Eerste blik: de Danner Mountain 600“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Danner maakt al sinds 1932 hoogwaardige en duurzame laarzen en brengt bijna een eeuw kennis van het maken van laarzen naar de nieuwste technologieën en innovaties. Dat betekent dat de nieuwe generatie schoenen de beste tot nu toe is. Voor de Berg 600, werkte Danner samen met Vibram – het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de meest gripvaste rubberen zolen op de markt – om een ​​stevige, comfortabele laars te creëren die elke dagwandeling onder alle omstandigheden gemakkelijk aankan. Van een vochtige wandeling tussen de evergreens in de Pacific Northwest tot een kille tocht boven de boomgrens in de Rockies, de Mountain 600 is de laars die je zoekt.

De Danner Mountain 600 in Chocolate Chip/Golden Oak
De Mountain 600 in chocoladeschilfer/gouden eik (Foto: Danner)

De Mountain 600 is waar prestatie en erfgoed elkaar ontmoeten, en de schoen biedt het beste van twee werelden: de klassieke Danner-stijl en -kwaliteit, en de plakkerige grip van de Vibram Fuga-buitenzool. Het is de go-anywhere-laars die net zo goed thuis is tijdens wandelingen na de training als tijdens een brunch met vrienden. Hier zijn een paar redenen waarom je in deze laarzen wilt leven.

Duurzaamheid

Toen Charles Danner in 1932 die eerste laars maakte, wilde hij langdurige duurzaamheid. Vandaag de dag blijft het gladde bovenwerk van volnerfleer die missie waarmaken. Het leer is niet alleen sterk en slijtvast, maar het is ook gecombineerd met een waterdichte Danner Dry-voering om vocht buiten te houden terwijl je voeten toch kunnen ademen. Het resultaat: je voeten blijven onder alle omstandigheden warm, comfortabel en droog.

Greep

De beste wandelschoenen bieden stabiliteit en grip, zodat je zorgeloos van het landschap kunt genieten. Je zou jezelf niet constant moeten afvragen, Kan ik deze grindhelling afdalen of deze natte rots oversteken zonder te vallen? Met deze laarzen kun je je zelfverzekerd voelen. De Vibram Fuga-buitenzool is gemaakt met Megagrip-rubber waarop je kunt vertrouwen, en zoals de naam al aangeeft, biedt hij onverslaanbare grip op alle soorten terrein, nat of droog.

Comfort

Als je plannen hebt voor een tien mijl lange dagwandeling naar een bergmeer, of gewoon een korte tocht over een pad, heb je schoenen nodig die comfortabel zijn. De Vibram SPE-tussenzool biedt precies de juiste hoeveelheid ondersteuning en demping om te dragen tijdens daglange avonturen: hij is gemaakt van een gewichtsbewuste samenstelling die is ontworpen om zijn vorm te behouden. SPE breekt niet zo gemakkelijk af als andere materialen op de markt, dus het breidt de kenmerkende duurzaamheid van Danner ook uit naar de tussenzool.

Winkel nu


Bijna een eeuw lang danner heeft schoenen gemaakt met een doel en integriteit om degenen uit te rusten die het onwaarschijnlijke pad kiezen, degenen die nieuwe paden inslaan, degenen die pionieren. Of je nu wilt wandelen, werken of gewoon door de stad wilt wandelen, Danner-laarzen zijn bedoeld om je ergens naartoe te brengen. Trek een paar aan en ga daarheen.

Recent Posts