opleiding

madewithOver

Heb je je hart verloren aan yoga of Pilates en wil je er meer over weten, je eigen practice verdiepen en misschien zelfs wel docent worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We bieden twee verschillende trajecten aan op het droge*, onder begeleiding van PURA yoga eigenaar Wieneke van der Aa. Zij had al veel onderwijservaring voordat ze haar eigen studio opende. Het doorgeven van (yoga)kennis en mensen begeleiden naar de volgende stap op hun levenspad, is haar missie bij het geven van de opleidingen.

Ben jij er klaar voor? Kies hieronder je optie:

I Opleiding 200 uurs YOGA FLOW

Ben je verliefd geworden op de yogasoort die de ene beweging vloeiend in de andere laat overlopen en wil je alles weten over de theorie, anatomie en filosofie achter yoga? Dan is dit de opleiding voor jou! 30 dagen verdeeld over ongeveer 6 maanden, leer je samen met een gemotiveerde groep alles wat je moet weten om een gecertificeerde yogadocent te worden. PURA biedt deze opleiding aan vanaf 2017 in samenwerking met ALL YOU CAN YOGA™.

Klik hier voor meer informatie.

 

II Pilates bijscholing 

Sinds 2013 gaf Wieneke 2x per jaar een 50 uurs yogalates training aan beginnende docenten. Vanaf het najaar van 2018 wordt dit alleen een Pilates bijscholing voor yogadocenten.

Klik hier voor meer informatie.

 

14034838_1743284502588637_4451073365762199248_n*Yoga op het water…

III SUPYOGA Teacher Training

Heb jij je hart verloren aan yoga, én hou je van water, in het bijzonder SUPpen? Heb je al een yoga-opleiding en de nodige SUPervaring? Dan is de SUPYOGA Teacher Training echt iets voor jou! Samen met Supclub Nederland, PURA SUP en onder certificering van het Watersport Verbond, biedt Wieneke van der Aa van PURA YOGA deze training aan met Marleen Backx (Supclub). Klik hier voor meer informatie.