Ik heb dit hydraterende masker een week gebruikt en het verschil is schokkend
Na een snelle speurtocht door mijn persoonlijke verzameling huidverzorgingsproducten – het is een extraatje van het werk! – realiseerde ik me dat mijn oplossing niet in de verschillende tubes, potten en flessen zat. Maar toen herinnerde ik me dat Youth to the People een product aanbood dat speciaal was ontworpen om de huid de hele nacht gehydrateerd te houden: het Superberry Hydrate + Glow Dream Mask.

Ik heb een monster gebeld. Immers, Youth to the People is een van mijn favoriet merken vanwege de focus op schone ingrediënten, hoogwaardige producten en aandacht voor duurzaamheid. Tot nu toe hebben de formules me nooit in de steek gelaten, en het gloeimasker is geen uitzondering.

Het product zit boordevol hydraterende ingrediënten die ik niet vreemd ben, maar de combinatie levert een unieke, romige textuur op. Het bevat hyaluronzuur, cactusvijg, maqui, gojibes, zonnebloem, squalaan en vitamine C (als THD-ascorbaat). Vertaling: De romige vochtinbrengende crème maakt indruk op het gebied van hydraterende en glansverhogende ingrediënten.

De botanische extracten voegen een olieachtig randje toe dat werkt als een occlusieve laag (oftewel het werkt om vocht vast te houden). Dit betekent dat je andere huidverzorgingsproducten naar keuze wilt aanbrengen onder het droommasker. Zie het als de kers op de taart.

Recent Posts