Regina Rocke: Alchemizing Inner Healing via Tarot, Adem en nog veel meerAls je woorden zocht om Regina Rocke te beschrijven, zou je haar terecht kunnen noemen als een krachtige en kleine raket van prachtig herstellend regenbooglicht. Ze is een onmiskenbare volwaardige draaikolk voor genezing. Haar persoonlijke genezingsreis evolueert voortdurend, legt ze uit, maar tegelijkertijd ondersteunt ze ook anderen om toegang te krijgen tot hun eigen innerlijke genezer.

Rocke’s portfolio als wellness-beoefenaar omvat het samenvoegen van verschillende krachtige modaliteiten. Ze is een ademwerkfacilitator, Ayurvedische wellness-counselor, yoga-instructeur, personal trainer en tarotlezer. Zoals velen werd ze een gids voor welzijn door haar eigen slechte gezondheid.

ReginaRocke2021“Ik ben opgegroeid met dansen, en daarna heb ik een BFA en MFA in dans ontvangen”, zegt ze. “In 2009 kreeg ik gezondheidsproblemen: slecht eczeem en spijsvertering. Ik behandelde mijn lichaam niet goed. Ik was ellendig en erg depressief.”

Toen ze besloot haar dieet en levensstijl te veranderen, kwam ze Ayurveda tegen en was ze verslaafd. Haar gezondheid nam al snel een betere wending, dus dook ze volledig in door eerst een Kripalu-gecertificeerde Ayurvedische wellness-consulent te worden en vervolgens, om de levensstijl volledig te integreren, een 500 uur durende gecertificeerde yoga-instructeur. Training in ademwerkfacilitatie, tarotlezen, persoonlijke training en barre kwamen ook in de mix, en vandaag biedt ze sessies aan in alle vijf de praktijken. Afhankelijk van de energie die ze in een les voelt, kan ze de sessie doordrenken met elementen uit verschillende van deze modaliteiten.

Rocke zal deze diepgaande kennis met zich meedragen in de ademwerk- en tarotlessen die ze zal geven in haar nieuwe lessen op Wanderlust TV, die maandelijks op zowel volle als nieuwe manen worden gehouden. Ze is van plan om elke sessie te beginnen door een tarotkaart te trekken, om een ​​boodschap te ontdekken. “Ik zal shufflen” [the Tarot deck] leef met iedereen en vraag iets wat we moeten weten voor ons hoogste goed. Vaak maken we allemaal dezelfde dingen mee. Angst en vreugde verenigen emoties bij de meeste mensen”, redeneert ze.

Zoals altijd zal haar belangrijkste doel zijn om mensen te helpen ontdekken wat ze nodig hebben – vertrouwen op hun innerlijke genezer in zichzelf, in plaats van naar buiten te zoeken naar antwoorden. “Ik moedig mensen aan om ademwerksessies met mij bij te wonen, erop te vertrouwen dat ze weten wat ze nodig hebben en naar binnen te kijken. Ik ben er om ze te begeleiden, niet om ze te vertellen wat ze nodig hebben.”

Regina Rocke TarotEen ander stukje oude wijsheid die Rocke haar studenten omarmt, is een oproep om te onthouden dat zowel negatieve als positieve emoties vaak naast elkaar kunnen bestaan. “Stress, zorgen, angst en angst kunnen samengaan met schoonheid, vreugde, plezier en opwinding”, legt ze uit. “Het is niet alleen zwart-wit. Daar wil ik mensen aan herinneren.”

Haar aanwezigheid op sociale media is hiervan een duidelijk bewijs. Het is helder, kleurrijk en speels, maar nog steeds bewust, bewust en omarmt Rocke’s natuurlijke stroom tussen haar eigen gevoelens van licht en duisternis. Haar moeiteloze authenticiteit geeft haar gemeenschap toestemming om ook rauw en echt te zijn.

Dit maakt deel uit van de overkoepelende paraplu van inclusiviteit die Rocke als een pijler van haar werk beschouwt. Alle mensen zouden toegang moeten hebben tot deze oude gebruiken en waarheden, vindt ze. En verder is een adequate eerbetuiging en eerbiediging van de afstamming van een praktijk absoluut noodzakelijk. “Het is belangrijk om te begrijpen waarom je doet wat je doet, en er ook een bescheiden waardering voor te hebben”, bevestigt Rocke.

Kinisha-Correia

Kinisha Correia is een bekroonde journalist, contentschrijver, hoofdredacteur en oprichter van About Her Culture, die met verschillende publicaties in de VS en het Caribisch gebied heeft gewerkt. Haar oeuvre verkent grotendeels de culturele kruispunten van welzijn en de correlatie ervan met sociale rechtvaardigheid; een mens- en planeetgerichte benadering van zakendoen; en vrouwen van Caribische en Afrikaanse afkomst die over de hele wereld positieve verandering bewerkstelligen. Kinisha is Jamaicaans en woont momenteel in de VS.

Website | InstagramRecent Posts