober, 2, 9 & 16 november 2020
  • Meer data volgen

Kosten:
Eenmalig €60 voor 4 lessen. Mocht je hierna besluiten om yoga te gaan volgen bij PURA, kun je alsnog gebruik maken van de aanbieding 3 proeflessen voor €15,- om te kijken welke yoga soort het beste bij je past.

Locatie: studio PURA yoga, ECI Cultuurfabriek 1.04 Roermond

Aanmelden: Meld je aan als nieuwe deelnemer en klik vervolgens in de agenda/kalender naar de eerste datum van de reeks die je mee wilt doen. Je betaalt online,  klik hier voor meer informatie om je aan te melden.