Deze twee tekens zorgen voor een Zodiac Power-paar, zeggen astrologen
Schorpioen heeft de reputatie, nou ja, sexy te zijn, en volgens Racioppi kan Maagd extreem ontvankelijk zijn voor de energie van Schorpioen. “Maagd kan ongelooflijk mentaal zijn, dus als de Schorpioen ‘het mentale’ in seks kan brengen, en de Maagd de Schorpioen kan helpen om te zeggen wat ze echt moeten zeggen, kunnen er geweldige compatibiliteiten zijn waar ze elkaar helpen,” ze legt uit.

Schorpioen zal ook het “uithoudingsvermogen” van Maagd waarderen als het gaat om het ontmoeten van Schorpioen in de diepten van waar ze ook zijn. “Ze zijn allebei zo intens”, zegt Pennington tegen mbg, eraan toevoegend dat deze relatie ook een solide basis van vertrouwen vereist. (Iets dat niet per se gemakkelijk is voor een van deze tekens.)

Relaties voor deze tekens gaan gepaard met een gezonde dosis scepsis, waarbij Pennington opmerkt: “Virgos [look] om ervoor te zorgen dat alles wat ze maken betrouwbaar is en dat ze hun huiswerk hebben gedaan. En Schorpioen is eigenlijk gewoon aan het onderzoeken.” Kortom, deze twee zijn niet de meest “open” tekens, in vergelijking met tekens zoals Tweelingen of Weegschaal, bijvoorbeeld.

Een ander ding om op te merken is dat Maagd en Schorpioen een mooie balans tussen emotie en bruikbaarheid kunnen vinden, waarbij Maagd aarding biedt en Schorpioen een bemoedigend gevoel, legt Pennington uit. Maagd kan ook extreem zelfkritisch zijn, en de liefde van een Schorpioen kan hen helpen eindelijk te zien dat ze liefde waard zijn zoals ze zijn, voegt ze eraan toe.

En net als bij vriendschappen benadrukt Racioppi de kracht die deze twee hebben als ze samen op een missie zijn: “Als ze het eens zijn over een visie, of als ze het eens zijn over wat belangrijk voor hen is, dan bedoel ik, dit is een machtspaar.”

Recent Posts