Dit ene supplement hielp bij mijn vliegangst als niets anders werkte
Omdat ik bij mbg werk, heb ik de inside scoop over de kalme+ ingrediënten – allemaal inbegrepen vanwege hun sterke (en door onderzoek ondersteunde) vermogen om de stressreactie te verlichten en het evenwicht door het hele lichaam te helpen herstellen. * Ik had ontdekt dat ze effectief waren in het helpen ik heb te maken met de stressoren van het dagelijks leven, zoals deadlines en e-mails, maar vandaag was de eerste keer dat ik ze op de proef stelde tegen zo’n andere bron van angst.*

Snel vooruitspoelen 20 minuten na het nemen van het supplement en tot nu toe, zo goed. Het was een ochtendvlucht en ik dacht dat het misschien gewoon slaperigheid was die me zo kalm hield toen we eenmaal begonnen te taxiën. Maar toen we eenmaal begonnen met opstijgen – verreweg mijn minst favoriete onderdeel van vliegen – wist ik dat er meer aan de hand was, en kalmte+ had effect.

Terwijl mijn hoofd zich nog steeds vulde met nerveuze gedachten toen we hoger kwamen, merkte ik dat ze lang niet zo snel escaleerden als gewoonlijk. Het voelde gemakkelijker om er doorheen te ademen, nuchter te blijven en mezelf neer te praten toen ik me begon op te winden. Kortom, de zenuwen waren er nog wel, maar voelden minder intens aan.

Ik deinsde niet terug toen de mensen voor me hun zonneschermen openden om de buitenwereld binnen te laten die ik normaal gesproken liever zou vergeten als ik eenmaal in de lucht was. En toen we eenmaal begonnen te cruisen, zonder een razende hart en geest om me af te leiden, was ik in staat om daadwerkelijk aandacht te schenken aan een hele podcast-aflevering. Al met al was het de gemakkelijkste vlucht die ik in een tijdje had gehad – zelfs met de lichte turbulentie die we tegenkwamen voordat we in Detroit landden.

Terwijl vluchten (ongeacht hoe lang) me altijd uitgeput maken van al die activering van het sympathische zenuwstelsel, stapte ik uit het vliegtuig, klaar om volledig te verschijnen voor de rest van mijn reis. En aangezien de premium Europese hennep in kalm+ zulke sporen van THC bevat, voelde ik me helemaal niet geestelijk gehandicapt; gewoon ontspannen. Ik ken de tol die stress van het lichaam kan eisen, dus ik beschouwde dit als een grote overwinning om mijn reis op een gezonde manier af te ronden.

Ik had mijn vliegangst op geen enkele manier overwonnen, maar op dat moment wist ik dat ik een hulpmiddel had gevonden om ze hanteerbaarder te maken.

Recent Posts