Ben jij plantaardig? Deze veganistische multi’s leveren de dagelijkse voedingsstoffen die je nodig hebt
Plantaardige diëten blijven groeien in populariteit. En aangezien veganisten op alle gebieden van hun leven op zoek zijn naar dierproefvrije producten, heeft deze op planten gerichte benadering supplementenbedrijven geïnspireerd om fruit, groenten, kruiden, algen, veganistische probiotica en meer op te nemen in hun groene poeders, plantaardige eiwitmengsels en ja -hun innovatieve veganistische multivitaminen.

We zijn er absoluut dol op dat veel multivitaminenbedrijven overstappen op veganistische formules, maar velen verzuimen essentiële micronutriënten op te nemen waarvan plantaardige individuen vaak moeite hebben om genoeg te consumeren van alleen een dieet.

“Moderne multivitaminen hebben een uitgebreide formule (lees: complete reeks van vet- en wateroplosbare vitamines, macromineralen en micromineralen) en leveren tegelijkertijd krachtige botanische fytonutriënten zoals carotenoïden (bijv. bètacaroteen, luteïne, zeaxanthine, lycopeen) en antioxidante krachtpatsers (bijv. resveratrol, glutathion),”* schreef Ashley Jordan Ferira, Ph.D., RDN., de vice-president van wetenschappelijke zaken van mbg.

Gelukkig voor jou heeft Ferira ons geholpen bij het bepalen van de beste veganistische multivitaminen op de markt die niet alleen uitsluitend plantaardige ingrediënten bevatten, maar ook effectieve doses leveren van de essentiële voedingsstoffen die we nodig hebben om onze botten, hersenen, hart, ogen, immuniteit te ondersteunen , een lang leven en gezondheid van het hele lichaam, elke dag opnieuw.*

Recent Posts