Mama & Baby yoga

Baby yoga  is een 3 lessenreeks voor mama’s met een baby van 6 weken tot 1 jaar.

• Samen ontspannen •

Deze mooie yoga vorm is voor mama’s die graag op een respectvolle, liefdevolle en speelse manier willen leren in verbinding te gaan met hun baby (6 weken tot 1 jaar).

Er komt heel wat op je af als je pas (weer) mama geworden bent van een
prachtig kindje. Het is heel mooi, maar ook wennen voor zowel jij als jouw baby’tje.

Je lichaam is veranderd, er worden veel hormonen aangemaakt die jou soms emo maakt, de baby huilt en je voelt je soms machteloos. Vaak gaat er ook veel aandacht naar de baby (waar je trots op bent) maar jij verdient ook de nodige aandacht en ondersteuning.

Tijdens de lessen mama-baby yoga doen we yoga oefeningen waar jij baat bij hebt en specifieke houdingen voor de baby. Een win-win situatie dus!
We stimuleren de baby zijn lichaamsbesef, motoriek en spijsvertering met versjes, liedjes en yoga houdingen. Bij jou wordt er aandacht geschonken aan het versterken van het bekken, spanningen loslaten uit de schouders en relaxatie oefeningen met een vleugje mindfulness.

Tijdens de les kan je baby drinken, verschoond worden, slapen (jij kan dan de oefeningen met een pop doen) er is dus geen enkele druk en jij bepaalt wanneer en welke oefening je kan en wil meedoen.

De oefeningen zijn afwisselend. Zo wisselen massage, voetmassage, yoga houdingen, meditatieve oefeningen, liedjes en versjes zich af zodat het boeiend blijft.
Een aantal thema’s die aan bod komen zijn: baby yoga houdingen bij krampjes, slaaprituelen met yoga en massage, voetreflexologie bij baby’s en ondersteunend dragen.

Kosten: 3 lessen voor €45,-

Karen Schonkeren

Docent: Karen Schonkeren is mama van 2 kleine kids en is naast hatha yoga docente ook zwangerschaps/kinder/draagdoekyoga en baby yogadocente en werkzaam als pedagogisch
medewerkster.

Data: dinsdag 22 mei, 29 mei, 5 juni 2018

– woensdag 12,19 & 26 september 2018

(nieuwe data zullen volgen)

Tijd: 9:15- 10:30 uur

Schrijf je meteen in!