Persoonlijk PURA traject van 3 maanden

Ervaar je te veel stress de laatste tijd? Of zit je op het randje burn-out? Voel je je moe & een tikkie depressief? Een blessure die maar sleept? Volg bij ons een traject van drie maanden en ervaar wat yoga voor je herstel, body & mind en hernieuwde balans kan doen.

YOGA
Laat de yoga zijn werk doen: zonder dat je precies hoeft te weten hoe: JUST SHOW UP. Door iedere week 2, 3 x of vaker op de mat te staan zet je je lichaam in beweging. Je energie gaat weer stromen en je komt uit je hoofd in je lijf. PURA heeft een lesaanbod van 7 dagen per week door verschillende docenten. Je kiest zelf, eventueel na advies van Wieneke, welke lessen je op welke dagen volgt. Yoga is voor mannen en vrouwen. Je komt er meer door in balans, lichamelijk en geestelijk. Bekijk het lesrooster hier.

COACHING
Samen met de privé sessies zul je een shift ervaren in je leven: je laat oud zeer los en je komt in een positieve vibe. Wieneke overwon zelf ook burn-out, depressies en verslavend gedrag, dus ze weet waar ze het over heeft. Ze kan jou intuïtief een stukje verder op jouw unieke pad helpen. Lichter, vrolijker, meer jeZelf.

Persoonlijk 3 maanden traject =

inclusief onbeperkt les volgen

én 4 privé sessies
met Wieneke van der Aa:

1. Startgesprek: hierna besluiten we of we samen verder gaan en wat je doelen zijn.
Hierna starten de drie maanden en krijg je ook persoonlijk huiswerk.
2. Eye-opening coachingsgesprek in de natuur (in week 3/4)
3. Ademsessie, dit werkt helend: dat klinkt vaag, maar ervaar het vooral zelf. Je ruimt oude blokkades op en je gaat weg met een natural high (in week 6/7)
4. Eindgesprek met evaluatie

Tussendoor is er sowieso wekelijks contact over de gevolgde lessen en het huiswerk. Als het goed is, voel jij je na die drie maanden meer PURA: Puur, Uniek, Rebels & Authentiek ;-)


Kosten:
€297,- ( dat is €99 per maand). Startdatum in overleg.
Aanmelden via contactformulier of mail wieneke@purayoga.nl (= uiteraard vertrouwelijk)

Woon je niet in de buurt van Roermond, maar wil je wel die 4 sessies, of iets anders?
Neem gewoon contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!