Dit is misschien wel de beste dating-app voor serieuze relaties
Nadat je de compatibiliteitsquiz hebt gedaan, kun je je profiel opbouwen, wat me minstens 20 minuten kostte. U kunt klikken uit een lange lijst met pictogrammen die uw levensstijl vertegenwoordigen en interesses en hobby’s (bijv. kunst, naar muziek luisteren, enz.), sport, reisvoorkeuren en meer bevatten. Er zijn ook een heleboel vragen en aanwijzingen waarop u een antwoord kunt schrijven, zoals “Als ik advies nodig heb, bel ik …” Net als andere datingservices, vraagt ​​de app u ook om foto’s te uploaden. En denk niet dat je dit gedetailleerde proces kunt overslaan: in de gratis versie moet je genoeg van je profiel invullen om zelfs maar een bericht te sturen of andere gebruikers te zien.

De website is daarna vrij eenvoudig te navigeren en u kunt zoeken naar mensen die overeenkomen met de voorkeuren die u kiest. Wanneer je iemands profiel bezoekt, krijg je een compatibiliteitsscore, die aangeeft hoe de resultaten van je compatibiliteitsquiz op elkaar zijn afgestemd. Het was zeker interessant om door te bladeren en te zien of ze net zo empathisch zijn als ik, of ze emotioneler of logischer zijn, of dat ze avontuurlijk zijn. Ik kon zien hoe het kennen van sommige van die aspecten me meer of minder in iemand zou interesseren. En als je betaalt, kun je ook mensen zien wiens profielen je hebt bezocht, en vice versa.

Het is belangrijk op te merken: er is een enorm verschil tussen de gratis en betaalde versies als je eenmaal in het stadium bent van het zien van andere profielen. Om de foto’s van je wedstrijd daadwerkelijk te zien en berichten te verzenden, moet je betalen voor een premium lidmaatschap. Anders worden de foto’s wazig en heb je zeer beperkte berichtmogelijkheden. Met andere woorden, er is eerlijk gezegd niet veel dat u kunt doen zonder te betalen.

Recent Posts