opleiding

madewithOver

Heb je je hart verloren aan yoga of Pilates en wil je er meer over weten, je eigen practice verdiepen en misschien zelfs wel docent worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We bieden verschillende trajecten aan onder begeleiding van PURA yoga eigenaar Wieneke van der Aa. Zij had al veel onderwijservaring voordat ze haar eigen studio opende. Het doorgeven van (yoga)kennis en mensen begeleiden naar de volgende stap op hun levenspad, is haar missie bij het geven van de opleidingen.

Ben jij er klaar voor? Kies hieronder je optie:

 

Vooropleiding PURA yoga

Hoe weet je nou of yogadocent iets voor je is als je het nog nooit gedaan hebt? Vind je het spannend om meteen in een 200 uurs opleiding te stappen? Heb je nog niet zo heel veel yoga-ervaring? Of wil je eerst eens een beetje meer inzicht in yoga-achtergrond krijgen voordat je je in een hele opleiding stort? Of eerst een kijkje nemen in de werkwijze of sfeer van een PURA opleiding? Dan is de vooropleiding ideaal voor jou! In 4 dagen kun je snuffelen aan verdieping in yoga-achtergrond, houdingen en les geven. Middels een persoonlijk advies/coachingsgesprek kun je vervolgens kijken wat je er verder mee wilt doen. Laagdrempelig, persoonlijk & overzichtelijk.

Klik hier voor meer informatie.

 

200 uurs opleiding YOGA FLOW

Ben je verliefd geworden op de yogasoort die de ene beweging vloeiend in de andere laat overlopen en wil je alles weten over de theorie, anatomie en filosofie achter yoga? Dan is dit de opleiding voor jou! 10 weekends verdeeld over september t/m april, leer je samen met een gemotiveerde groep alles wat je moet weten om een Yoga Alliance gecertificeerde yogadocent te worden. PURA biedt deze opleiding aan vanaf 2017 in samenwerking met ALL YOU CAN YOGA™.

Klik hier voor meer informatie.

 

Pilates bijscholing 

Sinds 2013 gaf Wieneke 2x per jaar een 50 uurs yogalates training aan beginnende docenten. Vanaf het najaar van 2018 wordt dit alleen een Pilates bijscholing voor yogadocenten.

Klik hier voor meer informatie.

 

14034838_1743284502588637_4451073365762199248_n.
SUPYOGA Teacher Training

Heb jij je hart verloren aan yoga, én hou je van water, in het bijzonder SUPpen? Heb je al een yoga-opleiding en de nodige SUPervaring? Dan is de SUPYOGA Teacher Training echt iets voor jou! Samen met Supclub Nederland, PURA SUP en onder certificering van het Watersport Verbond, biedt Wieneke van der Aa van PURA YOGA deze training aan met Marleen Backx (Supclub).

Klik hier voor meer informatie.