Hoe u uw microbioom kunt herstellen voor een gezondere huid?“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Klaar om het natuurlijke van je huid te onthullen helderheid? Geformuleerd met kombucha, zachte plantaardige ingrediënten en pre, pro* en postbiotica, brengt de Eminence Organics Kombucha Microbiome Collection de huid in evenwicht voor een gezond ogende gloed.

Elk product in deze collectie helpt een gezondere huid te bevorderen door:

  • De huid er levendig en stralend laten uitzien
  • Versterking van de vochtbarrière van de huid
  • Ondersteuning van de natuurlijke balans van uw microbioom

Kom meer te weten en maak kans om te winnen

Doe de quiz en maak kans op alle vier de bioombalancerende producten uit de Eminence Organics Kombucha Microbiome Collection.

Eminence Organics Kombucha Microbioom: De complete collectie

Eminence-Organics-Kombucha Microbiome Collection BotanicalsSchuimende reiniger
Verfris en zuiver de huid om een ​​gezond ogende gloed te onthullen. Deze vloeistof-tot-schuimreiniger is gemaakt met gerichte micellaire technologie en verwijdert voorzichtig onzuiverheden zonder de huid te veel te strippen. Kombucha, gember, witte thee en jasmijn werken samen om de huid te verfrissen en in balans te brengen zonder de vochtbarrière in gevaar te brengen. Geschikt voor alle huidtypes.

Balancerende essentie
Herstel de natuurlijke balans van je huid met deze voedende essence. Een mix van pre, pro* en postbiotica werken harmonieus samen om de helderheid te verbeteren en de huid zachtjes te primen voorafgaand aan uw volledige huidverzorgingsritueel. Witte thee en jasmijnbloem kalmeren de droge, doffe huid voor een gezond ogende gloed. Geschikt voor alle huidtypes.

Helderheidsserum
Verlicht de huid met een lichtgewicht serum dat is ontworpen om je een levendige gloed te geven. Kombucha, witte thee, gember en jasmijn verenigen zich met microbioomvriendelijke pre, pro* en postbiotica om een ​​zichtbaar vernieuwde look naar voren te brengen. Dit gelserum is perfect voor alle huidtypes en kan dagelijks worden gebruikt om de huid te egaliseren en de helderheid van de huid te versterken.

Leave-On masker
Breng comfort en sereniteit aan de droge, doffe huid met een rijk, langzaam absorberend masker. Deze formule is een luxueuze stap in je routine en bevat gember en pre-, pro* en postbiotica om de huid zichtbaar te vernieuwen en je vochtbarrière te ondersteunen. Dit masker is ideaal voor alle huidtypes en biedt rustgevende hydratatie.

*Bevat geen levende probiotische culturen


Eminence Organic Skin Care is een bekroonde leverancier van natuurlijke, biologische en Biodynamic®-producten. Als industriepionier en gecertificeerd B Corporation ®, heeft Eminence Organics sinds 1958 eersteklas huidverzorgingscollecties gecreëerd die vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Eminence Organics combineert kruidenvakmanschap met traditionele Hongaarse technieken om een ​​gezonde huid te onthullen.

Recent Posts