De 6 beste astrologie-apps, volgens onze redacteuren“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Als het gaat om het navigeren door de invloeden van de sterren, heb je waarschijnlijk wat begeleiding nodig. En nee, ik heb het niet over je geboortehoroscoop. De reeks beschikbare astrologie-apps maakt het gemakkelijker dan ooit om dieper in een meer genuanceerd begrip van jezelf en de mensen om je heen te duiken.

Dat gezegd hebbende, het is niet zo eenvoudig om te bepalen welke astrologie-app het beste bij je past (we begrijpen je frustratie, Weegschaal). Daarom hebben we onderzoek gedaan naar de beste astrologie-apps voor alle soorten gebruikers, van de astro-nieuwsgierige tot de astro-enthousiasteling, om u te helpen uw innerlijke verkenningen af ​​te stemmen op de buitenste uithoeken van de ruimte op een manier die bij uw behoeften past.

De 6 beste astrologie-apps

1. Chani, gratis (premium beschikbaar)

Gestart door de bekende astroloog Chani Nicholas, verraste Chani me met zijn diverse kenmerken. Op de startpagina wordt u begroet met een horoscoop op basis van uw geboortehoroscoop, die uw dag wat perspectief geeft en u ertoe aanzet om dieper in te gaan op de indringende vragen. Terwijl u scrolt, identificeert de app de huidige maanfase en teken – handige barometers als u de maancyclus wilt leren of uw huidige stemming ten opzichte van de maan wilt volgen.

De app biedt ook een algemene “meditatie van de dag” en op audio gebaseerde affirmaties. Deze functies brengen echter extra kosten met zich mee ($ 11,99/maand).

2. AstrologyZone, gratis (premium beschikbaar)

Wil je gewoon een kijkje nemen in astrologie? Deze app, gemaakt door Susan Miller, is misschien de ideale optie voor jou. De gratis versie levert dagelijkse en maandelijkse horoscopen en, in tegenstelling tot andere apps die je zouden kunnen overweldigen met gedetailleerde horoscopen, deelt het een verkorte versie die beter te hanteren is als je nieuw bent in astro talk.

Veel van de meer uitgebreide functies van de app, waaronder langere horoscopen, gedetailleerde pakketten over relaties en gezondheid, en cadeaugidsen voor elk sterrenbeeld, vereisen een premium abonnement ($ 4,99/week).

3. Astro Future, gratis (premium beschikbaar)

Geïnteresseerd om je te verdiepen in je geboortehoroscoop? Astro Future biedt precies dat. Dankzij de interactieve functies kunt u door de planeten in uw verschillende huizen klikken en inzicht krijgen in de huidige planetaire plaatsingen. (Visuele studenten, deze app is voor jou.) Voor toegang tot de context achter bepaalde transits, evenals compatibiliteitstests met potentiële liefdesbelangen, is echter een premium-abonnement vereist ($ 3,99 / maand).

Hoewel deze app niet bijzonder beginnersvriendelijk lijkt, zullen astrologie-experts dol zijn op de uitgebreide kaartmapping. Bovendien leverde Astro Future de meest beknopte maar gedetailleerde lijst met belangrijke astrologische datums voor het hele jaar van al deze apps. Zie het als je spiekbriefje van een jaar.

4. Nevel, $ 7,99 / week

Als je meer wilt weten over je compatibiliteit met je partner of vrienden, dan is dit de app voor jou. Verbinding maken met anderen is een kernprincipe van Nebula, waarmee je de grafieken van anderen aan je account kunt toevoegen, waardoor je niet alleen inzicht krijgt in jezelf, maar ook in de mensen om je heen (zelfs als ze niet in de app staan).

Bovendien biedt Nebula een uitsplitsing van elk teken op dit specifieke moment. Als je bijvoorbeeld te maken hebt met een angstige Maagd, kun je beter begrijpen wat er met hen aan de hand is door een gedetailleerde beschrijving van hun astrologische voorspelling voor de dag, week, maand of zelfs het jaar. Via de community-sectie kun je ook bladeren door berichten van andere Nebula-gebruikers die commentaar geven op hun huidige relatie met de sterren. Als iedereen aan de eettafel klaar is met praten over alles wat met astrologie te maken heeft, ga dan naar deze virtuele gemeenschap.

5. Co-Star, gratis (premiumfuncties beschikbaar)

De populariteit van deze astrologie-app valt niet te ontkennen: 20% van de jonge mensen in de Verenigde Staten heeft Co-Star gedownload, volgens de oprichter en CEO, Banu Guler. Beschreven als “de app die het mysterie van menselijke relaties ontcijfert door middel van NASA-gegevens en bijtende waarheid”, hanteert dit platform een ​​iets andere benadering om astrologische inzichten te bieden. Net als Nebula biedt het een robuust communityplatform, waardoor je in contact kunt komen met andere enthousiastelingen en inzicht kunt krijgen in de hitlijsten van je vrienden.

De ietwat snarky stijl van de app spreekt grotendeels informele astrologische volgers aan. Uw dagelijkse horoscoop deelt een overkoepelende samenvatting en noemt specifieke gebieden van “macht” en die van “problemen”. U kunt ervoor kiezen om gedetailleerde metingen te kopen (een eenmalige vergoeding van $ 8,99 voor elke categorie) of relatiecompatibiliteit met “Eros” ($ 6,99 / maand) te onderzoeken. Of je nu wel of niet kiest voor het app-lidmaatschap, het Instagram-account van Co-Star is zeker de moeite waard om te volgen.

6. Soulloop, $ 12,99/maand

Met deze app kun je je astrologische inzicht integreren in je andere bewustzijnspraktijken. Door yoga, meditatie en digitale dagboeken te combineren, stelt Soulloop je in staat om beweging en mindfulness te combineren met de planeten en sterren via een transitkaart die hemelse gebeurtenissen op korte en lange termijn schetst en hoe ze je waarschijnlijk zullen beïnvloeden.

Ik merkte dat ik me vooral aangetrokken voelde tot de door de app aangewezen ‘reizen’. Deze thema’s, waaronder onderwerpen als communicatie, persoonlijke relaties en creativiteit, bieden gepersonaliseerde meditaties, aanwijzingen en oefeningen op basis van uw diagram. Het is one-stop-shopping voor een introspectief begrip van hoe de sterren zich verhouden tot andere gebieden van je leven.Recent Posts