Onze 11 favoriete yoga YouTube-kanalen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Het is een bekend tafereel: je bent in de stemming voor een yogaoefening thuis, begeleid door een deskundige leraar. Dus je gaat naar YouTube en typt ‘yoga’ in. Plots wordt de tijd die je reserveert voor een kalmerende (of energieke) oefening verbruikt door door YouTube-accounts te rommelen. Hoe vind je met duizenden zoekresultaten de juiste flow? Of zelfs de juiste leraar?

Laten we het giswerk eruit halen. We hebben het internet afgezocht om je de 9 beste YouTube-kanalen voor yoga te bieden. Of je nu op zoek bent naar een herstellende flow van 10 minuten, een yogaworkout van 15 minuten of een energiestimulerende reeks van 60 minuten, we garanderen dat je de perfecte oefening zult vinden met deze YouTube-yogi’s.

Onze 11 favoriete yoga YouTube-kanalen

Yoga met Adriene

Adriene Mishler, een van de meest populaire yogadocenten op YouTube, heeft meer dan 10 miljoen (ja, 10 miljoen) abonnees op haar kanaal Yoga With Adriene. Een les volgen bij Mishler voelt alsof je in de klas van een vriend bent gestapt. In plaats van hypergeproduceerde video’s van perfectie, laat Mishler de ongelukken van haar leven verschijnen in haar video’s – of het nu haar hond is die in het frame prikt of een hard geluid buiten. Mishler biedt een scala aan lessen – van een snelle ochtendflow van 5 minuten tot een oefening van 50 minuten voor zelfliefde. Als je op zoek bent naar een gevoel van routine of verantwoordelijkheid in je praktijk, organiseert Mishler ook 30-daagse uitdagingen op haar kanaal.

Heldere en gezouten yoga (Ariana Elizabeth)

Beschouw jezelf als een yogi op beginners- of halfgevorderdenniveau? Bekijk Bright & Salted Yoga, een kanaal van yogaleraar Arianna Elizabeth. Ze brengt elke maandag en woensdag video’s uit, dus er is altijd een nieuwe stroom beschikbaar – gratis. Van meditaties van 10 minuten tot yogalessen van 20 minuten, er is voor elk wat wils. Ze biedt zelfs lessen zonder muziek aan voor degenen die graag afstemmen zonder het harder te zetten.

Adem en stroom

Oefen met twee yogadocenten op één YouTube-kanaal. Het stel Bre en Flo Niedhammer delen yogasequenties, meditatieoefeningen, mobiliteitsoefeningen en persoonlijke vlogs op hun kanaal Breathe and Flow. Met 375.000 abonnees zijn deze twee docenten experts in het maken van hunkerende yoga-inhoud. Op hun kanaal vind je yogasessies voor gevorderden van 30 minuten, strekoefeningen van 15 minuten in de ochtend voor sporters, op de rug gerichte vinyasa-flows en nog veel meer.

Zie ook: Deze yogaoefeningen van 15 minuten zullen je de beste nachtrust bezorgen

Edyn houdt van het leven

Op het YouTube-kanaal van Edyn Bryant, Edyn Loves Life, mixt ze yogasequenties met persoonlijke vlogs, waardoor je een voorproefje krijgt van haar leven als yogaleraar. Op zoek naar oefeningen die speciaal zijn ontworpen voor yogi’s met grotere lichamen? Bryant heeft je gedekt. Ze biedt een scala aan reeksen die zijn ontworpen voor yogi’s met een maatje meer, van een snelle release van 20 minuten tot een krachtige reeks van 18 minuten. Naast haar lessen beoordeelt ze yogakleding in grote maten, deelt ze haar maaltijden en bespreekt ze haar reis om yogaleraar te worden op haar kanaal. Je zult verliefd worden op haar lessen – en geïnvesteerd raken in haar leven.

SarahBethYoga

Heb je een heel specifieke praktijk in gedachten? Grote kans dat het op de zender SarahBethYoga staat. Als je een beginnende yogi bent of op zoek bent naar meer trainingsgerichte oefeningen, dan is dit kanaal een geweldige optie voor jou. Sarah Beth biedt een breed scala aan reeksen – van een flow van 10 minuten voor een betere houding tot een poweryoga-les van 30 minuten. Als je het beu wordt om steeds dezelfde reeks te oefenen, is dit kanaal voor jou gemaakt. Met honderden video’s om uit te kiezen, vind je een nieuwe oefening voor elke dag van de week.

Travis Eliot

Als je de sfeer van een persoonlijke les wilt ervaren zonder je huis te verlaten, oefen dan met Travis Eliot. Of de volgorde nu vinyasa of slow flow of Yin is, Eliots stijl is langzaam en intens met een duidelijk meditatieve sfeer dankzij zijn rustige stem en goed getimede waarheidsbommen uit het boeddhisme. Eliot leert een scala aan formaten, waaronder Yin van 20 minuten, poweryoga van 90 minuten en sequenties voor zo ongeveer alles daartussenin. Velen van hen in echte klasomgevingen. Je hebt letterlijk het gevoel dat je net een volledige studiosessie hebt gehad of je kunt gewoon een snelle oplossing binnensluipen. Hij biedt ook kortere meditaties aan voor dagen waarop je hulp nodig hebt om weer tot innerlijke rust te komen.

Geïnteresseerd in het proberen van een van Eliot’s sequenties? Bekijk deze Yin-stroom die hij voor Yoga Journal heeft ontworpen.

Yoga door Biola

Op haar YouTube-kanaal, Yoga by Biola, plaatst Abiola Akanni verschillende yogavideo’s met een specifieke nadruk op niet-performatieve yoga. Als je je ooit ongemakkelijk hebt gevoeld tijdens een inversie-zware les en een yoga-ruimte wilt cultiveren die voor jou toegankelijk aanvoelt, overweeg dan Akanni’s praktijken – van snelle 15 minuten durende yogasessies (perfect voor je lunchpauze) tot sessies die gericht zijn op een specifieke chakra , vindt u de perfecte les voor uw behoeften. Bovendien voel je je krachtiger, op je gemak – en over het algemeen beter – als je eindelijk uitrust in Savasana.

Yoga Met Vogel

Wil je je binnen enkele minuten gekalmeerd voelen? Ga naar het YouTube-kanaal van Francine Cipollone, Yoga With Bird, waar je kalmerende, stressvrije oefeningen vindt waardoor je je meer op je gemak zult voelen. Naast haar vinyasa-flows, plaatst ze video’s met kalmerende ademhalingsoefeningen van een minuut en begeleide affirmaties. Als je je boos of gespannen voelt of gewoon wilt ontspannen, ga dan naar dit yoga YouTube-kanaal voor een beetje rust.

Zie ook: Deze yogaoefeningen van 15 minuten zijn precies waar je lichaam naar hunkert

Lizette Pompa Yoga

Al snel besef je dat de video’s van Lizette Pompa niet voor angsthazen zijn. Je kunt haar 45 minuten durende yogastroom voor het hele lichaam oefenen die je spieren doet trillen, of haar gedetailleerde instructies volgen in korte tutorials voor uitdagende houdingen zoals Wheel en Crow Pose. Ze zijn ontworpen om je sterk te maken. Als je een beginner bent, wees dan niet bang: ze biedt een serie die is ontworpen voor beginners die kracht, mobiliteit en een goede anatomische uitlijning willen opbouwen. Geboren in Mexico en gevestigd in Zweden, geeft ze ook lessen in het Spaans. Ze is gecertificeerd in Yoga Medicine, Jason Crandell’s Yoga Method en Yoga Detour Method.

Yogini Melbourne (Paula Lay)

Paula Lay’s benadering van lesgeven is gemakkelijk in de omgang en vriendelijk. (Dat kan iets te maken hebben met haar zachte Aussie-vibe.) Maar ze is grondig, of ze nu een prenatale les geeft of een stoelreeks of een yoga nidra. Ze houdt je in een pose totdat je er echt in wegzinkt, maar ze nodigt je uit om te oefenen op een manier die je lichaam ontlast. Kijk op haar kanaal voor sequenties van verschillende lengtes en voor verschillende aandoeningen: om te herstellen van een verkoudheid, je voor te bereiden op het slapengaan, spanningshoofdpijn aan te pakken of strakke heupen en hamstrings los te laten.

Aanvullende rapportage door Tamara Y. Jeffries en Renee Marie Schettler. Oorspronkelijk gepubliceerd op 12 november 2021.

Recent Posts