Gemeenschapsgeboorteverhaal: een krachtige ziekenhuisbevalling met Arlynn VillanuevaVandaag hebben we een van mijn favoriete soorten podcastafleveringen, we hebben een geboorteverhaal in de gemeenschap. Ik vind het leuk om van de gemeenschap te horen en je geboorteverhalen te horen. Het verhaal van vandaag is om een ​​paar redenen bijzonder. Een belangrijke reden dat ik dit verhaal wilde delen, is dat het gaat over een geweldige en krachtige ziekenhuisbevalling. Als we denken aan ziekenhuisbevallingen, denken we vaak dat je superdefensief moet optreden, je muren omhoog moet hebben en klaar moet zijn om voor je keuzes te vechten. Maar de gast van vandaag Arlynn deelt dat voor haar, dat was niet het geval.

In de aflevering van vandaag Yoga| Geboorte| baby’s Ik spreek met nieuwe moeder en prenatale yogaleraar Arlynn Villanueva. Ik had het genoegen Arlynn te leren kennen tijdens mijn prenatale yoga docentenopleiding en een paar jaar later in prenatale yogalessen. Tussen de prenatale yoga-lerarenopleiding, prenatale yogalessen en Arlynn’s voorbereidingen voor de geboorte, is het veilig om te zeggen dat ze met veel opleiding in haar geboorte is gegaan. Dit leidde al vroeg in de zwangerschap tot haar openingsgesprek met haar zorgverlener. Tegen de tijd dat ze in het ziekenhuis bevallen was, waren er aantekeningen in haar kaart gemaakt, zodat iedereen aan boord was met haar voorkeuren. Terwijl je naar dit gesprek luistert, vertelt Arlynn wat een geweldige, krachtige ervaring het was. Ik vind het geweldig dat we kunnen zien dat ziekenhuisbevallingen geweldige, krachtige bevallingen kunnen zijn.

In deze aflevering leer je:

  • Leer een beetje over Arlynn.
  • Hoe de zwangerschap van Arlynn was.
  • Hoe het bestuderen van prenatale yoga Arlynns vooroordelen over zwangerschap beïnvloedde.
  • Hoe Arlynn zich voorbereidde op de geboorte.
  • De relatie en communicatie van Arlynn met haar zorgverlener tijdens de zwangerschap.
  • Wat Arlynn graag zou willen delen over haar postpartum reis tot nu toe.
  • Een tip/advies dat Arlynn nieuwe of aanstaande ouders zou geven.

Over Arlynn:

Arlynn is een eerste keer moeder van 9 maanden oude Bodhi. Ze werkt fulltime als advocaat-recruiter voor een wereldwijd advocatenkantoor in New York en woont in Brooklyn met haar man, zoon en hond. Ze is een fervent yogabeoefenaar sinds 2016 en heeft meer dan 300 uur yoga-lerarenopleiding gevolgd (inclusief PYC TT).

Arylnns favoriete boek:

Recent Posts