Een voedingsdeskundige noemt dit supplement ‘een droom die uitkomt’ (we zijn het eens)
Met 33 hoogwaardige ingrediënten, waaronder: 14 vitamines, 13 mineralen en 6 botanische bioactieve stoffen, is ultimate multivitamin+ een uitgebreide en hoogwaardige allesomvattende oplossing voor uw essentiële behoeften aan micronutriënten (en meer). In plaats van uw dieet onder druk te zetten om aan alle macro- en micronutriënten te voldoen, kunt u genieten van een uitgebalanceerd en voedzaam dieet terwijl mbg’s multi de gaten vult.*

“Ik neem deze multivitamine van wereldklasse mee als ik op reis of onderweg ben. Het heeft al mijn favoriete ingrediënten: vitamine D, selenium, zink, resveratrol, glutathion en andere functionele voedingsstoffen gecombineerd”, merkt Davar op. “Deze complete multi is de beste op de markt.”

Zoveel mensen consumeren niet genoeg van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om zich op hun best te voelen, en hoewel een uitgebalanceerd dieet een geweldige plek is om te beginnen, kan het je maar tot nu toe brengen. Natuurlijk krijg je een klein beetje vitamine D van de zomerzon, maar om de volledige hoeveelheid die je nodig hebt van die vitamine en meer binnen te krijgen, is een multivitamine het best bewaarde geheim van Davar – en de gemakkelijkste manier om je gezondheid te verbeteren. in eigen handen.

Een van de grootste problemen die ontstaat als u alleen op uw dieet leunt om uw lichaam van een hele reeks voedingsstoffen te voorzien, is ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk voldoende van elk krijgt. Ultieme multivitamine+ is echter geformuleerd om de dagelijkse toereikendheid te ondersteunen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u voldoet aan de dagelijkse voedingsbehoeften voor essentiële vitamines en mineralen – niet alleen een druppeltje. Davar noemt het zelfs “de droom van een voedingsdeskundige die uitkomt!”

Recent Posts