Overnachting Postpartum Doula Care met Kristin RevereToen ik zwanger was van mijn eerste, vroeg ik in plaats van om kleding, rompertjes en alle spullen die baby’s krijgen, urenlang met een postpartum-doula. Mijn vrienden bundelden hun geld en gaven me een dag postpartum doula-ondersteuning en het was het beste cadeau dat ik kreeg. Mijn man en ik zaten letterlijk op spelden en naalden te wachten tot onze doula arriveerde nadat mijn zoon was geboren. Ondanks dat ik een doula was en vele geboorten had meegemaakt, hield ik mijn zoon vast en dacht ik: wat doen we met deze nieuwe baby? Onze doula arriveerde en bood de broodnodige steun, vertrouwen, opleiding en de kans voor mij om te rusten.

In de aflevering van vandaag Yoga | Geboorte | baby’s Ik spreek met Kristin Revere, doula, podcasthost en medeoprichter van Gold Coast Doulas. Ik was vooral nieuwsgierig naar een aspect van postpartum-doula’s waar ik niet bekend mee was, nachtwerk. Ik heb zoveel geleerd, het is echt een fantastisch gesprek. Zoals Kristin zo mooi verwoordde: “Ons doel is om de rust voor het hele gezin te optimaliseren.”

Voor onze aanstaande ouders die zich zorgen maken over slapeloze nachten, deze aflevering is voor jou!

In deze aflevering leer je:

 • Lees meer over Kristin en hoe ze in de perinatale wereld belandde.
 • Wat een postpartum doula is.
 • Wat een postpartum doula doet.
 • Het verschil tussen een postpartum doula overdag en ’s nachts.
 • Hoe een postpartum-doula verschilt van een babyverpleegster.
 • Typisch, hoe lang iemand de steun kan hebben van een postpartum-doula.
 • Hoe een nachtelijk postpartum doula-arrangement meestal werkt.
 • Hoeveel tijd een postpartum-doula met de cliĆ«nten doorbrengt voordat de baby wordt geboren.
 • Hoeveel postpartumplanning doet de postpartum-doula met het gezin.
 • Wat komt er kijken bij postpartumplanning.
 • Nog een laatste tip/advies dat Kristin aan nieuwe of aanstaande ouders geeft.
 • Waar je het werk van Kristin kunt vinden.

Steun onze sponsor:

Ritueel: Maak van gezonde gewoontes een ritueel. Ga voor 10% korting op je eerste 3 maanden naar rituele.com/ybb

Over Kristin:

Kristin Revere is de eigenaar en oprichter van Gold Coast Doulas. Ze is een gecertificeerde elite doula voor geboorte en postpartum en babyverzorging. Kristin is mede-presentator van de Ask the Doulas-podcast en mede-oprichter van de online cursus Becoming A Mother. Ze is al negen jaar geboortedoula en zeven jaar postpartumdoula. Haar passie is het bieden van oordeelvrije ondersteuning aan vrouwen.

Neem contact op met Kristin:

 • Instagram: @goldcoastdoulas
 • Vergeet niet je GRATIS gids te pakken, 5 eenvoudige oplossingen voor de meest voorkomende zwangerschapspijnen HIER
 • Als je houdt van waar je naar hebt geluisterd, laat dan een beoordeling en recensie achter! Yoga| Geboorte|Baby’s

Om contact te maken met Deb en de PYC-gemeenschap:

Instagram & Facebook: @prenatalyogacenter

Youtube: Prenataal Yoga Centrum

Recent Posts