Ik woon in de woestijn en dit is het enige dat mijn huid gehydrateerd houdt
Ik hou van het idee om aan te vullen met producten van hoge kwaliteit om mijn gezondheid te ondersteunen, maar ik kan gewoon niet achter staan ​​om elke dag pillen te slikken. Het perfecte voorbeeld: ik had iets meer dan een jaar collageenpillen op mijn plank en heb ze niet één keer aangeraakt. Niet omdat ik dacht dat ze niet zouden werken, maar meer omdat ze gewoon niet goed in mijn dagelijkse leven pasten. (Noot van de redactie: we zijn van mening dat poeders sowieso de beste vorm zijn, omdat ze de krachtigste hoeveelheid collageen kunnen leveren.)

Het is moeilijker voor mij om capsules in mijn routine op te nemen, in tegenstelling tot iets met een smaak waar ik van geniet of met een natuurlijke plaats in mijn reeds bestaande gezondheidsrituelen. Daarom was ik veel succesvoller met poedercollageensupplementen dan met pillen.

Ik hoorde over de mbg beauty & gut collageen+ via Dave Asprey, een wereldberoemde biohacker, presentator van de gezondheidspodcast De menselijke upgradeen New York Times bestsellerauteur van Het kogelvrije dieet. Na het lezen van de robuuste lijst met ingrediënten die het hele lichaam ten goede komen, naast het ondersteunen van de ouder wordende huid, wist ik dat ik het eens moest proberen.*

Recent Posts