Giving Tuesday is voorbij, maar deze organisaties hebben nog steeds uw steun nodig“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

De beoefening van yoga heeft de neiging om je bewust te worden van jezelf – hoe je je ademhaling kunt stabiliseren, je gedachten tot rust kunt brengen, je versie van een pose kunt vinden, je kracht en zelfvertrouwen kunt vergroten of je pijn kunt verlichten. Bij Yoga-dagboekprijzen onze artikelen vaak de voordelen van yoga aan als ze op jou van toepassing zijn.

En dit zijn mooie en geldige aspecten van je beoefening. Het kan echter ongelooflijk gemakkelijk zijn om het ‘zelf’-aspect van yoga te veel te benadrukken. De ware beoefening van yoga is bedoeld om niet alleen het bewustzijn te creëren van hoe de beoefening ons ten goede komt, maar ook hoe we beter kunnen begrijpen wat het is om mens te zijn, mededogen voor onszelf kunnen vinden en die gratie naar anderen kunnen uitbreiden.

Dit kan op vele, vele manieren vorm krijgen. Aan het einde van het jaar kan het een drang zijn om een ​​liefdadigheidsbijdrage te leveren aan een organisatie die werkt aan meer inclusiviteit, duurzaamheid en schoonheid op de planeet.

Wat u kunt doen om te helpen

Eerder dit jaar, Yoga-dagboek’s moederbedrijf, Outside, Inc., lanceerde Find Your Good, een initiatief bedoeld om ondervertegenwoordigde bevolkingsgroepen te ondersteunen. Ons bedrijf werkt samen met 14 non-profitorganisaties die de idealen van deze missie op verschillende manieren delen. Yoga-dagboek heeft ervoor gekozen om samen te werken met Prison Yoga Project ter ondersteuning van hun toewijding om yoga te delen met mensen die anders geen toegang zouden hebben tot de diepgaande voordelen ervan.

Je kunt meer leren over Prison Yoga Project en er aan doneren door hieronder te lezen. En u kunt meer te weten komen over ons bedrijfsbrede initiatief, inclusief een volledige lijst van partners, op Find Your Good.

Prison Yoga Project-logo in blauw en oranje
(Foto: met dank aan Prison Yoga Project)

Gevangenis Yoga Project

Sinds 2002 biedt het Prison Yoga Project trauma-geïnformeerde yoga aan gedetineerde mensen om rehabilitatie te vergemakkelijken. De huidige missieverklaring van de organisatie legt uit: “Prison Yoga Project streeft naar een culturele verschuiving naar een op genezing gerichte benadering van het aanpakken van misdaad, verslaving en psychische aandoeningen door middel van yoga en belichaamde mindfulness.”

Ons doel deze week: $ 2.500 aan donaties zou volledige beurzen opleveren voor zes gedetineerde personen om deel te nemen aan de 32-uurs Foundational Training-cursus van Prison Yoga. De training biedt de mogelijkheid om diepgaand de complexiteit van trauma te bestuderen en hoe je er in gedachten en actie doorheen kunt navigeren.

DONEER NU AAN HET PRISON YOGA PROJECT

Jones Valley onderwijs boerderij

Ter ondersteuning van milieubeheer biedt Jones Valley Teaching Farm hulpmiddelen waarmee kinderen de voordelen en het wonder van tuinieren kunnen ervaren en een praktische verbinding met hun voedsel kunnen maken.

Ons doel deze week: $ 2.500 zou JVTF in staat stellen om 100 kinderen te voorzien van kweeksets met een potcontainer, aarde, gieter, handschepje, handschoenen, zaailingen en zaden).

DONEER NU AAN JONES VALLEY LEERBOERDERIJ

Recent Posts