De 8 beste crèmes voor striae, volgens derms
Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat uw lichaamschemie, evenals uw bereidheid om producten regelmatig aan te brengen, van invloed is op hoe effectief ze werken. Om deze reden is het een goed idee om met een open geest producten te kopen die gericht zijn op striae.

En voor het beste resultaat moet u beginnen met het aanbrengen van een crème voor striae voordat u striae krijgt, zelfs voordat u zich begint te vertonen. Het doel is om de huid soepel te houden. Board-gecertificeerde dermatoloog Luke Maxfield, MD, herinnert ons eraan dat “… het belangrijkste is om te proberen littekens en striae vroeg te behandelen terwijl ze nog aan het rijpen zijn. Proactief zijn is altijd beter dan reactief.”

Als alternatief raadt Hadley King, MD, een gecertificeerde dermatoloog, aan om zich te concentreren op siliconen van medische kwaliteit. Ze merken op dat “siliconenproducten van medische kwaliteit klinisch zijn” [shown] om een ​​van de meest effectieve littekenbehandelingen voor thuis te zijn die beschikbaar zijn voor verschillende soorten littekens, waaronder hypertrofische, keloïde, acne en brandwonden, evenals chirurgische littekens.”

Recent Posts