Deze ochtendyoga-oefeningen helpen je om je dag goed te beginnen“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Als uw ochtenden vergelijkbaar zijn met die van ons, kunnen ze behoorlijk hectisch zijn. Het kan een uitdaging (of onmogelijk) zijn om tussen het klaarmaken, ontbijten en inpakken voor de dag een yogales in te persen. Voor die ochtenden dat je op zoek bent naar een oefening die geen uur duurt, bekijk deze 15 minuten durende ochtendyoga-oefeningen. Deze reeksen zijn de perfecte kickstart voor je drukke dag. En hey, als je deze in je pyjama wilt proberen, veroordelen we niet.

Op zoek naar iets uitdagenders? Bekijk deze yoga-workouts van 15 minuten

Zes ochtendyoga-oefeningen van 15 minuten voor drukke ochtenden

Een reeks zonsopgangen voor die super vroege ochtenden

Als je je ochtend *langzaam* wilt beginnen, is deze reeks iets voor jou. Deze ochtendyoga-video van 15 minuten richt zich op het geven van energie aan je geest en lichaam, zonder je uit te putten. Yoga With Adriene combineert buigingen, borstopeners en grondhoudingen voor een ochtendreeks die zelfs de meest vermoeide spieren zal verjongen.

Een feel-good ochtendyoga-video van 15 minuten voor beginners

Als je je identificeert als een beginnende yogi, is deze ochtendtraining van 15 minuten een geweldige optie. Begin uw dag met een langzaam bewegende reeks, waarbij u zich concentreert op uw ademhaling en rustgevende houdingen. Heb je een stressvolle dag voor de boeg? Maak je geen zorgen – deze reeks zorgt ervoor dat je je dag kalm en ontspannen ingaat. In de loop van 15 minuten leidt Arianna Elizabeth je door eenvoudige houdingen, zoals voorwaartse plooien, naar beneden gerichte hondenhouding en berghouding.

Een stimulerende reeks om je lichaam wakker te maken

Nog steeds wakker? Of je nu herstelt van een late nacht of gewoon moeite hebt om ’s ochtends een energieboost te krijgen, deze energieke reeks zal je lichaam in beweging brengen. In deze ochtendyoga-video van 15 minuten combineert Yoga met Kassandra houdingen die het lichaam versterken met evenwichtshoudingen en diepe lunges voor een snelle flow. De oefening is gericht op yogi’s van gemiddeld niveau, maar kan worden aangepast om meer of minder uitdagend te zijn, afhankelijk van je vaardigheidsniveau.

Zie ook: 10 energiebevorderende poses om traagheid uit te bannen

Een stroom voor als je Echt wil niet uit bed komen

Nog niet klaar om je bed uit te komen? Dat hoeft niet! Je kunt deze yogaoefeningen in de ochtend doen vanuit het comfort van je bed. Deze oefening combineert stille meditatieve momenten met zijwaartse buigingen en voorwaartse plooien. Tara Stiles: Yoga die voelt zoals jij, neemt je mee door hamstrings, heupopeners en zij-aan-zijbewegingen voor een flow die je langzaam wakker maakt – en je uiteindelijk op de grond laat staan. We kunnen geen betere manier bedenken om de dag te beginnen.

Een oefening om elk deel van je lichaam diep te strekken

Wakker geworden met meer dan een beetje pijn? Deze ochtendyoga-video van 15 minuten zal al je spieren diep strekken – van je kuiten en heupen tot je borst en rug. SarahBethYoga integreert ademwerk in deze stimulerende oefening, waardoor je je dag gecentreerd en geïnspireerd kunt beginnen en je aanmoedigt om de tijd te nemen en wat langer in elke houding te ademen.

Een snelle ochtend yoga stretch van 15 minuten

Als je kracht en uithoudingsvermogen wilt opbouwen met je yogaoefeningen in de ochtend, overweeg dan deze reeks. BrettLarkinYoga combineert armversterkende houdingen, zoals Dolphin Pose, met intensief kernwerk om ervoor te zorgen dat je je dag begint met zweten. In slechts 15 minuten voel je je ontspannen, uitgerekt en misschien zelfs een beetje moe (op een goede manier). Deze reeks is perfect voor diegenen die hun yogaoefeningen in de ochtend willen combineren met hun dagelijkse training.

Dit artikel is bijgewerkt. Oorspronkelijk gepubliceerd op 30 april 2021.

Recent Posts