Ik heb dit jaar meer dan 40 Athleisure-stukken getest. Dit zijn mijn 6 favorieten“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

In een gemiddelde week fiets ik door minstens 14 athleisure-items. Ik trek een sportbeha aan voor een yogaflow en trek een legging aan om thuis te werken. Als stafschrijver voor Yoga Journal probeer ik ook verschillende trainingstops en -broeken uit voor mijn werk. Dus ja, mijn kast zit vol met meer dan een paar topjes, leggings, sweatshirts, topjes en sokken.

Zoals elke athleisure-liefhebber heb ik mijn favorieten: die stukken waarnaar ik meerdere keren per week in mijn afgrond van een kast zoek, zelfs als er andere (en misschien zelfs minder stinkende) opties zijn. Dit zijn de nieuwe workout-nietjes waar ik dit jaar keer op keer naar toe ben gegaan.

Mijn 6 athleisure-keuzes van 2022

ON Actieve sportbeha
(Foto: met dank aan ON)

ON Actieve sportbeha

In mijn bak met sportbeha’s zijn verschillende gereserveerd voor verschillende activiteiten. Ik neig naar mijn Nike-sportbeha voor lange runs als ik op zoek ben naar compressie, terwijl ik de voorkeur geef aan mijn zweetbestendige Girlfriend Collective-top voor een hete yogales. Ik had nog nooit een enkele sportbeha gevonden die voldoende voldeed aan de eisen van al die activiteiten, totdat ik deze van ON probeerde. Gefactureerd als de perfecte aanvulling op pilates of low-impact beweging, ontdekte ik dat deze beha niet alleen mijn borst op zijn plaats hield tijdens elk van die activiteiten, maar ook tijdens mijn intensieve trainingen. Als ik nu de stad uitga, hoef ik nog maar één sportbeha in mijn tas te gooien.

$ 65 bij REI

Lululemon-sneakers
(Foto: met dank aan Lululemon)

Lululemon Strongfeel trainingsschoen voor dames

Ik heb nooit veel nagedacht over de sportschoenen die ik nonchalant in de stad draag. Maar toen ik deze Lululemon-sneakers eenmaal probeerde, was ik meteen verliefd. Ze bieden precies het juiste kussen, waardoor ik de juiste hoeveelheid ondersteuning krijg voor wandelingen en low-impact workouts, in tegenstelling tot die veerkrachtige, “wolkachtige” schoenen die me een onstabiel gevoel geven. En de afgelopen maanden zijn ze op de een of andere manier smetteloos wit gebleven, zelfs nadat ze kilometers over de trottoirs van New York City hadden geslenterd.

$ 128 bij Lululemon

Sweaty Betty trainingsset
(Foto: met dank aan Sweaty Betty)

Sweaty Betty All Day ⅞ Workout-legging, Balance naadloze beha

Ik zweet veel. Terwijl mijn vrienden tijdens hete yogales druppels van ze afvegen, ben ik helemaal doorweekt. Als iemand die van kleur houdt, mix ik het graag met mijn typische zwart, en hoe graag ik ook van mijn pastelkleurige en witte leggings hou, ze laten soms zweet zien op sommige, eh, ongemakkelijke plaatsen. Dit marineblauwe setje van Sweaty Betty voldoet perfect aan mijn criteria. Naast de gedempte kleur, ben ik dol op de stretch en ondersteuning van de top, evenals het “stay up” -vermogen van de legging.

Legging: $ 46 bij Sweaty Betty

Sportbeha: $ 13 bij Sweaty Betty

Free People Movement Hit the Slopes Pullover

Het is lastig om de “juiste” manier te vinden om je te bundelen voor de 12 minuten durende wandeling (of de 8 minuten durende I’m-running-late-jog) naar mijn yogastudio in deze tijd van het jaar. Jassen laten me vaak zweten, maar lichtgewicht fleece laat me rillen. Deze trui is mijn go-to. Ik krijg regelmatig complimenten over het leuke, bedrukte ontwerp van het sweatshirt en de gevoerde binnenkant en pluizige buitenkant houden me warm.

$ 168 bij gratis mensen

Set Active sportbeha
(Foto: met dank aan Set Active)

Set Active Luxform One Shoulder BH

Een bekentenis: ik stond sceptisch tegenover deze athleisure-trend. Ik had niet gedacht dat een sportbeha met één schouder mijn C-cup borst kon bevatten. Maar toen ik het eenmaal probeerde, veranderde mijn perspectief. De enkele riem gaf me de ondersteuning die ik nodig had voor low-impact workouts zoals yoga en pilates. Hoewel ik me niet tot deze sportbeha wend voor mijn intensieve oefeningen of hardloopsessies, merk ik dat ik er op weekendochtenden wel in rondhang. (Ik heb ook een uitgebreide recensie geschreven over deze sportbeha.)

$ 64 bij Actief instellen

Genoemde prijzen zijn de prijzen op het moment van publicatie. Als je iets koopt via de winkellinks in onze verhalen, kunnen we een kleine commissie verdienen. We accepteren geen geld voor beoordelingen van redactionele uitrustingen. Lees meer over ons beleid.

Recent Posts