Geboorte niet vereist bij Jessica LorionVandaag heb ik een unieke podcastaflevering voor jullie. Ik noem het geboorte niet vereist. Vaak gaan mensen ervan uit dat, tenzij je een baby hebt gekregen, je geen zwangere mensen zou moeten ondersteunen. Ze vragen zich af hoe iemand zich zou kunnen verhouden tot wat een persoon voelt als ze door de geboorte gaan. Persoonlijk had ik jarenlang Prenatal Yoga Center voordat ik mijn eerste kind kreeg. Ik was een arbeidsondersteunende doula, prenatale yogaleraar en een lamaze-leraar. Soms zeiden mensen tegen me “maar je zult niet begrijpen wat ik doormaak.” En het was waar. Ik had misschien niet hun ervaring of wist niet precies wat ze doormaakten. Maar zelfs nadat ik twee kinderen had, kon ik alleen maar betrekking hebben op wat mijn ervaring was, wat misschien niet is wat zij zullen ervaren.

Voor de aflevering van vandaag Yoga| Geboorte| baby’s Ik heb Jessica Lorion de gastheer van Mama’s In Training Podcast. Jessica heeft nog geen eigen kinderen gehad en is een echte mama in opleiding. Ze leert over alle opties waar ze misschien graag aan deelneemt omdat ze haar eigen kinderen heeft. Terwijl ze leert, deelt ze deze waardevolle informatie ook met haar gemeenschap. Hoewel ze geen moeder is, ondersteunt en helpt ze ouders om te trainen voor hun grote excursie naar het ouderschap en het is een echt uniek, geweldig, interessant en rijk gesprek waarvan ik denk dat je er veel uit zult halen.

In deze aflevering leer je:

  • Lees meer over Jessica en wat haar ertoe bracht een podcast over geboorte en ouderschap te maken.
  • Jessica’s vruchtbaarheidsreis.
  • Enkele van de stappen die Jessica onderneemt om zich voor te bereiden om ooit moeder te worden.
  • Hoe Jessica voelt hoe GEEN baby heeft gehad, heeft invloed gehad op hoe ze zwangere mensen ondersteunt.
  • Jessica’s pad naar het ondersteunen van nieuwe en aanstaande ouders.
  • Wat zou Jessica zeggen tegen alle geboortewerkers die GEEN ouders zijn, maar zich misschien beoordeeld, gepasseerd voelen voor een baan of niet serieus genomen worden in dit beroep omdat ze geen baby hebben gekregen.
  • Nog een laatste tip/advies dat Jessica wil meegeven aan nieuwe of aanstaande ouders en aan degenen die nieuwe en aanstaande ouders ondersteunen.
  • Waar je het werk van Jessica kunt vinden.

Over Jessica:

Jessica heeft de afgelopen 12 jaar als professionele acteur en voice-over artiest in New York City doorgebracht. Nu, als gastheer en producent van de Mama’s in opleiding Podcast ondersteunt ze zwangere vrouwen en aspirant-moeders op hun reis naar het moederschap.

Wat haar show anders maakt dan andere podcasts over zwangerschap en moederschap, is dat ze nog GEEN moeder is. Een auto-immuunziekte heeft haar reis naar het moederschap vertraagd en ze heeft besloten om samen met haar publiek te leren.
Met een achtergrond in optreden op het podium, voor de camera en als professionele zangeres, is het haar missie om het belang van het bestuderen van het moederschap te verspreiden. Ze is van plan haar stem en verlangen te gebruiken om contact te maken met vrouwen overal, om de lessen die ze heeft geleerd te delen en gemeenschap te bieden aan mensen in nood.

Neem contact op met Jessica:

  • Vergeet niet je GRATIS gids te pakken, 5 eenvoudige oplossingen voor de meest voorkomende zwangerschapspijnen HIER
  • Als je houdt van waar je naar hebt geluisterd, laat dan een beoordeling en recensie achter! Yoga| Geboorte|Baby’s

Om contact te maken met Deb en de PYC-gemeenschap:

Instagram & Facebook: @prenatalyogacenter

Youtube: Prenataal Yoga Centrum

Recent Posts