P U R A

DOCENTENOPLEIDING

Maandag 21 september t/m zondag 27 september komt Alberto Paganini bij PURA in Roermond zijn erkende opleiding geven: 

Prana Yoga Flow teacher training
niveau 1 – 50 lesuren

Prana Yoga Flow 1, ook wel de basis flow genoemd, is geschikt voor yogaleraren en gevorderde yoga studenten die hun yogabeoefening en ‘teaching skills’ willen uitbreiden. In de opleiding zorgen we dat iedereen persoonlijke begleiding, verbetering, advies en feedback krijgt.
Het
 cursusmateriaal van de training is het boek ‘Prana Yoga Flow’, Alberto Paganini, Ankh-Hermes 2010.

Het doel van de cursus is je in staat te stellen om groepslessen Prana Yoga Flow 1 bewust en veilig te beoefenen en basis groepslessen te geven.

Inhoud:
– Prana Yoga Flow
1  is een dynamische yogareeks in beweging van 1,5u. Je verdiept je in de zonnegroeten, de 32 houdingen, de flow (vinyasa) tussen de houdingen en de eindontspanning.

– Aanpassingen en variaties om de les toegankelijk te maken voor deelnemers van verschillende niveaus komen ook aan bod.
– Je leert de les aan anderen te geven en je leerlingen te verbeteren.

– Basis yoga filosofie: de 8 stappen van het yogapad volgens Patanjali en de 5 lichamen van de mens. – Basis informatie over gezonde en helende voeding.

Het volgen van de training, een vijftal opdrachten, thuis oefenen en een eindexamen zijn verdere condities om het certificaat van succesvolle deelname aan de Prana Yoga Flow 1 te verkrijgen.

We starten de training met Prana Yoga Flow 1 en bouwen onze beoefening op met creatieve variaties, verschillende soorten vinyasa’s, flows, moeilijkere en intensievere Asana’s, pulsaties, veranderingen van ritme, dosha (element) en rasa (gemoedstoestand) in de trainings Prana Yoga Flow 2, 3 en 4. 

Alberto is aangesloten bij de bekende yogaverenigingen en de gehele Prana Yoga Flow opleiding is erkend en goed voor 200 uur registratie.

Kosten:

elke training kost €780
Wie reeds een PYF TT gevolgd heeft, mag hetzelfde niveau herhalen voor de helft van de prijs.

 

Tijden & locatie:

De lessen vinden plaats op een andere locatie dan in de PURA YOGA studio in Roermond, maar wel dichtbij. De precieze locatie geven we minimaal 1 week vantevoren door. 
Op zaterdagavond vinden de examenlessen wel plaats in de PURA YOGA studio, @ECI Cultuurfabriek, Roermond. 

 

Maandag 12:00 tot 18:00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 9:30 tot 17:30 uur
Zaterdag ook 19:00 – 21:00 uur
Zondag 9:30 tot 16:30 uur

Di t/m zo lunchpauze van 13:00 tot 14:00 uur.

Vragen? Stel ze aan Wieneke via  info@purayoga.nl

 

AANMELDEN:

Je mag je plaats reserveren door €200 over te schrijven op de rekening van Soma vzw, ivv van je voor- en achternaam, & TT Roermond2020 op:  IBAN BE02 5230 8066 1740 – BIC TRIOBEBB.

Vul ook het inschrijfformulier in onder aan deze pagina!

 

 

 

 

 

 

 


LES VOLGEN VóóR DE OPLEIDING?

  • Wieneke geeft in Roermond 3 dagen VOOROPLEIDINGKlik hier voor meer informatie
  • De lessen op het rooster van Wieneke die YOGA FLOW heten, zijn geschikt om vantevoren te volgen, als je een les wilt die het meeste lijkt (of gebaseerd is) op een Prana Yoga Flow . Kijk op het lesrooster, en filter dan bovenin op trainer/begeleider.

Over Wieneke:

Wieneke van der Aa is de eigenaar van PURA in Roermond. Tijdens de training zal zij fungeren als Alberto’s sidekick ;-) In 2013 heeft zij de Prana Yoga Flow opleiding gevolgd, en sindsdien ieder jaar minimaal 1 workshopweekend van Alberto gevolgd. Zij is een maestro in de flow: vloeiend en dynamisch, maar ook relaxed en diepgaand kan zij les geven. De basiskennis van yoga en dan vervolgens ‘how to flow’, geeft ze heel graag door aan mensen die het vak willen leren. Wieneke heeft tevens een achtergrond in het onderwijs en in de communicatie. Ze houdt van hot yoga en haar drie kids, van zon, zee en suppen. Tevens is zij op persoonlijk vlak intuïtief sterk en kan zij mensen nét de juiste zetjes geven op hun levenspad.

Alberto en Wieneke, november 2018

Aanmelding TT prana yoga flow sept2020

Wij nemen contact met je op na aanmelding.