De door de redactie goedgekeurde Manduka Pro yogamat is (eindelijk!) Te koop voor Amazon Prime Day“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Het is geen geheim dat op Yoga-dagboek, we houden van Manduka’s Pro Yoga Mat. De ideale combinatie van kussen en plakkerigheid, we wenden ons keer op keer tot deze mat. De prijs ($ 138) voor deze mat kan echter een beetje hoog zijn, vooral voor een nieuwe beoefenaar. Als er matten van $25 zijn overal, je wilt er zeker van zijn dat je investeert in een goede mat van hoge kwaliteit die een leven lang meegaat. We begrijpen het. Maar als je op zoek bent naar je teken om te overwegen de trekker over te halen op de Manduka Pro Yoga Mat (of om er een paar in te slaan om cadeau te doen aan vrienden en familie), dan is dit het. Voor Amazon Prime Day, op 11 en 12 juli, is de Manduka Pro Yoga Mat te koop voor 22 procent korting. In plaats van de gebruikelijke $ 138, kun je deze mat kopen voor $ 108,21.

Als je iets koopt via de winkellinks in onze verhalen, kunnen we een kleine commissie verdienen. We accepteren geen geld voor beoordelingen van redactionele uitrustingen. Lees meer over ons beleid.

Waarom we van de Manduka Pro Yoga Mat houden

Uitgeroepen tot een van onze beste yogamatten van 2021, vinkt de Manduka Pro Yoga Mat veel sleutelkastjes aan als het gaat om je oefenoppervlak. Deze mat is gemaakt door middel van duurzame processen waarbij geen giftige stoffen vrijkomen en is gemaakt van PVC dat geen schadelijke chemicaliën bevat. Bovendien zorgt het ontwerp met gesloten cellen ervoor dat het bestand is tegen slijtage. En met een dikte van zes millimeter biedt deze yogamat kussen voor je gewrichten, zonder over de studiovloer te glijden en te glijden.

Met bijna 6.000 beoordelingen wereldwijd (en bijna 5.000 vijfsterrenrecensies) is deze yogamat een favoriet van yogi’s die winkelen op Amazon. Hoewel meerdere beoordelingen de inlooptijd voor deze mat vermelden (het kan tenslotte een liefdeswerk zijn), zijn de langdurige capaciteiten duidelijk. “Deze mat heeft een geweldig kussen, maar is ook dicht genoeg om zelfs de moeilijkste evenwichtshoudingen een fluitje van een cent te maken over meer zachte matten”, zegt een recensent. “Ik ben verliefd geworden op deze mat en als je een toegewijde yogi bent, is het absoluut het proberen waard. Wees in het begin gewoon klaar voor een moeilijke weg die aan het eind enorm loont. Er is een reden waarom dit de ‘pro’-mat wordt genoemd.’

Andere Manduka-producten om te overwegen op Amazon Prime Day

Als je Manduka’s Pro Yoga Mat al hebt, zijn er andere geweldige Manduka-producten te koop voor Amazon Prime Day.

In plaats van het zweet over je mat te laten druipen (en het later schoon te maken), wil je misschien Manduka’s eQua Yoga Mat Towel toevoegen aan je Amazon-winkelwagentje. (Vooral als je op zoek bent naar wat extra grip op je mat.) Deze handdoek is momenteel te koop voor $ 38,99, een korting van 7 procent op de normale prijs.

Je kunt hieronder onze Amazon Prime Day-picks van Manduka kopen.

Manduka Pro Mat voor Amazon Prime Day
(Foto: met dank aan Amazon en Manduka)

Manduka Pro yogamat

Manduka eQua yogamat handdoek
(Foto: Manduka/Amazone)

Manduka eQua yogamat handdoek

Recent Posts