Avontuur binnen handbereik met de nieuwe Outside+-app“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote, a.btn, ao-button”} }”>

De deur uit? Lees dit artikel over de nieuwe Outside+ app die nu beschikbaar is op iOS-apparaten voor leden! >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}”>Download de app.

Ik ben Kelsey Barnes, de manager voor ledenbehoud bij Outside. Het is mijn taak om onze Outside+-leden op de hoogte te houden van en betrokken te houden bij onze belangrijkste voordelen: Lezen, Kaarten, Kijken en Leren. Persoonlijk heb ik nooit één hobby of sport kunnen uitoefenen. Zoals veel Outside-lezers en Outside+-leden, hou ik ervan nieuwe dingen te leren en over het algemeen tijd buitenshuis door te brengen, hoe ik het ook doe. Mijn interesses variëren van mountainbiken in onze prachtige trail-systemen waar ik woon in de Pacific Northwest, rotsklimmen, backcountry snowboarden en bikepacking. Hoe vaak ik een van hen doe, ebt en vloeit jaar na jaar.

Toen ik in 2021 bij het team kwam, richtten we onze blik op het bouwen van een product dat mensen diende met de passie die wij allemaal hier bij Outside hebben voor de natuur en de unieke manieren waarop ieder van ons ervoor kiest om die te ervaren. Dat geldt ook voor de wielrenner, mountainbiker, backpacker, triatleet, extraordinaire maaltijdplan, buiten-nieuwsgierig en iedereen daartussenin. We hadden een ambitieus stappenplan om onze publicaties, die een scala aan activiteiten en onderwerpen in de buitenlucht behandelen, allemaal onder één dak te brengen.

Jullie, onze lezers, vertelden ons dat onze inhoud moeilijk te navigeren was van site naar site, vooral voor onze Outside+-leden, die onbeperkte toegang hebben tot al onze inhoud, en we luisterden. Hier zijn enkele van de opwindende functies waar ons team onvermoeibaar aan heeft gewerkt om te creëren in onze eerste iteratie van onze Outside+ app. En houd ons in de gaten, want er komen er later dit jaar nog meer!

Download de app nu! Geen lid? Vandaag meedoen.

Vul je feed met waar je van houdt

We willen dat u ziet waar u het meest in geïnteresseerd bent, dus uw feed is aanpasbaar en kan zich in de loop van de tijd aanpassen naarmate u meer met inhoud omgaat. Waar u zich mee bezighoudt en selecteert in uw activiteitsinteresses, zal alleen maar een meer op maat gemaakte ervaring voor u creëren.

Bekijk populaire artikelen en video’s

Je kunt bladeren door onze populaire longreads, het laatste nieuws, beoordelingen van uitrustingen, koopgidsen, opiniestukken, trainingsplannen voor alle niveaus, yogapraktijken, recepten, maaltijdplannen en meer. Speel bovendien bekroonde videocontent van Outside Watch af.

Deel uw favoriete inhoud

Met slechts een paar tikken stuur je je favoriete artikelen en video’s naar je avontuurlijke vrienden.

Ben je een Android-gebruiker? Maak je geen zorgen: we houden van onze Google Play-vrienden! Meld u hier aan om vroegtijdig toegang te krijgen tot onze Android-app zodra deze beschikbaar is.

We zijn zo blij dat we de Outside+ app aan jullie allemaal kunnen voorstellen, en we waarderen onze leden die het voor ons mogelijk maken om onze missie om iedereen naar buiten te krijgen te blijven ondersteunen.

Download nu

Recent Posts