Ik heb nooit geweten dat mijn slaap zo goed kon zijn – totdat ik dit supplement probeerde *
Ik had ook geen problemen om ’s nachts door te slapen, wat ik zag weerspiegeld in mijn Oura-ringslaaptrackingscore. Toen ik eenmaal Sleep Support+ begon te gebruiken, schoot de hoeveelheid tijd die ik in diepe slaap doorbracht omhoog, van 50 minuten tot maximaal twee uur per nacht.* Mijn REM-slaap kreeg ook een leuke kleine boost. Dit zijn twee van de belangrijkste stadia van slaap, waarin cellen kunnen herstellen, spieren en weefsels kunnen groeien en onze hersenen kunnen opladen. Het is dus logisch dat ik na het nemen van slaapondersteuning+ wakkerder werd dan ooit, ook al lag ik even lang in bed.*

Twee jaar nadat ik Sleep Support+ voor het eerst heb geprobeerd, gebruik ik het supplement nog steeds elke avond en kan ik de positieve impact ervan op mijn algehele welzijn volgen. Nu ik ’s nachts een betere nachtrust krijg, ben ik ’s ochtends meer verfrist en klaar om te gaan. Waar ik vroeger de tijd nam om uit bed te komen, kan ik nu de dag meteen aan.

De dagen dat ik laat op moet blijven voor mijn werk of vroeg wakker moet worden met mijn kinderen, beïnvloeden me niet meer zo veel als vroeger, want zelfs als ik minder uren slaap, is de slaap die ik krijg zoveel dieper . Duizeligheid is niet iets waar ik meer mee te maken heb, en de gevreesde middagdip vindt zelden zijn weg naar mij.

Al met al heb ik gewoon het gevoel dat ik meer kan bereiken in mijn dagen nu mijn energieniveaus zo stabiel en betrouwbaar zijn.

En hoewel ik van tijd tot tijd nog steeds stressvolle periodes doormaak, hebben ze geen invloed op mijn rust zoals vroeger. In plaats daarvan kan ik er dwars doorheen slapen en wakker worden, klaar om ze ’s ochtends met een heldere geest onder ogen te zien.

Recent Posts