Dit type kussen kan helpen bij zure oprispingen, snurken en nekpijn
Hoe het gemaakt is:

Een andere duurzame optie van Brentwood Home, dit Crystal Cover Wedge Pillow neemt hetzelfde plantaardige traagschuim van het Zuma Wedge-kussen en doordrenkt het met houtskool voor een koel aanvoelend oppervlak. Ondanks de toevoeging zijn de materialen zowel CertiPUR-US-gecertificeerd als GREENGUARD Gold-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge emissienormen van derden voor blootstelling aan chemicaliën en verontreinigende stoffen. Bovendien heeft de machinewasbare plectrum een ​​van de mooie hoezen die we hebben gezien op een wigkussen.

Hoe het aankomt:

Hoewel de verkoelende keuze in een doos aankomt, zeggen recensenten dat het niet lang duurt voordat het gecomprimeerde kussen tot leven komt. En dankzij de gecertificeerde schuimen van dit kussen zijn er geen vreemde geuren tijdens het expansieproces.

Wat klanten zeggen:

Recensenten geven de Crystal Cove Wedge 4,7 van de 5 sterren – en de getextureerde stof is niet het enige onderdeel dat indruk maakt op recensenten. De hoogte van 10 inch en het ondersteunende gevoel van de wig helpen bij velen het snurken te verminderen, terwijl anderen onder de indruk waren van kleine details zoals de handvatten.

Een handvol shoppers klaagde dat de 10-inch te hoog voor hen was, maar de meeste recensies waren overweldigend positief. Als extraatje doneert Brentwood Home 1% van de opbrengst van de Crystal Cove-lijn aan de non-profitorganisatie Sustainable Surf, die kustecosystemen met blauwe koolstof aanplant en beschermt.

Recent Posts