Ik test zoveel blush-formules, maar ik kom altijd terug op deze keuze van $ 18
Nu de temperaturen in NYC eindelijk onder de 90 graden Fahrenheit beginnen te dalen, begin ik mijn herfstkleurenpalet samen te stellen (noem me optimistisch, maar ik kan het pompoenkruid praktisch ruiken). Met blos betekent dat dat zonovergoten koraaltinten plaats maken voor een koel getinte bessenflush. Een roze mauve valt precies in het midden van de twee kampen, waardoor het een perfecte keuze is als we overgaan tussen seizoenen. Ja, je meest natuurlijke blush-kleur heeft voornamelijk te maken met de ondertoon van je huid, maar aan het eind van de dag heeft make-up geen regels – je kunt elke blush-kleur dragen die je wilt, en ik wissel de mijne graag af met het weer of zelfs mijn humeur.

En net als al het make-upaanbod van HAN, zit deze schone formule boordevol huidvriendelijke ingrediënten. Het beschikt over een mix van voedende oliën en boters (de markering van een geweldige crèmekleurige blush), waaronder sheaboter, arganolie, açai-olie, ricinusolie, kokosolie en cupuacuboter. Al met al zorgen ze voor een moeiteloze glijdende beweging en de werkbare formule smelt in wezen in je huid. Bovendien bevat het antioxidantrijke plantaardige ingrediënten – groene thee-extract, zeewierextract en vitamine E – die tegelijkertijd helpen je huid te voeden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf (het merk heet HAN Huidverzorging Cosmetica met een reden!).

Recent Posts