Is er iets dat Adriene Mishler niet kan? The Creator of Yoga With Adriene kondigt haar nieuwe Manduka-collectie aan“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

Misschien ben je haar naam tegengekomen terwijl je online op zoek was naar een gratis oefening. Of misschien terwijl u op zoek bent naar een snelle stroom. Met meer dan 11 miljoen YouTube-abonnees en 1 miljard views is Adriene Mishler niet te missen als het gaat om online yoga. Mishler, het gezicht achter Yoga With Adriene, is een van de populairste yogadocenten op YouTube (samen met haar schattige pup, Benji).

En deze maand markeert ze 10 jaar yoga-inhoud voor het videoplatform. Afgelopen weekend kondigde Mishler een aanstaande samenwerking met Manduka aan in haar e-mailnieuwsbrief. “Ontworpen en zorgvuldig gemaakt als eerbetoon aan een internationale gemeenschap van meer dan 11 miljoen mensen… en huisdieren”, schreef ze. “Deze collectie is beperkt en bedoeld om prachtig te leven in uw huis en uw praktijkruimte.” Ze plaagde ook de lancering ervan op haar Instagram, waarbij ze een voorbeeld van een hoek van de mat met haar naam bedrukt. (Je ziet ook Benji’s poten erop rusten.)

De limited-edition collectie, genaamd Manduka With Adriene, is vanaf vandaag, 1 september te koop. Het bevat een PRO Balance yogamat ($ 139), een PROLite omkeerbare yogamat ($ 109), een rechthoekig kussen ($ 99), meditatiekussen ($ 85), schuimblok ($ 25) en kurkblok ($ 25).

(Foto: met dank aan Yoga met Adriene en Manduka)

Mishler’s liefde voor Manduka matten is bekend. In een interview voor Martha Stewart Living in 2020 deelde Mishler haar liefde voor de Manduka Pro en Pro Lite. Als het ging om haar eigen collectie voor het yogamerk, wilde Mishler minimalistische stukken maken, evenals een met de hand gegoten tweekleurige mat, zei ze in een persbericht. Afgezien van de esthetische factor, is de milieu-impact van dit product aanzienlijk, aangezien het met de hand wordt gegoten in een emissievrije faciliteit. Bovendien is de Pro-mat, een van onze topyogamatten van 2022, een mat met gesloten cellen, waardoor de mogelijkheid dat lucht of vocht in de mat sijpelt, wordt geëlimineerd. Dit ontwerp draagt ​​bij aan de duurzame kwaliteit.

Hoewel Manduka With Adriene misschien maar voor een beperkte tijd verkrijgbaar is, voelen we ons op ons gemak om te zeggen, op basis van onze ervaring met Manduka, dat deze producten lang na een nieuwe uitdaging van 30 dagen bij je zullen blijven.

De opkomst van yoga met Adriene

Mishler werd beroemd tijdens de pandemie, toen mensen hun praktijk veranderden van persoonlijke lessen naar YouTube-sessies thuis. Volgens Social Blade heeft ze sinds maart 2020 meer dan 5 miljoen abonnees. In tijden van onzekerheid waren haar energieke stem en schattige pup precies wat velen van ons nodig hadden.

Haar 30-dagen-uitdagingen, een populaire collectie op haar kanaal, staan ​​vol met opmerkingen over de positieve impact van Mishler’s virtuele onderwijs. “Bedankt voor het zeggen van ‘het moeilijkste deel is opdagen’, want vandaag was dat het moeilijkste. Dit is waarom ik terugkom, je bent zo echt en valideert”, schreef een gebruiker. “Adriene, je bent een wonderdoener,” voegde een ander eraan toe. “Dat was de mooiste sessie … zo vredig, zo optimistisch, zo geruststellend. Ik vind het gewoon GEWELDIG tijd met je door te brengen … elke ochtend. Grote knuffel!”

Mishler’s vermogen om contact te maken met zo’n groot aantal studenten is een van de redenen waarom Manduka deze samenwerking nastreefde. “We zijn vereerd om samen te werken met Adrienne die niet alleen een leraar en een mentor is in de yoga ruimte, maar iemand die als een vriend fungeert voor iedereen die op haar lessen afstemt”, zei Nicole Carbone, Global Marketing Director van Manduka, in een persbericht. “Ze belichaamt echt de praktijk van yoga.”

Klik hier om de limited edition collectie te shoppen.Recent Posts