Deze 3 door experts ondersteunde gewoonten zullen jaren van je teint vergen
Een van de meest zinvolle dingen die u voor uw huid kunt doen, is een huidverzorgingsprofessional vinden die u op maat gesneden, doordacht advies kan geven voor specifieke huidproblemen. Niet alleen dat, maar als u een relatie met uw huidtherapeut opbouwt, kunnen zij u helpen als uw huid verandert en evolueert met de tijd.

“[People should find and] relaties opbouwen met hun ‘huidmensen’. Ik denk dat het heel belangrijk is dat mensen therapeuten vinden die voor jou als individu kunnen zorgen”, zegt Natalie Aguilar, dermatologisch verpleegkundige en oprichter van N4 Skincare.

De meeste professionals raden een maandelijkse cadans aan voor een gezichtsbehandeling. “De huid regenereert ongeveer elke 28 dagen. De huidcellen komen terug en hopen zich op”, zegt board-gecertificeerde dermatoloog Ava Shamban, MD, oprichter van SKINFIVE, in onze gids voor gezichtsbehandelingen. “Daarom is het het beste om de huid ongeveer elke maand aan het einde van de levenscyclus van de huid te behandelen.”

Natuurlijk kan dit een kostbare onderneming zijn die misschien niet voor iedereen beschikbaar is. Als maandelijks niet mogelijk is, probeer er dan een in te plannen voor seizoenswisselingen (ongeveer twee of vier keer per jaar). Bovendien kunt u altijd met uw huidverzorgingsspecialist praten over uw budget en tijdsbeperkingen, zodat zij u beter kunnen begeleiden bij het verzorgen van uw huid tijdens de langere perioden tussen afspraken.Recent Posts