De 9 beste wandelschoenen om te dragen tijdens je hete meidenwandelingen (ja, het is een ding)
Zoals veel mensen is in 2020 mijn waardering voor het buitenleven vertienvoudigd. Niet alleen omdat het een zalig toevluchtsoord was van mijn alledaagse binnenbestaan, maar ook omdat ik in 2020 verhuisde van New York City naar Joshua Tree, Californië.

Hoewel ik altijd van wandelen heb gehouden, terwijl ik in de stad woonde, was er maar weinig gelegenheid – excursies buiten de betonnen jungle waren een heerlijke traktatie. Maar met mijn nieuwe verblijfplaats op slechts 10 minuten van een Nationaal Park (dat is een verhaal voor een andere dag), merkte ik plotseling dat ik meer wandelde dan ik in jaren had gedaan: trektochten door woestijnachtig terrein, hoppend van rotsblok naar rotsblok en zelfs wat bergopwaarts kilometerstand. En door slechts een uur rijden in beide richtingen te maken, kon ik delen van de Pacific Crest Trail in Big Bear wandelen of genieten van schilderachtige bergtoppen in Idyllwild.

Dit alles om te zeggen, ik had genoeg gelegenheid om een ​​aantal wandelschoenen op de proef te stellen. Dat brengt ons bij deze lijst: ik heb een aantal van mijn favoriete trail-geteste wandelschoenen voor dames samengesteld. Elk brengt iets nuttigs op tafel – om u te helpen die berg te beklimmen of te genieten van een natuurwandeling met optimale ondersteuning en comfort.

Recent Posts