Dit is het wildste dat ik ooit heb zien gebeuren in een yogales“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer je >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Outside+.

Zoals de meeste absurde verhalen beginnen, gebeurde het in Florida. (Excuses aan de Sunshine State, maar je weet hoe je bent.) Op de meeste zaterdagochtenden geeft Anamargret Sanchez buitenyoga in Miami’s Legion Park. De klas is populair – er zijn vaak meer dan 120 deelnemers. Maar in de 14 jaar dat ze yogales gaf in het park, had Sanchez nog nooit meegemaakt dat een onwelkom wezen haar serene omgeving verstoorde – tot een les eerder deze maand.

Op 7 januari, toen iedereen naar Savasana ging, de laatste rusthouding aan het einde van de les, viel een grote leguaan uit een boom op het gezicht van een van haar leerlingen. En het zeer vreemde – en volkomen wilde – incident werd op film vastgelegd sinds Sanchez de klas op haar Instagram-account streamde.

In de video is het moment waarop Sanchez zich realiseert dat er iets niet klopt duidelijk. Zoals ze later uitlegde, leidde Sanchez studenten naar die rustgevende toestand toen ze een dreun hoorde. “Ik kijk naar rechts en ik zie een leguaan de boom in rennen, dus in de video lach ik eerst omdat ‘Oh schattig, daar is de leguaan’, en dan kijk ik weer, en ik zie deze man vasthouden zijn gezicht en bloed”, zegt ze.

Nadat ze zich realiseerde wat er aan de hand was, zei ze dat ze van de camera af rende om een ​​handdoek voor hem te pakken. Ambulancepersoneel in de buurt verleende medische hulp.

De student, Michael, ervoer ondragelijke pijn, meldde de Miami New Times. (Hij weigerde zijn volledige naam te geven vanwege privacy- en reputatiekwesties.) Ik bedoel, een leguaan op je gezicht. Aanvankelijk dacht Michael dat het een vallende kokosnoot was, vertelde hij aan de Miami New Times. Helaas was dat niet het geval.

Maar hoe valt een leguaan precies uit een boom? Blijkbaar kwam het voort uit een leguanengevecht. (Ja, een leguanengevecht.) Sanchez zegt dat deelnemers haar later vertelden dat ze twee leguanen hadden zien vechten, toen een van de wezens plotseling uit de boom viel – en op het gezicht van de student.

Sanchez meldt dat Michael sterk herstelde na de ontmoeting en de week daarop terugkeerde naar haar klas nadat hij van zijn arts alles duidelijk had gekregen.

Sanchez is van plan door te gaan met het geven van yoga in het park. Maar de leguanen hebben beslist de teneur van de lokale gemeenschapsklasse veranderd. “Leguanen hebben ons op de kaart gezet, deze gemeenschap waar ik dol op ben”, zegt ze. Het lijkt er ook op dat de duellerende leguanen ook van de oefening kunnen profiteren. Misschien wat ahisma?Recent Posts