Lizzo heeft nu een Emmy en drie Grammy Awards. Maar haar meditatiebeoefening is net zo indrukwekkend“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Of je nu in 2018 haar hit “Good as Hell” tegenkwam of op “About Damn Time” danste toen het deze zomer TikTok domineerde, je bent waarschijnlijk bekend met de krachtpatser pop/rock/R&B/hiphop-ster die Lizzo is. Drie Grammy’s. Een Billboard Music Award. Meest recent, een Emmy.

Maar zelfs de koningin van meerdere genres heeft even de tijd nodig om op adem te komen. De afgelopen jaren heeft Lizzo vaak gesproken over haar consistente meditatiebeoefening en haar liefde voor de bewuste verbinding die het met haar leven brengt.

In haar interview voor Vogue’s serie ’73 Questions’, was ze er snel bij om te verwijzen naar (en grappen te maken over) haar bewuste gewoonte. “Wat is een routine die je onvermurwbaar volhoudt?”, vraagt ​​de Vogue-interviewer. “Meditatie”, antwoordt ze. Een paar seconden later draait hij de vraag om naar “Is er een gewoonte die je probeert op te geven?” ‘Meditatie’, antwoordt ze voordat ze in lachen uitbarst. “Ik maak een grapje.” (Zelfs met de helft van een EGOT is Lizzo, zoals altijd, herkenbaar.)

Ze onthulde eerder de betekenis en het doel van haar meditatiebeoefening aan Vogue in april 2020. “Ik weet dat veel mensen meditatie gebruiken als een vorm van kalmeren en zichzelf te centreren, maar de laatste tijd gebruik ik meditatie als een vorm van connectiviteit, naar waar het is alsof ik mindful en metafysisch contact kan maken met alle mensen in de wereld,” zei ze.

Lizzo poseert bij de Grammy Awards
(Foto: Getty Images)

Datzelfde jaar organiseerde ze een meditatie van 30 minuten op haar Instagram om ‘genezing tijdens deze wereldwijde crisis’ te promoten. De video, getiteld ‘Because I Love You’, is tot nu toe meer dan 3 miljoen keer bekeken. Ze begint de oefening door op haar fluit te spelen voor brandende wierook en haar verzameling kristallen, en haar volgelingen te kalmeren met een ander soort geluid in plaats van de geannuleerde Houston Rodeo die ze die avond zou uitvoeren. Hoewel de fluit niet Sasha was, haar geliefde instrument, dat zelfs een eigen Instagram-account heeft, was het een luchtige toot, een lichtere versie van het melodische apparaat.

“Angst bestaat niet in mijn lichaam”, zegt Lizzo in de video, terwijl ze haar voorgenomen mantra voor de sessie deelt. “Angst bestaat niet in mijn huis. Liefde bestaat in mijn lichaam. Liefde bestaat in mijn huis.” Een maand later voegde ze zich bij SZA op Instagram Live met haar fluit om weer een helende meditatie te organiseren.

Haar enthousiasme voor meditatie is zelfs doorgesijpeld in haar concerten. Een Tweet van De New Yorker schrijfster Helen Rosner gaf commentaar op Lizzo die een menigte leidde in Radio City Music Hall door een geleide meditatie tijdens haar optreden in 2019. (Noot van de schrijver: “De waarheid doet pijn” met een kant van een zelfliefdepraktijk? Hoe heb ik dit gemist?)

Meditatie is niet de enige wellnessroutine die van belang is voor het poppictogram. Op TikTok heeft ze gedocumenteerd hoe lang ze wandelde, een koude duik deed en zelfs naar de Splits toe werkte. (Ja, dit is jouw teken dat jij ook in de Splits mag komen. Net als Lizzo.)

Maar aan het eind van de dag: beroemdheden, ze zijn net als wij. In een recente TweetenLizzo sprak een sentiment uit dat zovelen van ons delen: “Ik wil dat mijn nachtroutine is: gezichtsmasker, gua sha, leave-in / twists / motorkap, nachttincturen / sups, teenspacers, mondbeschermer, slurp 1L water , geen telefoon, ademwerk, meditatie, [and] polsbeschermer’, schreef ze. “Maar mijn nachtroutine is: baden / tanden poetsen / flauwvallen met de telefoon in de hand.” #HerkenbaarRecent Posts