onlineles

Roermond, donderdag 19 maart 2020

UPDATE : ONLINE LES PURA

Aloha lieve deelnemers!

De studio blijft voorlopig dicht. Voor de komende twee weken heb ik* besloten om online les aan te blijven bieden, volgens onderstaand rooster. In de tekst hieronder staat per onderwerp aangegeven wat dit voor jou betekent als je al les volgde bij ons. Ben je nieuw, welkom! Meld je dan aan via Fitmanager voor je eerste online les.

Ik wens jullie veel gezondheid & wijsheid toe de komende periode. Als je vragen hebt, dan hoor ik het graag.

Namasté,

Wieneke van der Aa

 

 

AANMELDEN ONLINE LES

Je kunt je uiterlijk 8:30 uur per dag aanmelden voor de les(sen) naar keuze via Fitmanager. Tot 6 april is de agenda nu gevuld. Je ontvangt dan om 9:00 uur een link naar een YouTube video, die nog een langere tijd voor je beschikbaar blijft.

De lessen zijn doorgenummerd vanaf 15 maart. Bijvoorbeeld: ‘Yoga flow #2’ op datum X is dezelfde les ‘Yoga flow #2’ op datum Y. ‘Yoga flow #3’ is weer wel een andere les. 

Het opnemen en editen van de lessen kost tijd, daarom kan ik niet alles in 1x online aanbieden en is zondag als rustdag ingepland.

 

LIVE ONLINE SAMENZIJN

Ik heb een moment gepland waarop je kunt deelnemen aan een online live samenzijn, waar je elkaar even kunt zien/spreken, je vragen kunt stellen en/of iets kunt delen. 

Dit is GRATIS voor iedereen die zich inschrijft en vindt plaats op:
vrijdagochtend 27 maart & 2 april om 9:30 uur (duur ongeveer 40 minuten)

Aanmelden hiervoor gaat als volgt:

  • Meld je vóór 8:30 uur aan voor de meditatie les (= GRATIS) 27 maart en/of 2 april
  • Je ontvangt dan om 8:45 uur een link in je mail naar
    1.  de les van 30 minuten die vantevoren is opgenomen en die je meteen (of later) kunt meedoen
    2.  een link naar een ZOOM meeting die start om 9:30 uur + uitleg hoe dat werkt

Huidige DEELNEMERS

Ik waardeer het enorm dat jullie de online lessen blijven boeken, en PURA zo steunen in deze moeilijke periode. Ik hoop dat de lessen voor jullie waardevol zijn, en dat het ook als steun voor jullie omgekeerd geldt. Online lessen is niet iets waar je voor gekozen hebt, maar dat is wat op dit moment wel de realiteit is. 

Ik werk op dit moment aan een ander PURA na 6 april. Want dan nog steeds de ‘volle mep’ blijven betalen voor een online les, terwijl de studio gesloten is, vind ik niet fair. Een update hierover volgt zo spoedig mogelijk. Ik zou je willen vragen om even geduld te bewaren en je abonnement nu niet per direct op te zeggen, want er komen mooie dingen, lessen, kortingen én buitenyoga aan!

Hoe, waar en wanneer dit gaat plaats vinden, laat ik zo spoedig mogelijk weten. 

 

ABONNEMENT

Wat betreft de abonnementsvorm zoals we die nu kennen, zullen er in de toekomst waarschijnlijk veranderingen gaan plaatsvinden, omdat het zomaar zou kunnen dat de sluiting van de studio nog wel even kan duren. Zodra dit achter de schermen uitgewerkt is, volgt hier een update over. De betalingen van april zijn al ingepland en kan ik niet meer cancelen. Zie dit als een tegoed en geen weggegooid geld. 

Ik wil alvast iedereen met een jaar- of maandabonnement een cadeautje geven, voor wie daar interesse in heeft: 20% korting op een SUP of SUPYOGA les dit seizoen! Zodra het SUPseizoen van start gaat, zal ik hier een mailing over de deur uit doen.

Jaarabonnementen: ik kom bij jullie terug als ik weet wat er gaat gebeuren na 6 april.

 

LESKAARTEN

Leskaarten zullen langer geldig blijven. Geef me even de tijd om alles achter de schermen te regelen, uiteraard eerst in afwachting van de update van de regering voor de periode na 6 april.

 

ZWANGERSCHAPSYOGA

Voor zwangeren staat er op 28 maart & 3 april een les van 30 minuten die je veilig thuis op een zelfgekozen moment kunt meedoen. Hoe we hierna verder gaan, en wat dat betekent voor je eventuele overige lestegoed, laat ik nog weten. 21 maart kun je je nog inschrijven voor een les van ruim 60 minuten, die vorige week in de studio is opgenomen.

Ook is er een live samenkomen op zaterdag  28 maart & 3 april om 9:45 uur (duur ongeveer 40 minuten), om te delen en je vragen te stellen.

Aanmelden hiervoor gaat als volgt:
– meld je vóór 8:30 uur die dag aan voor de zwangerschapsyoga les

– je ontvangt dan om 9:00 uur een link in je mail naar
1.  de les van 30 minuten die vantevoren is opgenomen en die je meteen (of later) kunt meedoen
2.  een link naar een ZOOM meeting die start om 9:45 uur + uitleg hoe dat werkt

 

PROEFLESSEN

Probeer je tegoed op te maken de komende twee weken door je in te schrijven voor de online lessen. Deze lessen zijn voor een langere periode beschikbaar online.

 

SOCIAL DEALS

Probeer je tegoed op te maken de komende twee weken door je in te schrijven voor de online lessen. Deze lessen zijn voor een langere periode beschikbaar online. Of we de Social Deals langer geldig kunnen maken dan vooraf gecommuniceerd weten we nu nog niet zeker, maar we houden jullie op de hoogte.

 

TAI CHI

Zal voorlopig niet plaatsvinden. Reguliere leskaart/abonnement: neem deel aan de gentle/yin yoga lessen die we nog aanbieden.
MBVO’ers: Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Roermond: https://www.roermondsport.nl/sport-voor-ouderen/

 

POWERYOGA / EASY FLOW

Staat momenteel niet op de het rooster: meld je aan voor de YOGA FLOW. Als poweryogi doe je dan alles mee en neem je de extra opties, als easy flower neem je wat meer je rust en sla je de ingewikkelde dingen gewoon over of je blijft in de basis van de houding.

 

YOGA BASICS

Op dit moment hebben we geen online yoga basics lessen. Dat gaat misschien wel nog komen. Kijk in de tussentijd bijvoorbeeld op Youtube naar filmpjes ‘yoga voor beginners’. Je kunt ook prima de Gentle/Yin lessen meedoen.

 

WOBBELYOGA / KINDER-  & TIENERYOGA

Kijk voor meer informatie hierover op de sites van Moniek (moniekbeelen.nl) en Myrthe (liefsteling.com) 

 

*Deze besluitvorming is in dit geval niet te omschrijven als ‘we’ of schrijvende vanuit team PURA. Dit is een individuele keuze, omdat PURA mijn bedrijf is, waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik ben een ondernemer/ZZP’er, de andere docenten zijn freelancers met ook ander werk en/of meer opdrachtgevers. Op deze manier kan ik (tijdelijk) mijn hoofd boven water houden en een plan maken voor de nabije toekomst.
Roermond, zaterdag 14 maart 2020 

 

Aloha lieve mensen!

Zonder al te veel uit te weiden over de feiten & fabels hebben wij besloten om voor nu in ieder geval 1 week te sluiten in verband met het Corona-virus. Het voelt niet goed om open te blijven, het voelt wél goed om sociale contacten te beperken en onze verantwoordelijkheid te nemen. De wereld heeft heling nodig, die vinden we nu in eerste instantie heel dicht bij onszelf. Zodat we erna weer de kracht, het licht en de energie hebben om van die wereld een gezondere plek te maken. Van lucht tot aarde, van denkbeeld tot hart, van mens op mens: heb lief & wees creatief!

Sluiting betekent geen les volgen? NOPE: sluiting betekent WEL les volgen! Want hoe nodig en fijn is dat deze dagen?

PRAKTISCH: HOE & WAT

1. Je kunt je inschrijven* voor de lessen tussen 15 t/m 21 maart volgens onderstaand rooster. Je kunt je inschrijven tot 15 minuten voor de oorspronkelijke starttijd van de les en het tegoed gaat af van je huidige leskaart of abonnement.

2. Je ontvangt dan in je mail -dus controleer in Fitmanager of je je juiste e-mailadres hebt ingevuld- ongeveer tien minuten voor aanvang van de les een LINK. Die link stuurt Wieneke vanaf haar eigen mailadres (wvanderaa@gmail.com) om spam/reclame shizzle te voorkomen.

3. Dit is een link naar YouTube waar je de les vindt waarvoor je je hebt aangemeld. Je kunt nu thuis (op dat moment of later), die les volgen via laptop/telefoon/iPad, enz. Je kunt de les zo vaak kijken en meedoen als je zelf wilt en wanneer je dit wilt, totdat we hem offline halen (geen idee wanneer dat is, maar in ieder geval niet spoedig).

* Stond je al ingeschreven, dan hoef je verder niks te doen. Behalve als je je toch liever voor een andere online les wilt aanmelden: dan meld je je af (minimaal 1,5 uur vantevoren) en aan voor een andere les (zoals aangegeven in rooster).

NOG EVEN DIT

  • We hebben de lessen ad hoc opgenomen, dus de kwaliteit is niet zoals je van ons of van een televisieprogramma gewend bent, maar allez… we hebben ons best gedaan en slécht zijn ze niet  ;-)
  • Er is deze week GEEN poweryoga, EASY flow, kinderyoga, tieneryoga, wobbelyoga, tai chi & yoga basics. Wat betreft die laatste twee: probeer eens een de Gentle/yin yoga les!
  • Je ziet achter de lessen #1 of #2 staan: dit zijn genummerde lessen. #1 is een andere les dan #2. Bijvoorbeeld: als je je inschrijft voor yoga flow #1 op zondag en op dinsdag: dan krijg je twee keer DEZELFDE link en dezelfde les. Maar als je je inschrijft voor yoga flow #1 op zondag en yoga flow #2 op vrijdag, dan krijg je dus 2 verschillende links, en dus twee verschillende lessen.

EN NA 21 MAART?

Dat weten we nu nog niet. Het kan zijn dat we weer gewoon open gaan, het kan zijn dat er dan nieuwe online lessen voor jullie klaar staan, het kan ook zijn dat we dan LIVE online gaan les geven… Zodra het bekend is, delen we die informatie!

VRAGEN?

We hopen dat jullie onze beslissing respecteren. Probeer flexibel te zijn, zoals we op de mat ook oefenen ;-) Go with the flow: dit is even wat het is.
Als je nog iets wilt vragen of weten kun je ons een berichtje sturen. Nu we druk bezig zijn dit online allemaal te regelen, hebben we misschien even geen tijd om mailtjes te beantwoorden, maar we doen ons best.

Namasté, Wieneke van der Aa
names TEAM PURA

AANMELDEN GAAT VIA FITMANAGER, zie het rooster hieronder. Klik op de les van je keuze en de rest volgt vanzelf.

Powered by Fitmanager