Hoe u beter kunt slapen volgens uw astrologische teken“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Wat als je een spiekbriefje had om je te helpen navigeren door je eigenaardigheden? Iets dat je een glimp zou kunnen geven van je aangeboren eigenschappen, patroonneigingen en zelfsaboterende manieren. Het zou niet alleen buitengewoon handig zijn om te weten hoe om te gaan met bijna elke lastige situatie in het leven, of het nu gaat om werk, relaties, zelfs ’s nachts woelen en draaien.

Astrologie kan die hulpbron zijn. Recente benaderingen van de oude wetenschap hebben een meer genuanceerde en prescriptieve benadering dan de voorspellende horoscopen van weleer. Achteraan in kranten en tijdschriften verschenen die beledigend korte verklaringen die beweerden u in twaalf woorden of minder te vertellen waarom u zou moeten opzien tegen uw dag of zou moeten scheiden van uw partner of misschien zelfs de loterij zou proberen.

In plaats daarvan geven hedendaagse benaderingen van astrologie inzichten die u kunnen helpen getuige te zijn van de lens waardoor u een glimp opvangt van het leven. Hierdoor hoef je niet meer zo blindelings rond te strompelen.

Simia Henry, een stadsmysticus, heeft jarenlang de verschillende tekens geobserveerd, zich verwonderd over hun gedragspatronen en ze overgehaald tot zelfbewustzijn. Ze heeft ook een relatief exorbitante hoeveelheid tijd besteed aan het leren hoe ze zichzelf kunnen bevrijden uit de soms lastige situaties die ze voor zichzelf creëren. Hier is een blik op welke astrologische invloeden volgens haar een rol spelen als het gaat om beter slapen.

Hoe u beter kunt slapen volgens uw astrologische teken

Hoewel uw zonneteken meestal een aanzienlijke hoeveelheid waarheid voor u bevat, moet u naar uw stijgende teken kijken voor aanvullende inzichten.

Ram

Je vurige karakter verleidt je om elk uur dat je wakker bent te maximaliseren met benijdenswaardige – en soms alarmerende – efficiëntie. Maar aan het eind van de dag is wat je het meest nodig hebt, stoppen met piekeren over je to-do-lijstjes. Als je je rustiger voelt als je je gedachten op papier zet, probeer dan een dagboek bij te houden om je te helpen bij de overgang van productief naar introspectief en tot rust te komen voordat je gaat slapen. Of concentreer je in plaats daarvan op iets waarvan je je graag zou willen voorstellen dat je het bereikt. “Photoshop jezelf mentaal in beelden van het behalen van een Oscar, het zijn van een rockster, het winnen van de Indie 500, of wat je grootste wens ook is”, zegt Henry.

Stier

Consistentie en luxe hebben de neiging om uw aandacht te trekken, evenals uw aantrekkingskracht. Overweeg hoe je ze kunt opnemen in een kalmerend nachtelijk ritueel. Misschien jij geef uit aan nieuw beddengoed of zorg voor kunstwerken of bloemen die je kunt bewonderen terwijl je achterover leunt op je kussens. Als jij het soort bent dat de meeste avonden al in bed ligt, zegt Henry, dan hoef je jezelf niet te verleiden om tussen de lakens te kruipen. “In plaats daarvan gaat het meer om of je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand, dus je hoeft niet meer op te staan”, zegt ze. Investeer dan zeker in slimme lampen. En vergeet niet je water, lotion en afstandsbediening binnen handbereik te houden.

Tweeling

Die pauze van blauw licht is vooral essentieel voor jou, oh nieuwsgierige. Als je ’s avonds laat het nieuws of een willekeurige factoid leest, zal dat nieuwsgierige karakter van je worden aangewakkerd en zullen je gedachten racen. “Zet bijna ALLES uit”, zegt Henry. “Je hebt afleiding nodig van je afleidingen.” Er is echter één uitzondering, zegt ze, en dat is wanneer je absolute stilte te uitdagend vindt. Als dat het geval is, probeer dan een geluidsmachine.

Kanker

U waardeert rustige tijd ’s nachts. Gebruik je die stilte echter om stil te staan ​​bij situaties en gesprekken uit het verleden die je in je hart hebben? Als dat zo is, moet u leren hoe u die neiging kunt beteugelen. “Je kunt jezelf nog steeds verliezen in contemplatie, alleen niet in je eigen leven”, zegt Henry. Om te beginnen kan het afstemmen op een audioboek of een Netflix-serie je redden van je overpeinzingen.

Leeuw

Het enthousiasme dat je in alles in het leven brengt, kan soms leiden tot laat op de dag de angst of je iets mist, zegt Henry. Als je merkt dat je het moeilijk hebt, breng je aandacht dan terug naar wat je nodig hebt om je lichaam, geest en ziel tot rust te brengen, zegt Henry. ‘Je bent je zo bewust van je behoeften dat je dat het belangrijkste van de wereld kunt maken. ‘Ik moet slapen. Boem.’” Dat simpele besef kan al een enorm verschil maken. Maar meestal heb je de minste kans om regelmatig slaapproblemen te ervaren.

Maagd

Dat analytische karakter van jou kan lastig zijn om uit te schakelen, vooral ’s nachts. In plaats van je praktische probleemoplossende vaardigheden te bestrijden, pas je ze toe op je slaapsituatie, zegt Henry. Er is niemand die beter is toegerust om de nachtelijke routine te onderscheiden die voor jou logisch is. In zeldzame gevallen, wanneer u nog wakker bent tot in de kleine uurtjes, probeer dan niet zo streng voor uzelf te zijn, want het is geen persoonlijk falen.

Weegschaal

Je voelt je aangetrokken tot schoonheid, je overdrijft. Vertrouw daarop om jezelf uit je hoofdruimte te halen en naar een rustplaats te gaan, zegt Henry. “Wat schoonheid ook voor jou betekent, of dat nu een rustgevende geur is of een bepaald soort muziek dat je bevalt, vind een manier om het in je avond op te nemen”, zegt ze. Waardeer het gewoon. Het zal automatisch je hoofdruimte verfraaien en de slaap zal niet ver achterblijven.

Schorpioen

Die intensiteit van jou kan zich gemakkelijk vertalen in een onrustige nachtrust. Om jezelf te ontdoen van opgekropte emoties rond situaties van de dag, kun je fictief drama binge-watchen in plaats van het overdreven drama in je hoofd opnieuw af te spelen, zegt Henry. Seks voor het slapen gaan kan daar ook bij helpen.

Boogschutter

Het is moeilijk om te stoppen met het gevoel dat iedereen op je vertrouwt, zegt Henry. Maar meer dan uw deel van de verantwoordelijkheid nemen en anderen niet toestaan ​​hun gewicht te dragen, kan de reden zijn waarom u zich ’s nachts rusteloos voelt. “Delegeer en laat het gaan”, stelt ze voor als een langetermijnstrategie. Op korte termijn? “Het kan helpen om een ​​lijst met je zorgen op te schrijven. Ook kan elke vorm van meditatie, gebed of het overdragen van dingen aan een of andere hogere macht helpen. Enorm.”

Steenbok

Net als bij Sag, maar toch anders, heb je de neiging om te denken dat je de sterke moet zijn, en dat is de reden waarom je jezelf graag afzondert. Je hebt een kwetsbare ruimte nodig. Elke keer dat je slaapproblemen hebt, is dit meestal terug te voeren op je behoefte om alleen te zijn en je gevoel terug te krijgen. “Een belangrijk ding voor jou is een oogmasker”, zegt Henry. “Het sluit niet alleen licht uit, maar het dwingt je om zelf in je eigen energie en hulpbron te gaan.”

Waterman

Jouw uniciteit definieert jou. De kans is groot dat je de hele dag iets daarvan hebt achtergehouden om erbij te horen.evraag iets … onconventioneel. Wie kan het schelen? “Ga je gang en kijk een paar afleveringen van ‘Ancient Aliens’ en bevestig dat je hier op aarde bent gezet door voorouders van Venus,” zegt Henry. ‘Of luister naar Halloween-muziek als dat je ding is. Stop met je in te houden. Je moet het eruit halen, zodat je wat rust kunt vinden, en dan ’s ochtends weer bij elkaar kunt komen.

Vissen

Je mystieke aard brengt toeschouwers soms in de war over je vermogen om droom van werkelijkheid te onderscheiden. Maar je begrijpt het verschil. Je weet ook wat je helpt om in die droomstaat te komen, die meestal het eenvoudigste comfort met zich meebrengt, zegt Henry. Creëer een knusse sfeer met dekens of een donzen dekbed, zelfs als dat betekent dat je de thermostaat lager moet draaien.

Recent Posts