Haarstylist Matt Newman zweert hierbij "Controverseel" Tip voor een springkussen
Het begon allemaal met een Echt goede haardag.

Voordat Matt Newman (ook bekend als @mattloveshair) een van de haarexperts van TikTok werd, werkte hij als assistent-stylist tijdens modeshows en fotoshoots; maar toen zijn freelance-optredens in 2020 stopten, stelde zijn vriend voor om voor de lol haarvideo’s te maken. Waarom niet, toch?

“Ik begon wat haarinhoud te posten en de eerste paar ideeën klikten niet echt, maar sinds ik mijn haar de eerste dag föhnde om inhoud te maken, heb ik in de loop van de week nog een paar video’s gemaakt”, vertelt hij me. via de telefoon. (Laat een goede föhn nooit ongedocumenteerd gaan, zoals ze zeggen.) “Aan het einde van de week werd de laatste video die ik plaatste een paar honderdduizend keer bekeken, en ik nam dat en rende ermee weg.”

Sinds de virale TikTok waarmee het allemaal begon (een droge shampoo-hack!) is Newman’s pagina enorm populair geworden – nu gebruiken meer dan een miljoen gebruikers gretig zijn hairstyling-hacks, deskundige productrecensies en, natuurlijk, zijn springkussen-tutorials. Onlangs had ik het geluk om met Newman over al het bovenstaande te praten, inclusief het gezichtsmasker dat hem door een zes uur durende vlucht heeft geholpen, de wenkbrauwgel die hij wanhopig in Europa wilde bemachtigen, en de haarbalsem die 100 % het steile prijskaartje waard. Hieronder deelt hij alles waar hij op dit moment bij zweert.

Recent Posts