De nieuwe maan van dit weekend in Maagd wordt intens – maar ook baanbrekend
De nieuwe maan van augustus arriveert op zaterdag de 27e om 4:16 uur EDT in het teken Maagd, en volgens astrologen kunnen we ons allemaal een beetje ongemakkelijk voelen. Zoals astroloog Molly Pennington, Ph.D., uitlegt, staat Venus (de planeet van de liefde) retrograde tegenover Saturnus, terwijl Mars (de planeet van actie) in Tweelingen staat, vierkant de maan.

En dan? vraag je je misschien af. In eenvoudige bewoordingen zal dit toenemende spanning creëren, met het potentieel voor veel mentale onrust. Zoals astroloog Jennifer Racioppi mbg vertelt: “Deze nieuwe maan zal onzekerheid in de geest opwekken. De geest zal waarschijnlijk overdrive gaan als we het toestaan, dus de uitnodiging is om terug te keren naar heilige waarden en praktijken binnenin.”

Het goede nieuws is dat deze spanning de potentie heeft om op lange termijn vruchten af ​​te werpen. Mars zal de komende zeven maanden in Tweelingen zijn, legt Pennington uit, dus de nu geplante zaden kunnen blijvende effecten hebben. “Er is een reële kans om dingen voor elkaar te krijgen, en Mars laat dat soort impuls toe om in te springen en spontaan te zijn”, merkt ze op.

Maagd is tenslotte een teken dat draait om het maken van praktische aanpassingen in naam van zelfverbetering. Racioppi legt uit dat de focus op dit moment zal liggen op het terugkeren naar je gevoel van centrum, evenals je gevoel van dienstbaarheid – details observeren, aanpassen en opnieuw afstemmen. “Maagd is veranderlijk, en dat betekent dat het ons voorbereidt op verandering, en het is een aardeteken, dus dat betekent dat het praktisch is. Dit zijn dus praktische veranderingen die ons worden gevraagd om te acclimatiseren met de wisseling van de seizoenen,” ze zegt.Recent Posts