Astrologische voorspelling voor september 2022: Verzoening van verleden en toekomst“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

Krijg volledige toegang tot Outside Learn, onze online onderwijshub met diepgaande yoga-, fitness- en voedingscursussen, wanneer u >”,”name”:”in-content-cta”,”type”:”link”}}” >meld je aan voor Buiten+.

September 2022 begint met Mercurius die in een langzamer tempo dan normaal beweegt in zijn nadering van retrograde. Het heeft deze maand gezelschap, met verschillende andere planeten die ook teruggaan en bekijken wat ze onlangs hebben achtergelaten. Dit betekent dat we ertoe worden aangezet hetzelfde te doen met ons recente verleden en hoe we ons laten zien in het leven.

Ook brengen de komende weken een onderliggende en enigszins ondefinieerbare spanning met zich mee van Saturnus vierkant Uranus, een astrologisch aspect dat betekent dat de planeten 90 graden uit elkaar staan. Dit begon in januari 2021 en moet nog stijgen. Zolang dat niet het geval is, zullen we worden uitgedaagd om onze zelfdestructieve patronen en projecties te observeren en het hoofd te bieden totdat we de nodige veranderingen aanbrengen.

3 september: Jupiter retrograde in Ram

Jupiter wordt beschouwd als de planeet van expansie. Het retrograde gaan in de vurige Ram heeft betrekking op de tijd nemen om over het verleden na te denken om de weg vrij te maken. Met Jupiter tegengewerkt door Mercurius in Weegschaal, wees je bewust van iets of iemand die een noodzakelijke soort spanning creëert terwijl een situatie zich blijft ontvouwen. Probeer dit niet als een vijand te zien, maar eerder als een uitdaging.

Met Mercurius retrograde op handen, kan wat er ook gebeurt op de 3e worden beschouwd als een les in hoe om te gaan met een situatie die moet worden aangepakt. De situatie zal zich herhalen, vooral omdat Mercurius tijdens zijn retrograde reis nog tweemaal tegen Jupiter zal ingaan. Blijf je bewust van je rol en bedenk wat je in het verleden anders had willen aanpakken. U krijgt de kans om dit aan te pakken wanneer u onvermijdelijk dezelfde situatie opnieuw tegenkomt.

5 september: Venus komt Maagd binnen

Reguliere verhalen portretteren Maagd vaak als constant afgeleid door wat er mis is met een situatie, maar dat is niet helemaal juist voor het proces van Maagd. Zie het als het teken dat zuivering benadrukt. Bedenk hoe een graan een zuiveringsproces moet doorlopen voordat het verteerbaar is. Er is niets inherent mis met het graan. Het moet echter door dit proces gaan om het te ervaren en te assimileren. Dit is het soort zuivering dat de Maagd zoekt.

Venus, de planeet van harmonie, in Maagd kan zich openbaren in onze relaties met anderen en ook in onze relatie met het leven. Is wat u in uw connecties of situaties als ‘fout’ beschouwt, een verlangen naar aanpassingen waardoor u zich beter voelt? Kijk in plaats daarvan naar hoe u kunt vaststellen wat u denkt nodig te hebben. Bezit het in plaats van er iets van te maken dat verkeerd is.

10 september: Volle Maan in Vissen

Vissen, is een veranderlijk waterteken, wat betekent dat het een ervaring kan creëren van vloeiend bewegen in een zigzagbeweging in plaats van een directe lijn. Vissen staat voor emotionele verandering en wordt geregeerd door de planeet Jupiter, die obstakels van je pad verwijdert. De volle maan in Vissen heeft de neiging om de essentie te verlichten van wat er uit je leven moet worden verlost. Deze emotionele ontlading wordt ondersteund door Jupiter in een vierkant met Mars in Tweelingen, wat kan betekenen dat je een emotionele toestand moet loslaten waarin je al een tijdje ronddwaalt.

10 september: Mercurius gaat retrograde in Weegschaal

Mercurius gaat retrograde in Weegschaal, een ander gebied waar de zigzag-ervaring aanwezig is. Gedurende de retrograde cyclus, die duurt tot 1 oktober, kunnen er enkele relationele, persoonlijke of zakelijke contracten zijn die moeten worden herzien of opnieuw moeten worden onderhandeld.

16 september: Mars vierkant Venus

Wanneer Mars in Tweelingen in een beknopt vierkant wordt geplaatst, maakt hij ruzie met Venus in Maagd. Mars, de krijgerplaneet, zoekt afwisseling en voorwaartse beweging wanneer het in het teken staat van denken en organisatie. Venus in Maagd zoekt troost door toegang te krijgen tot waargenomen perfectie. Je wordt gevraagd – of uitgedaagd, afhankelijk van je perspectief – om op te merken waar je kunt blijven uitbreiden en tegelijkertijd je mentale verwerking kunt verfijnen.

17 september: Zon in Maagd staat tegenover Neptunus retrograde in Vissen

Telkens wanneer de zon in verbinding staat met een buitenplaneet, is dit een sterke kans om verbinding te maken met iets dat groter is dan uzelf. De Zon in Maagd vraagt ​​je om ijverig te zijn in het gebruik van de technieken en hulpmiddelen die je hebt geleerd om contact te maken met Neptunus retrograde in Vissen, wat je kan uitnodigen om verder te gaan dan je gebruikelijke dagelijkse leven. Dit komt vaak naar voren als een ervaring die je gemakkelijk zou kunnen overweldigen.

Het woord “overweldigen” betekent “omverwerpen door een volledige onderdompeling”. Dit is de ervaring waar velen van ons toegang toe proberen te krijgen door onze beoefening van yoga: het egoïsche zelf omverwerpen en toegang krijgen tot een staat van absorptie. De manieren waarop we reageren op overweldiging kunnen sterk variëren. Eén manier is om naar controle te grijpen wanneer het leven je heeft uitgenodigd om je over te geven, een stap terug te doen of gewoon ja te zeggen tegen het proces dat je wordt gebracht. Een andere benadering omvat momenten van transcendente aard, waarin je toegang krijgt tot een dieper deel van jezelf dat verbonden is met het grotere geheel.

Omdat Neptunus overeenkomt met geluid en vibratiegenezing, kan het luisteren naar specifieke geluidsfrequenties nuttig zijn om je af te stemmen op deze transit. Een plek in de natuur vinden waar je mantra’s kunt oefenen, is een andere manier om deze energie te benutten.

23 september: Mercurius retrograde keert terug naar Maagd

Mercurius keert terug naar Maagd tijdens zijn retrograde reis om een ​​aantal van de manieren waarop het zich verhoudt tot het leven en met anderen te reorganiseren terwijl het in Weegschaal was. Het proces is veel wanneer je je huis verlaat, terugkeert en beter in staat bent om te reorganiseren en een veel evenwichtiger staat te creëren. Van daaruit kunt u met meer gemak en duidelijkheid vooruit gaan.

25 september: Nieuwe Maan in Weegschaal

De nieuwe Maan in Weegschaal gaat vergezeld van Mercurius retrograde in Maagd, wat erop wijst dat hoewel dit typisch een tijd is waarin we intenties stellen, het ook een cyclus van herziening is. Venus, heerser van de nieuwe maan, vraagt ​​je om in contact te komen met wat je plezier geeft. Ontdek hoe u aanpassingen kunt maken om meer hiervan te creëren in uw wereld en voor de mensen om u heen.

29 september: Venus komt Weegschaal binnen

Venus, de planeet en godin van de relaties, betreedt Weegschaal, die alles weegt en haar overvloed aan middelen wil aanbieden. Venus in Weegschaal brengt vaak een gevoel van zoete opluchting in situaties waar balans en harmonie ontbraken. Als je enkele kritieke momenten hebt meegemaakt sinds 5 september wanneer Venus Maagd binnengaat, kan verzoening nu worden gevonden in elke verbinding en omstandigheid, niet alleen in relaties.

Lopend: Saturnus vierkant Uranus

Een aspect dat de komende maanden zijn invloed zal blijven uitoefenen is Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier. Uranus in Stier vraagt ​​je om vooruit te gaan en je los te maken op een manier die gegrond aanvoelt in je lichaam. Saturnus in Waterman vereist dat je alle onbewuste gedachten en geconditioneerd gedrag aanpakt die de blauwdruk vormen voor hoe je het leven waarneemt en over denkt. Dit aspect is een voortdurende ervaring sinds januari 2021.

Dit zorgt voor enkele subtiele spanningen die zullen blijven toenemen. Als je begrijpt dat dit op de achtergrond gebeurt, kun je onderscheid maken tussen je huidige staat van zijn en een oud patroon of eerdere projectie. Onthoud dat het niet verkeerd is om op te merken dat een ervaring een projectie is. Het bewustzijn is echter essentieel, zodat je het met onderscheidingsvermogen kunt uitzoeken en vanuit een duidelijke positie kunt reageren.

Over onze bijdrager

Cameron Allen begon zijn weg naar inzicht in het bewustzijn van lichaam en geest met een graad in gezondheids- en sportwetenschappen en psychologie. Buiten het gekoloniseerde onderwijssysteem begon hij begrip te zoeken door directe ervaring met de natuur, astrologie, kruidengeneeskunde, wortelwerk, yoga en andere inheemse technologieën. Cameron is een kruidkundige, astroloog en schrijver. Cameron is een student van het leven en blijft zijn studie van oude wijsheid verdiepen en toepassen op het moderne leven.

Recent Posts